Keresés

Részletes keresés

Lamma lamasszu Creative Commons License 2025.07.06 0 0 381

Malakiás nem a proféta hanem egy ir püspök.

Befejezett multidő mert meghalt a 266.pápa azaz feribácsi és NEM TÖRTÉNT SEMMI.

Latin nyelven bejósolta hogy Roma elpusztul.

Sem a település sem a kereszténység leuraltsága itália által nem változott.

Isten változtatott a SZENT TERVEN ? későbbre tolodik ?

Mert ugye a program menetrend akár menet közben is modosulhat.

Persze az sem teljesen kizárt hogy Isten fenyitési eszköztárában vannak a jövendölések is és minket rendszeresen megkinoznak általuk az égiek.Nosztradámusz :))))jelenések könnye ?  megszámlálhatatlan előretekintés bizonyult tévesnek vagy megfejthetetlennek.

Most EGGYEL KEVESEBB mert malakiás humoreszkjei befejeződtek.

polária Creative Commons License 2021.02.20 0 0 380

Engemet semmilyen jóslat profécia nem érdekel. Csupa szemét

Jehosua Nazir Creative Commons License 2021.02.20 0 0 379

Romanus vagyis római, mivel a szülei Rómából vándoroltak ki Argentínába.

Előzmény: Jehosua Nazir (378)
Jehosua Nazir Creative Commons License 2021.02.20 0 1 378

Petrus Romanus = Ferenc pápa (szül. Jorge Mario Bergoglio)

Petrus, mivel a ferences rend megalapítójának neve Francesco di Pietro di Bernardone

(Pietro olaszul = Petrus)

Tehát nincs kétség, ő az utolsó pápa. Uralmának végén bekövetkezik az Apokalipszis, és az összes hitetlen (materialista) és hamis dogmatikus idealista elpusztul... hamarosan, 3-4 év múlva... az IDŐ nagyon közel van...

dave6847 Creative Commons License 2015.04.12 0 1 377

utólag  olyko r talán  elég szépen mindent meg lehet magyarázni !:)))

A valóság az hogy az emberi  alma pardon elme legnagyobb szemétdombja a jövendöléseké.Én már több-szatyor jóslatot kaptam,én tinó ezeket juniorként még kerestem is :)))de egyetlenegy sem valósult be.

66 évesen feszt kijelentem hogy a 2012-es maya világvége is böszmeség volt. Nostradámusz ? ugyan ne nevettess !

Aztán a malakiás féle pápajóslatok mitől lennének korrekt ? :)))

A legjobb amit az ember tehet hogy nagyon messzire elkerül mindenféle jóslatot a jósokat pedig hátbavágja egy bottal :)) vigyázva meg ne sántuljanak :))

A Biblia ? Mitől lenne kivétel ? Jézus mondta /állitólag / ime hamarosan eljövök /vissza /  volt olyan őskeresztény aki nem vetett,nem aratott mondván semmi értelme hiszen Jézus érthetően megmondta mindenki tudja mit jelen a hamarosan/zofort/rögvest/ szó.

Ennek kétezer éve :)))

Haggyatok békét a divinációkkal ! aki szeret/tisztel hivjon meg egy korsó sörre de a feketeribiszke ivólevet is komálom...... az ilyesminek lenne értelme !

Előzmény: pizo (375)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.12 0 0 376

Jó sok baromságot szedtek össze..

Előzmény: pizo (375)
pizo Creative Commons License 2015.03.23 0 0 375
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.16 0 0 374

Úgy is mondhatjuk :-)

Előzmény: babayi (373)
babayi Creative Commons License 2013.03.15 0 0 373

Minezek arra utalnak hogy az Égi  eredetü életterve embernek és emberiségnek t i t k o s !

Előzmény: Törölt nick (372)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.15 0 0 372

Ezek szerint :-)

32 Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya.

33 Figyeljetek, vigyázzatok és imádkozzatok; mert nem tudjátok, mikor jő el az az idő.

A Márk írása szerint való Szent Evangéliom, 13. fejezet

Előzmény: babayi (371)
babayi Creative Commons License 2013.03.15 0 0 371

Ez is logosz vagyis ige :

"“Nem a ti dolgotok hogy ismerjétek az időpontokat és alkalmakat

.Ezeket az Atya szabta meg tetszése szerint… "

Mindezt Malakiás nem tudta ? :))))

babayi Creative Commons License 2013.03.14 0 0 370

Herótom van a jóslatoktól !

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 369

Nem most mondtak csődöt :-) Jó néhány esetben eddig is csak kínos erőlködéssel lehetett ráhúzni az adott pápra a jövendöléseket.

Előzmény: Törölt nick (368)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 368

Úgy látszik, a Malakiás jövendölések csődöt mondtak. Vagy elszámolták a pápákat az évszázadok folyamán??

Előzmény: babayi (364)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 367

Hát akkor lehetsz :-D

Előzmény: babayi (362)
babayi Creative Commons License 2013.03.14 0 0 366

Nem I. Ferenc, csak Ferenc az új pápa

Vatikán hivatalos véleménye szerint majd akkor lesz I. Ferenc, ha már „lesz egy II. Ferencünk". Tovább »

forrás: Index.hu

Elégedett vagyok. Dicsőitelek Magasságos !

Végre egy pápa az amerikai földrészről is. Remélem az olasz tultengés tovább fog gyengülni.

Ez ugyanis v i l á g-egyház :))))

Vesalius Creative Commons License 2013.03.13 0 0 365

kuka.......

Előzmény: babayi (364)
babayi Creative Commons License 2013.03.13 0 0 364

Az uj pápa a tulsokat emlegetett malakiási jóslatokkal nem látszik megegyezni :)))

babayi Creative Commons License 2013.03.13 0 0 363

http://c-press.hu/200911206106/belfold/egy-cigany-pap-vallomasa.html

Aztán ugyan miért ne lehetne pápa mondjuk egy....kreol bőrü hittestvér ? !

Én támogatom !

babayi Creative Commons License 2013.03.05 0 0 362

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130304-mekkora-eselyes-erdo-peter-a-papai-tronra-a-kulfoldi-sajto.html

A jövő héten megtudjuk.......

Ha olasz lesz megint akkor mérges leszek :)))

babayi Creative Commons License 2013.03.04 0 0 361

Lehet puffogni a tényleg meglévő problémákon,de mégis csak a megoldás-kiut felé kell elmozdulni ez a beilleszkedés. Én jónéhány kreol-fehér párkapcsolatról tudok és örülök neki. Persze hogy a félvér Obama Barack is segitett egy közeledés.A szinesbőrü pápa önmagában jótékony hatással lenne, visszataszitó olasz hegemónia után legyen végre  amerikai afrikai szinesbőrü.

Tanulnunk kell toleranciát !

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.03 0 0 360
Előzmény: egy új (359)
egy új Creative Commons License 2013.03.03 0 0 359

de nálunk egy darab cigány se jár templomba.

Vajon merre van a "nálunk"? Nem gondolom, hogy szerencsés egy esetből általánosítani.

Nagyon sokat tesz a katolikus egyház a pasztoráció területén.

„A Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet hétfői budapesti konferenciáján a püspök kiemelte: ma már minden magyarországi papi szemináriumban tanulnak cigánypasztorációt a növendékek.”

„Emlékeztetett arra is, hogy a világon először Magyarországon adtak ki cigány (lovári) nyelvű Bibliát néhány éve.”

http://hvg.hu/itthon/20121126_Tobb_cigany_papot_akar_latni_a_Szentszek

Előzmény: Törölt nick (356)
Never Man Creative Commons License 2013.03.03 0 0 358

Nagyon egyszerű ennek az oka, egy ügyfelemnél jöttem rá, akinek menő szállodája és étterme van. Baráti elbeszélgetéskor szó esett arról, hogy miért nem alkalmaz cigányt a cégnél.  Személy szerint neki az égvilágon semmi kifogása nincs ellene, csak a vendégeknek. Nem szólnak azok semmit, csak legközelebb már nem mennek - ez nem spekuláció, hanem ellenőrzött gyakorlati megfigyelés. Lehet ezen méltatlankodni, de a világ így működik. Az a bizonyos  plébános is talán ezen a vonalon gondolkodott. A Nagy Könyv szerint persze neki tökmindegy ha bár népes de csak cigány gyülekezete lenne, mert a megtért lelkek száma mérvadó, de talán még a római pápa választásának kérdése sem rasszfüggetlen.  A többségében fehér bíborosi testület nemigen fog egy "négert" maga felé választani.

Előzmény: babayi (357)
babayi Creative Commons License 2013.03.03 0 0 357

Hát akkor te  Rozália meg azért a.....papárt imádkozzál hogy legyen egy kicsit értelmesebb.A szeretetről nem csak édelegni és nyivákolni kell,hanem felvállalni.Egyáltalán mi baja a cigányokkal ? Többségük éppen olyan ápolt takaros  tiszta mint bárki más. Ma már nem az erdőszéli bedegában élnak :)))

Akikkel szemben higiániai kifogás inkább merülhet fel azok a hajléktalanok,zömmel f e h é r  honfitársaink.Cigire és almaborra fussa,uj zoknira már nem :)))

Előzmény: Törölt nick (356)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.03 0 0 356

Lehet, hogy másutt más a helyzet, de nálunk egy darab cigány se jár templomba.

Sőt mikor nagyon szerettünk volna egy fél cigány srácot megmenteni az örök életnek, a pap azt mondta, hogy ő nem bánja, otthon annyit imádkozunk érte amennyit akarunk, de oda ne hozzuk a közösségbe!!!!

Itt ott valóban felfedezhető egy két cigány a katolikusok között is. Ismerek is eggyet. :)

Előzmény: egy új (350)
babayi Creative Commons License 2013.03.03 0 0 355

Vajon hány cigány származásu katolikus pap szolgálhat hazánkban.

Tucatnyi talán ?

Kevés......

egy új Creative Commons License 2013.03.03 0 0 354

Köszönöm, ritkán fórumozok, ide meg "szinte véletlen" jutottam. Nem kapcsolódik a téma a vallásomhoz, de az igazságtalanságokat nem szívlelem, ha tehetem szót emelek ellene.

Előzmény: babayi (351)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.02 0 0 353

Tehetsz is ezért, jelentkezz valamelyik cigánypasztorációval foglalkozó plébánián, csoportnál, a jezsuita rendnek van egy cigánypasztorációs műhelye, a görögkatolikus egyháznak több is, Budapesten is van több plébánián ilyenprogram.

Előzmény: babayi (352)
babayi Creative Commons License 2013.03.02 0 0 352

Én a katolikus örülnék ha a cigányok  gyakrabbann járnának templomba.

BÁRMELYIKBE.És érezzék ott magukat jól.

Előzmény: babayi (351)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!