Keresés

Részletes keresés

Feles Elek Creative Commons License 2002.12.08 0 0 1812
De rég láttam e rovatot!
Előzmény: Micka (1811)
Micka Creative Commons License 2002.12.08 0 0 1811
Na mi van, lerohanják a kommandósok a Pannon Rádió adótornyát, elviszik a berendezéseket, megszüntetik a földi sugárzást és semmi hozzászólás?!
Nibiru Creative Commons License 2002.06.16 0 0 1810
Az a gond, hogy Csurka már elrontotta a MIÉP számára a dolgot, legalább legyen hű az elveihez, és legyen valódi jobboldali összefogás, hogy kisöpörhessük végre a városházát.
Nagyon nem szeretném, ha Demszky maradna.
Már elhatároztam, hogy elköztözik a család, ahogy tehetjük, mert ami itt BP-n folyik az nem normális. Ha Demszkyt újra megszavazzák, akkor a döntésem végleges lesz.
Nem csak Budapesten lehet élni. Azaz hogy itt már lassan nem is lehet. Hogy a sok baromarcú ezt nem látja, az köszönhető az őt kiszolgáló médiának.
Előzmény: Micka (1808)
Nibiru Creative Commons License 2002.06.16 0 0 1809
Nem a MIÉP-et kéne kihagyni a jobboldali egységből, hanem egy régen áhított hangvétel-váltásra volna szükség a MIÉP-nél. Az úgy nem igaz, hogy a MIÉP radikalizmusa taszítja az embereket. A hangvétel az, ami nem "kóser".
Radikalizmusra szükség van, ez egy szellemi építőköve a fejlődésnek. Nélküle csak nihil, a gyengeség, a balliberális bűnök elmosása folyhat, és a globalizációs "paradicsom" országa lehetünk.

Véleményem szerint:

Csurkának a háttérbe kellene vonulnia,
a MIÉP-nek az antiszemita csomagolású mondatait szűrnie kellene, mert ez a legfőbb fegyver ellenük.
Csurka bejelentése, hogy visszalépteti a jelöltjeit 100 helyen, nagyban okozta a jobboldal
rossz választási szereplését, most eltekintve a csalásoktól.
A nyilvánosan kifejezett öröm némely FIDESZ vezető részéről azon, hogy a MIÉP kiesett a parlamentből, nem kifejezetten dobogtatja meg a szívét a radikális magyar szavazóknak. Ha hallgattak volna bölcs maradtak volna.
Azt még meg lehetett érteni, hogy Csurka bejelentése kapcsán állandóan tagadták a MIÉP-FIDESZ koalíció lehetőségét, mert a nemzetközi nyomás tényleg nagy volt.
Azt azonban, hogy a választási vereség kapcsán az egyik legfontosabb kijelentésük az volt, hogy örülnek, hogy a MIÉP kiesett, ezt nem várta volna a MIÉP-es szavazóbázis, akik egyébként lelkesen szavAZTAK át a FIDESZ-re.
Nem csak azért, mert a MIÉP kostruktívan, és igen pozitívan politizált a parlamentben, és végig segítette a FIDESZ-t.
Ez sok MIÉP-es szavazóban maradandó sérülést okozott. Amennyiben Orbánnak (akinek nem volt ilyen megnyilatkozása) valahogy nem sikerül kiköszörülnie a csorbát, akkor a MIÉP-es szavazók vagy nem fognak elmenni szavazni legközelebb, vagy adott esetben elvesztegetik a szavazataikat a MIÉP-re, aki esetleg megint nem jut be a parlamentbe.
Ha a FIDESZ retorikája nem lett volna annyira MIÉP-ellenes, hanem az első forduló utáni, megkésett retorikával él, valamint a MIÉP nem adja ki az ütőkártyáit már a választások előtt, okot teremtve ezzel a sajtónak a FIDESZ elleni sajtóhadjáratra, akkor a polgári oldal megnyerte volna a 2002-es választásokat, a nagyszámú választási csalás ellenére.
(Még lenne folytatása, most írok erről egy rövidebb tanulmányt. A lényeget azonban leírtam.)

Előzmény: Lefty Wright (1806)
Micka Creative Commons License 2002.06.16 0 0 1808
És amin teljesen ledöbbentem: anyám, aki a Magyar Fórumot is gyakran megvette, stb. most, amikor a neten a Pannon Rádiót hallgatom, ezzel a szöveggel jön, hogy: "Ne hallgass olyan rádiót, amely megosztja a jobboldalt!", és homlokegyenest ellenséges lett a Csurkával meg a MIÉP-pel szemben. Túl sokat járt a polgári körös rendezvényekre, túl sokszor nézte meg a péntek esti Sajtóklubbot (mindig megnézte, ha más nem, videóról...) :(( A nők már csak ilyenek: könnyen befolyásolhatók, egy dolognak teljesen az ellenkezőjéről is meggyőzhetők egyik napról a másikra... :))
Micka Creative Commons License 2002.06.16 0 0 1807
Nem a Fidesznek kell felvállalni a MIÉP-et, hanem a magyarságnak, különben nem jutunk előre. Csak radikális megoldások a célravezetőek most. "Ezek" (a Fidesz) ti. lepaktáltak az MSZP-vel; megbeszélték, hogy egyszer ti kormányoztok, egyszer mi (úgyhogy talán jobb is, hogy a MIÉP az ilyenfajta egységből kimarad). Ezért hallgat Orbán Viktor, pedig ígérte, hogy miután nem lesz miniszterelnök, "lehullik a lakat a szájáról"; ezért nem kiabál csalásokról, ezért lanyhult el a Fidesznek a szavazatok újraszámlálására vonatkozó törekvése (új választást meg eleve nem is követeltek). A szavazatok megőrzésére vonatkozó törekvés a Fidelitas részéről is csak látszattevékenység csupán, mert úgyis előre tudták, hogy ki fognak futni az időből ennél a komcsi OVB-nél. Az egészet csak azért csinálták, hogy az emberek lássák, hogy a Fidesz azért tesz valamit; mert már az állampolgárok nyomására, akik nem nyugszanak bele ebbe az egészbe, valamint fel vannak ajlzva a polgári körök által (csak nem tudják, mire), tettrekészek, valamit csinálni kellett, hogy lássák, hogy a Fidesz tesz valamit, és hogy megnyugodjanak.
Előzmény: Lefty Wright (1806)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.15 0 0 1806
A MIÉP-et tetszik vagy nem tetszik ki kell hagyni a jobboldali egységből. Ugyanis a radikalizmusa több embert taszít mint amennyit vonz, és nem vállalható fel a fidesznek.
Előzmény: Micka (1805)
Micka Creative Commons License 2002.06.15 0 0 1805
A Pannon Rádió hallgatóit -a Sipos tegnapi, betelefonálós műsora alapján- mélységesen megdöbbentette a "Péntek esti sajtóklub" résztvevőinek Csurka I. főpolgármester-jelöltségével kapcsolatban megfogalmazott kritikája (hogy ő ezzel megosztja a jobboldalt; szétveri, miután a saját pártját már sikerült a 100 fő visszaléptetésének a túl korai bejelentésével); majdhogynem azt mondták, hogy a Csurka a baloldal embere (v.ö. Csurka ügynök volt, besúgó, stb.) és (Bayer:) "Kiki teljesíti a maga küldetését", tehát mintha a Torgyánnal azonosítanák... Nem is tudom, ki akarja szétverni a jobboldalt, amikor Orbán Viktor a második forduló megnyerése után egy büdös szóval se köszönte meg a MIÉP(esek) támogatását, amely nélkül ez a "győzelem" nem jöhetett volna létre ilyen arányban, ugyanakkor lenyúlja a "Magyar Út Körök Mozgalom" gondolatát ezzel a "polgári sejtéssel"...

Valami "kisgazda érzelmű szavazókat" emlegetett, akik "megtalálták a helyüket a polgári Magyarországon" (ill. a Fideszben); de egy percig se gondoljuk, hogy ez segítette a Fideszt a 2. forduló megnyeréséhez, hiszen a MIÉP ált. a 4., 5., néha a 3. helyről lépett vissza a Fidesz-MDF-es jelölt javára; ekkor már a Kisgazdapárt sehol sem volt...

Szegény Sipos ilyenkor mindig ideges, hogy egy másik műsorról beszélnek egyfolytában péntekenként vele az emberek, amelyet ráadásul ő nem is láthat.

Szóval ettől féltem mindig, hogy a Sajtóklubosoknál egyszer kibújik a szög a zsákból, mert eddig a MIÉPről inkább csak hallgattak (fideszes szokás szerint...), tehát valószínűleg negatív véleménnyel vannak róla (néha a Bencsikről éreztem néha, mintha félig MIÉP-es lenne, most meg pont ő fakadt ki; a Bayerről meg a szept. 12-ei terrortámadással kapcsolatos Csurka-nyilatkozat óta meg köztudottá vált a MIÉP-ellenessége); és akkor az egész azt fogja maga után vonni, hogy a miépesek elfordulnak, csalódnak ebben a műsorban (ahogy az egyik betelefonáló nő fogalmazott: őneki ez volt az utolsó Sajtóklub, amit megnézett...), és ez valóban nem tesz jót a hőn áhított jobboldali egységnek.

Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1804
Az tényleg volt a fimben, hogy az emberek a gépeknek azért kellenek, mert ők az Energizer elem, ők hajtják a "nyuszit". A ledarálás meg nem akkor van ha meghalnak? Grespik hülye, de a film is hülyeség. Csak a látványos bullet time képsorok miatt volt jó.
Előzmény: Nibiru (1801)
Micka Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1803
>>Az oldalon belül a bal oldali főmenü illetve az oldalon található egyéb linkek segtíségével navigálhat.<<

Bal oldali főmenü...?! :-))

Előzmény: Tróger (1802)
Tróger Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1802
Érdemes beleolvasni...
www.extra.hu/magyarember
Nibiru Creative Commons License 2002.06.14 0 0 1801
Sziasztok!

Ma reggel hallgattam a Grespiket.
Hogy ez mennyi marhaságot mondott a Mátrix c. filmmel kapcsolatban, agyrém!
Olyanokat, és ahhoz hasonlókat, mint hogy a filmben az embereket "akkumulátor alapanyagnak termesztik és ha megnőnek ledarálják őket"
Ez nem látta a filmet, vagy közben valami mást csinált.
Ettől függetlenül volt pár jó gondolata, de amit a Mátrixról mondott, azok közül a fele marhaság volt.
Na mindegy. Üdvözlök mindenkit, aki még jegyzi ezt a rovatot.

Nib

Igazságkutató Creative Commons License 2002.05.17 0 0 1800
A próféta szóljon belőled!:)
Előzmény: Nibiru (1799)
Nibiru Creative Commons License 2002.05.17 0 0 1799
Én nagyon remélem, hogy megmarad, nagy érvágás lenne a jobboldalnak.
Azt nem értem, hogy miért nem jó az adás a neten, lehet, hogy azt is olyan helyen fogják és továbbítják, ahol zavarja a másik Pannon.
Állítólag holnap eldől mi lesz.
Agykontroll!
Marad a Pannon, kicsit kevésbé lesz radikális, és országosan is fogható lesz!
Ezt kell vizualizálni, és meglátjuk! :)
Előzmény: Micka (1798)
Micka Creative Commons License 2002.05.16 0 0 1798
ISTENVELED, PANNONRÁDIÓ...?! :((

Nem tudom, az éterben hogy van, de én jelen pillanatban a netről hallgatom a Szabadság téri adást (hál'Istennek, legalább ez megmaradt), viszont nagyon rossz a hang, torz, zajos, alig lehet érteni. A Frankát nem is ismertem föl hangról...

Nibiru Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1797
Pontosan ugyanezt írtam le a másik pannonos topicban. Megfenyegették, vagy megvették. Talán majd kiderül.
Előzmény: Igazságkutató (1796)
Igazságkutató Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1796
Egyértelmű,hogy két variáció van:

1. Gidót megfenyegette,vagy megzsarolta a maszopszadesz.

2.Annyi pénzt ajánlottak fel neki,amennyiért képes volt feladni az elveit.(Már,ha volt neki olyan.)

Nibiru Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1795
Én sajnos nem tudtam soha sem otthon fogni, mindig készültem antennát építeni, de ha az új Pannon marad, akkor nem fogok.
Csak kocsiban tudtam hallgatni, és a munkahelyemen. Jó neked, hogy te otthon fogtad az esti műsorokat.

Én inkább árnyékban harcolok! :)

Előzmény: idirablo (1793)
GALA Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1794
Már ne haragudjatok , de egy igazi mélymagyart - aki a "nehéz", fideszes években kőkeményen kiállt a "magyar érdek " mellett - hogy lehet kilóra megvenni, horr. dictu megfenyegetni ? Mi van ? Amíg a ballibek rinyáltak, gúnyolódtatok . Most meg féltek ? Mitől ? Lelövik Gidót az utcán ?
Eddig tartott a bátorság, az elvszerűség , a kitartás ?

Én sajna azt érzem , itt is annyi a patkány mint bárhol máshol. Csak ezt Ti ( akik tényleg elvszerűen képviselnek valamit ) nem vették észre. Beszoptatok sokmindent , fideszestül. És most ,amikor megindul az erjedés, a repedés megy az "ajvékolás" , a mutogatás.

Én személy szerint némi cinizmussal vegyes érdeklődéssel hallgattam a Pannont és mindkettő okból hiányozni fog. Az tény hihetetlenül aljas -is- tudott lenni. Lehet teljesen törvényi alapon már rég nem működhetne. De voltak jó tulajdonságai , amik hiányozni fognak. Remélem összeszedi magát a konzervatív oldal . Én sose szavaztam még rájuk , mert sose volt olyan , hogy megérdemelje. Még van esélye .

idirablo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1793
Valamivel éjfél előtt Franka "Mondja, mi a gondja" műsorába betelefonált Gidó. Próbálta mentegetni a menthetetlent:
- aszongya, a bankban azért nem volt ott, mert csak hétfőn kapott erről SMS-t, pedig csütörtökön vagy pénteken szokott kapni. Jó vicc: pont akkor kezdte meg a sugárzást az új adó, Gidó garantáltan ott sürgölődött nagy titokban, a mobilját meg elérhetetlenné tette, nehogy beleköpjenek a levesébe;
- aszongya, - Frankának :-), - csak egy kicsivel kevesebb politikát akar hallani a műsorokban, nehogy veszélybe kerüljön élete álma, a PR. Jó vicc: ma csak a kisujjadat nyújtsd ki, holnap a karodat kéri... Másrészt épp az tette érdekessé a Pannont, hogy minden hallgató szabadon kifejthette véleményét, és a laikusok fogalmazási nehézségein a műsorvezetők ott igyekeztek segíteni, ahol tudtak ;-). Politika nélkül a PR 12-ből lenne 1 tucat. Pörgős, angolszász stílusú zenéhez jobban illik a dj-k vásári kikiáltó stílusa, mint a magyarság sorskérdéseivel foglalkozó elmélyülő gondolatiság (óriási volt pl. Hajdú Demeter Dénes kedd esti műsora a Magyar Testvéri Közösség titkos szervezkedéséről és az ÁVO általi lebuktatásáról; ezt nem leht gagyi zenékkel köríteni);
- aszongya remegő hangon: "Tibikém", mire a válasz udvarias "Gidókám", közben sehol egy nyilvános meaculpa vagy bocsánatkérés, csak annyi, hogy "nem vagyunk egyformák. Jó vicc: még szerencse...

Ma reggel (rockszerda: zene, történelem, POLITIKA) G.Kirkovits már úgy utalt kedvenc esti rockzenei kívánságműsoromra ("rock és szociológia"), hogy ott már csak rockzenéről akar hallgatói véleményekre reagálni (értsd: politikáról nem). Nyilván a rendszerváltozás előtti, érthető okokból burkoltan fogalmazó, ma azonban számomra már impotens szövegű zenékre célzott, pedig azóta fel- és eltűntek a nyíltan politizáló, keményen mozgósító és lelkesítő zenekarok (Egészséges Fejbőr, OI-KOR-Új Hajnal, A.L.T.-Nemzeti Front, Titkolt Ellenállás, Magozott Cseresznye, Romantikus Erőszak, stb. stb.). Tőlük azonban a PR már jó ideje csak a "könnyedebb műfajú", nosztalgikusan magyar, "politikailag korrekt" számokat hajlandó
játszani.

Gyáván is meg lehet halni... Mondd, Te mit választanál?

Előzmény: Nibiru (1792)
Nibiru Creative Commons License 2002.05.14 0 0 1792
Szégyen ez a helyzet. Gidófalvy eljárása mindent felülmúl. Én is úgy érzem megvették kilóra, vagy golyót kínáltak neki, ha nem vehetik meg. Ismerős?
Majd megtudjuk előbb vagy utóbb.
Szerintem elég lett volna a rádióról ledobni a MIÉP-es szemellenzőt, és rögtön em lenne gond.
Én nagyon fogom sajnálni, ha vége lesz.
Az új adó által sugárzott gagyi zenéket illetően egy az egyben azonos a véleményünk.
Ha meg nem akar politizálni, meg több zenét akar, akkor számomra egyébként is érdektelenné válik az új PR, mert én nem elsősorban a zenék miatt hallgattam, hanem a dumálós műsorok miatt.
Előzmény: idirablo (1791)
idirablo Creative Commons License 2002.05.14 0 0 1791
Gidóról, a szókimondó rockzenészről, nem hittem volna, hogy nemcsak a rádió hallgatóival, de a saját munkatársaival szemben is tisztességtelen: 26 munkatársa nem kaphatta meg a fizetését, mert Gidó be sem ment a bankba aláírni.
Csak találgatok, de nem tartom lehetetlennek, hogy azt a bankszámlát Gidó már rég nullára ürítette, a bevételeit titokban, hónapok óta az új rádió titkos számlájára utaltatja. Rablóprivatizáció?!
Még az sem zárható ki, hogy egy ma még ismeretlen cég vagy alapítvány titokban tőkeemelést hajtott végre a GidóMédia cégnél, a Bocskai Alapítvány 26%-os részesedése ezzel lecsökkent, így a 75%-os tulajdonosi többséget igénylő adóáthelyezési döntés már ma is jogszerű. Másszóval Gidót megvették kilóra-darabra.
Ha pedig mégsem, akkor is csak idő kérdése, hogy az ORTT a tulajdonosi szerkezetre hivatkozva felfüggessze a (régi) adó működését, és szemet húnyjon az új adó felett.
Az új adón mellesleg telivér gagyi zenék mennek, kíváncsi vagyok, a hallgató érdeklődését milyen beszélgetések fogják majd lekötni. Én még a régi adót is kikapcsoltam, amikor az első "slágerzenét" meghallottam; mindegy volt, milyen műsor következett.
Hadd emlékeztesselek Benneteket, milyen műsorvezetők hagyták faképnél a Prádiót: Bodor Palkó Pál, Hollósi Gábor, Schuszter Lóránt, Nagy Feró, Galsai Dániel és Mikó Eszter.
Ki lesz a következő?
Nibiru Creative Commons License 2002.05.02 0 0 1790
AZ az igazság, hogy ez nem rajta múlik. Sajnos a tulajdonosi struktúrája ütközik a médiatörvénnyel.
Tudod a másik oldal "önként és a szabad vélemény nyilvánítás joga" nevében működik. Ettől a törvény még törvény. Át kéne variálni a tulajdonosokat.
Előzmény: Micka (1789)
Micka Creative Commons License 2002.05.02 0 0 1789
Csurka I. úgy nyilatkozott, hogy a MIÉP minden intézményét fenntartja ebben az "új helyzetben". Reméljük, ez a Pannon Rádióval is így marad...
Nibiru Creative Commons License 2002.04.17 0 0 1788
Remélem úgy fog megszűnni az SZDSZ egyszer, mint ahogy Orbán Ünő. :)))
Orbán Ünő Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1787
kedd!

Sajna úgy vélem szeretet pénzügyminiszterünk.
A nevét nem tudom, félő nem is érdemes mán erre a kis időre.
Ünö

Előzmény: kedd (1781)
Nibiru Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1786
Ez érdekes. Olyan tetű az index, hogy még! Ugyanakkor háromszor jelenik meg a hozzászólásom. :(

Köszi a múlt évi híreket. Elkerülte a figyelmemet.
Mivel a mezőgazdaság távol áll tőlem, az ilyen híreket örömmel veszem tudomásul, de ha aztán nem beszélnek róla, elfelejtem. :)

Előzmény: kedd (1785)
kedd Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1785
"Nullaszázalékos kamatozású hitelt is kaphatnak a családi gazdaságok

Akár nulla kamatozású hitelt is kaphatnak a családi gazdaságok jövőre - a kormány döntését Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be a kormány ülését követő sajtótájékoztatón. A kormány 22,6 milliárd forintos garanciát nyújt a Magyar Fejlesztési Banknak, amely felhasználásával családi, illetve a kis- és közepes mezőgazdasági vállalkozások összességében 100-200 milliárd forintos forráshoz juthatnak jövőre. Ezzel a döntéssel a kormány befejezte az agrárium új alapokra helyezését - fogalmazott a kormányfő.
Az új hiteleket a 300 hektárnál kisebb földterületen gazdálkodó vállalkozások, őstermelők vehetik igénybe. Földvásárlásra1-3 milliós hitel igényelhető 5-20 éves futamidőre, 0 százalékos kamattal, ha a megvásárolni kívánt birtok 100 hektárnál kisebb területű. "

MH 2001. dec 29.

Előzmény: Nibiru (1784)
Nibiru Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1784
Sajnos én sem tudom. Én is hallgattam, és olyan dolgokat is mondott (pl. 0%-os földvásárlási hitel) amikről nem is tudtam.
Sajnos sok jó dologról nem hallottak az emberek.
Pedig mindent el kellene mondani.
Azt is, hogy miért támadja folyton az MSZP-SZDSZ az MFB-t. És hogy ha ők jönnek, annak is annyi.
Nibiru Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1783
Sajnos én sem tudom. Én is hallgattam, és olyan dolgokat is mondott (pl. 0%-os földvásárlási hitel) amikről nem is tudtam.
Sajnos sok jó dologról nem hallottak az emberek.
Pedig mindent el kellene mondani.
Azt is, hogy miért támadja folyton az MSZP-SZDSZ az MFB-t. És hogy ha ők jönnek, annak is annyi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!