Olvastam a legztóbbi HVG-t az FMPPFMPSZ átalakulásról.
Van egy kis melléklete, amiben az új FMPSZ elveket írták le. Hát valami olyasmi, mint ha valami agymosó szektavezér írta volna. (mondjuk Pokorni stilusa)
Hár ezekre többet az életben nem szavazunk, pedig hát az MSZP-SZDSZ sem érdemli meg a következő szavazáskor a bizalmunkat.
Most is csak azért politizálok, mert nem szeretném, ha a gyerekeim, unokáim, egy tekintélyelvű féldiktaturában nőnének fel, ahol a jogállamiság és a törvényeink csak egy hatalmi játékszer.
Hát 94'-ben is eléggé elbaltáztam, mert akkor meg az SZDSZ-re szavaztam, de nekem sem tetszett a szerintem felesleges koalícíó. A másik dolog ami nem tetszett az SZDSZ-ben az a Hitgyülis kapcsolatok. Szerencsére a HGY hatását nem tapasztaltam és a mondák szerint, most az MSZP-hez húznak.
Végül is most kb 2-éve gondolkoztam, hogy be kellene lépni valamelyik pártba. Ja és a fideszhez mentem vagy kétszer, de az adott körzeti irodájuk állandóan be volt zárva a kiírt fogadási időben. Akkor még egyébként nem láttam, hogy ennyire köpönyegforgatók. Végül egy nagyon közeli barátnőm beszélt le a fideszről. Mondjuk, most már egyébként is, vagy kirugtak volna, vagy kiléptem volna ettől a gyomorfelforgató szentülési ceremóniájuktól.
Tehát kizáros alapon maradt az SZDSZ mint párt, NetPárt és mint szavazatom várományosa is.
Akkor ezt Neked is köszönhetjük?:) A jogállam felszámolását? A gazdaság tönkretételét? Egy fasisztoid féldiktatúrát?:) Gábor, Gábor miért tetted? Mennyivel vagy te különbb mint Vásárhelyi elvtárs aki megjárta a politikai lét minden szélsőségét és végűl is az SZDSZt választotta? Mennyivel vagy jobb? Most hol is vagy?:)