Befejezett multidő mert meghalt a 266.pápa azaz feribácsi és NEM TÖRTÉNT SEMMI.
Latin nyelven bejósolta hogy Roma elpusztul.
Sem a település sem a kereszténység leuraltsága itália által nem változott.
Isten változtatott a SZENT TERVEN ? későbbre tolodik ?
Mert ugye a program menetrend akár menet közben is modosulhat.
Persze az sem teljesen kizárt hogy Isten fenyitési eszköztárában vannak a jövendölések is és minket rendszeresen megkinoznak általuk az égiek.Nosztradámusz :))))jelenések könnye ? megszámlálhatatlan előretekintés bizonyult tévesnek vagy megfejthetetlennek.
Most EGGYEL KEVESEBB mert malakiás humoreszkjei befejeződtek.
Petrus Romanus = Ferenc pápa (szül. Jorge Mario Bergoglio)
Petrus, mivel a ferences rend megalapítójának neve Francesco di Pietro di Bernardone
(Pietro olaszul = Petrus)
Tehát nincs kétség, ő az utolsó pápa. Uralmának végén bekövetkezik az Apokalipszis, és az összes hitetlen (materialista) és hamis dogmatikus idealista elpusztul... hamarosan, 3-4 év múlva... az IDŐ nagyon közel van...
utólag olyko r talán elég szépen mindent meg lehet magyarázni !:)))
A valóság az hogy az emberi alma pardon elme legnagyobb szemétdombja a jövendöléseké.Én már több-szatyor jóslatot kaptam,én tinó ezeket juniorként még kerestem is :)))de egyetlenegy sem valósult be.
66 évesen feszt kijelentem hogy a 2012-es maya világvége is böszmeség volt. Nostradámusz ? ugyan ne nevettess !
Aztán a malakiás féle pápajóslatok mitől lennének korrekt ? :)))
A legjobb amit az ember tehet hogy nagyon messzire elkerül mindenféle jóslatot a jósokat pedig hátbavágja egy bottal :)) vigyázva meg ne sántuljanak :))
A Biblia ? Mitől lenne kivétel ? Jézus mondta /állitólag / ime hamarosan eljövök /vissza / volt olyan őskeresztény aki nem vetett,nem aratott mondván semmi értelme hiszen Jézus érthetően megmondta mindenki tudja mit jelen a hamarosan/zofort/rögvest/ szó.
Ennek kétezer éve :)))
Haggyatok békét a divinációkkal ! aki szeret/tisztel hivjon meg egy korsó sörre de a feketeribiszke ivólevet is komálom...... az ilyesminek lenne értelme !
Lehet puffogni a tényleg meglévő problémákon,de mégis csak a megoldás-kiut felé kell elmozdulni ez a beilleszkedés. Én jónéhány kreol-fehér párkapcsolatról tudok és örülök neki. Persze hogy a félvér Obama Barack is segitett egy közeledés.A szinesbőrü pápa önmagában jótékony hatással lenne, visszataszitó olasz hegemónia után legyen végre amerikai afrikai szinesbőrü.
Vajon merre van a "nálunk"? Nem gondolom, hogy szerencsés egy esetből általánosítani.
Nagyon sokat tesz a katolikus egyház a pasztoráció területén.
„A Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet hétfői budapesti konferenciáján a püspök kiemelte: ma már minden magyarországi papi szemináriumban tanulnak cigánypasztorációt a növendékek.”
„Emlékeztetett arra is, hogy a világon először Magyarországon adtak ki cigány (lovári) nyelvű Bibliát néhány éve.”
Nagyon egyszerű ennek az oka, egy ügyfelemnél jöttem rá, akinek menő szállodája és étterme van. Baráti elbeszélgetéskor szó esett arról, hogy miért nem alkalmaz cigányt a cégnél. Személy szerint neki az égvilágon semmi kifogása nincs ellene, csak a vendégeknek. Nem szólnak azok semmit, csak legközelebb már nem mennek - ez nem spekuláció, hanem ellenőrzött gyakorlati megfigyelés. Lehet ezen méltatlankodni, de a világ így működik. Az a bizonyos plébános is talán ezen a vonalon gondolkodott. A Nagy Könyv szerint persze neki tökmindegy ha bár népes de csak cigány gyülekezete lenne, mert a megtért lelkek száma mérvadó, de talán még a római pápa választásának kérdése sem rasszfüggetlen. A többségében fehér bíborosi testület nemigen fog egy "négert" maga felé választani.
Hát akkor te Rozália meg azért a.....papárt imádkozzál hogy legyen egy kicsit értelmesebb.A szeretetről nem csak édelegni és nyivákolni kell,hanem felvállalni.Egyáltalán mi baja a cigányokkal ? Többségük éppen olyan ápolt takaros tiszta mint bárki más. Ma már nem az erdőszéli bedegában élnak :)))
Akikkel szemben higiániai kifogás inkább merülhet fel azok a hajléktalanok,zömmel f e h é r honfitársaink.Cigire és almaborra fussa,uj zoknira már nem :)))
Lehet, hogy másutt más a helyzet, de nálunk egy darab cigány se jár templomba.
Sőt mikor nagyon szerettünk volna egy fél cigány srácot megmenteni az örök életnek, a pap azt mondta, hogy ő nem bánja, otthon annyit imádkozunk érte amennyit akarunk, de oda ne hozzuk a közösségbe!!!!
Itt ott valóban felfedezhető egy két cigány a katolikusok között is. Ismerek is eggyet. :)
Köszönöm, ritkán fórumozok, ide meg "szinte véletlen" jutottam. Nem kapcsolódik a téma a vallásomhoz, de az igazságtalanságokat nem szívlelem, ha tehetem szót emelek ellene.
Tehetsz is ezért, jelentkezz valamelyik cigánypasztorációval foglalkozó plébánián, csoportnál, a jezsuita rendnek van egy cigánypasztorációs műhelye, a görögkatolikus egyháznak több is, Budapesten is van több plébánián ilyenprogram.