Katona Klári élőben sosem remekelt, még karrierje csúcsán sem. Kb. 20 éve pedig teljesen elment a hangja, ezért nem csinál már lemezt sem. Hiába a modern technika, nála akkor bajok vannak, amit egyszerűen nem lehet korrigálni semmivel. Igazi tragédia ez, amikor egy énekesnő elveszti a hangját, a megélhetését, de másokkal is előfordult már. Whitney Houston, Mariah Carey stb. Ráadásul velük is elég fiatalon, a 40-es éveikben.
Ma egyre inkább a gondolatai és a szemlélete! Most pl. az ünnepről, a félelemkeltésről, a generációk elidegenítéséről beszél – nagyon szelíden és okosan.
Kifejezetten lélekemelő, mindenkinek ajánlom.
Ő méltó maradt arra, hogy balhék és címlapsztorik nélkül is híres maradjon, és valami jót tegyen hozzá a mindennapjainkhoz.
Elkezdem végig olvasni ezt a pár hsz-t. :-) Egyébként meg már értem miért is volt mindig ilyen szimpatikus nekem. (kicsit későn értettem meg:-D) Mérleg.
Én most fedeztem fel újra kb 20 év után :-) Tizenévesen nagyon sokat hallgattuk, de vhogy aztán elfeledtem. A minap hallottam a rádióban az Egyszer volt... -ot és minden beugrott. Valószínűleg épp olyan lelkiállapotban voltam, vagy nem tudom... Nagyon szerettem és ezek szerint ez nem változott. :-)