Keresés

Részletes keresés

RiverPlateHungary Creative Commons License 2014.06.20 0 0 252

https://www.facebook.com/RiverPlateHungary

Magyarországi River Plate szurkolói oldal, aki szereti a Rivert és az Argentin focit csatlakozzon! :)

Scalabrini Creative Commons License 2013.11.07 0 0 251

Természetesen Argentína, így helyes nagy betűvel! Bocs!

Amúgy nekem is két csapatom van, a River mellett nagy kedvencem még a Racing!

Főleg ha az Independientével játszik - "el classico de Avellaneda" (az idén nem fognak :) ! Hatalmas amit a szurkolói művelnek! Még egy dolgot ajánlok Rosario Central - NOB (most OK, mert feljutottak a B-ből).

Scalabrini Creative Commons License 2013.11.07 0 0 250

Yo te quiero River Plate!

Az egész AFA egy vicc! Most behozták, hogy vendégszukoló nem kaphat jegyet a meccsekre! Otk. 24-től Nov.1-jéig ismét argentínában voltam, pont ebben az időponban volt a Lanús - River (0:0) Copa Sudamaricana, de mondták, hogy a fennt említett okok miatt esélyem sincs...

Más kérdés, hogy a La Boca negyedben (itt nem hangoztattam, hogy 100% CARP!) elmondták, hogy kitől (Diego, ott pózol a Caminito elején a turistáknak) lehet feketén jegyet venni. Boca - Colón (2:0) volt, de mit csináltam volna a Bombonera-ban piros-fehér szívvel a mellkasomban!?Szóval: Vamo' River Plate!

balazs10river Creative Commons License 2013.07.23 0 0 249

Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért kellett Trezeguet-ről lemondani??? A Newell's persze leigazolta egyből... Hihetetlen, hogy olyan embereket takarítunk el szinte ok nélkül, akik bármit megtettek volna a klubért (Cavenaghi, Dominguez, Trezeguet)...

balazs10river Creative Commons License 2013.06.26 0 0 248

Pedig mekkora meccsek voltak főleg Horti meg Döglégy kommentálásával. :)

Előzmény: Nagyvilági Főcső (247)
Nagyvilági Főcső Creative Commons License 2013.06.25 0 0 247

Nem igazán, mióta nincs argentin foci a tévében. Neten megnézem az eredményeket, illetve a sporttévén a Goalissimo összefoglalókat.

Előzmény: balazs10river (243)
balazs10river Creative Commons License 2013.06.25 0 0 246

Iturbe óriási tehetség, kiszámíthatatlanul cselez, nagyon gyors, gólerős, olyan, mint anno Alexis Sanchez volt itt, de szerintem kellene neki még egy félév vagy egy év a Riverbe, hogy kiteljesedjen, nem biztos, hogy a Portoban megkapná a lehetőséget kezdőként... Nagyon kíváncsi vagyok az igazolásokra, főleg csatár poszton, mert ott elég vékonyak lettünk Mora, Iturbe és Trezeguet lehetséges távozásával... Rebesgetik Lisandro Lopezt a Lyontól is pl, ő azért elég nagy fogás lehetne. Aimar ha nem megy Malajziába a sok $$$-ért akkor szerintem hazajön a Riverbe.

Előzmény: Nagyvilági Főcső (240)
balazs10river Creative Commons License 2013.06.25 0 0 245

Úgy néz ki Trezeguet-re nem számít Ramón a következő idényben, szóval valószínüleg távozik... :@ :@ :@

Authentik1 Creative Commons License 2013.06.24 0 0 244

A Bocánal mindent a Libertadoresre tettek fel, ami majdnem bejött, hisz csak tizenegyesekkel estek ki a Newells ellen a negyeddöntőben. A bajnokságban a cseresoruk játszott végig.

Előzmény: Vpp88 (239)
balazs10river Creative Commons License 2013.06.24 0 0 243

Nem is kár a Bocaért, annyira utálom őket! :D Jó látni, hogy vannak rajtam kívül még River szurkolók! :) Te szoktad nézni a meccseket amúgy kb hétről hétre?

Előzmény: Nagyvilági Főcső (242)
Nagyvilági Főcső Creative Commons License 2013.06.24 0 0 242

Igen, ez a 2. hely a Clausurában már egész jó teljesítmény. A Boca a végére teljesen összezuhant és végül csak 19. lett, még az Argentinos Juniors is megelőzte őket az utolsó fordulóban.

balazs10river Creative Commons License 2013.06.24 0 0 241

Igen, a NOB megérdemelten nyerte a bajnokságot, végig kiegyensúlyozottan, magabiztosan játszottak.... A River elszórakozott sajnos pár meccset (Quilmes utolsó percben egyenlített a Monumentalban, a Bocat meg kellett volna verni), Trezeguet 2-3 meccs után kiesett félévre kb, helyette Funes Mori és Luna se volt a legjobb azon a poszton. Viszont Iturbe nagyon jó lesz, kár, hogy mire belelendült és állandó kezdő lett akkorra telt le a félév kölcsönadása, a Portonál meg új edző lett és minden kölcsönjátékosra kíváncsi, de úgy tudom, hogy a River még egy félévre kölcsön akarja venni majd. Demichelis visszatérése már csak formalitás álltólag, Aimar viszont közel van ahhoz, hogy elmenjen a pénz miatt Malajziába... Lanzinit és a semmiből berobbant kolumbiai fiatal középhátvédet, Balanta-t, akiért állítólag 11 millió Eurót sem sajnálna a Milan nehéz lesz megtartani... Én örülök neki, hogy 1 éve még a másodosztályban voltunk, most meg 1-2 hete még harcban voltunk a bajnoki címért, remélem a következő félévben sikerül is megnyerni! Vamos River!

Nagyvilági Főcső Creative Commons License 2013.06.07 0 0 240
Igen, a NOB idén nagyon jó. Ha az Atletico Mineiro-t is kiütik, akkor szerintem meg is nyerik a Libertadores kupát. A River egyébként minden évtizedben kitermel jópár nagy tehetséget. Iturbét én játszani még nem láttam, de csak jókat hallani róla. Sajnos mióta a Sport Klub em közvetít argentin bajnokságot, nekem a Youtube videók meg a sporttévés Goalissimo összefoglalók maradtak argentin fociból. VAMOS RIVER!
Előzmény: Vpp88 (239)
Vpp88 Creative Commons License 2013.06.06 0 0 239

Az egész argentin szövetség egy vicc, ennek csak folyománya, hogy még mindig évente két bajnokságot szerveznek, amelynek két győztese játszik az "összesített" bajnoki címért. Ezen kívül, pl. a kiesési rendszer is egy vicc, de amíg Grondona az elnök, addig változás sem lesz.

Valóban vannak hullámzó teljesítmények, de pl. a Newells mindkét "szezonban" jól teljesít, és a Libertadoresben is állnak még.
Egyébként a kiesés után a Rivert is komolyan megerősítették, idén pedig visszajött (kölcsönbe) Iturbe is, aki nagyon nagy tehetség.
A Bocánál óriási mozgások voltak a szünetben, ráadásul Falcioni helyett visszajött a megváltóként tisztelt Bianchi és Riquelme is visszatért, de egyelőre semmi eredményt nem tudtak felmutatni.

Előzmény: Nagyvilági Főcső (238)
Nagyvilági Főcső Creative Commons License 2013.06.06 0 0 238
Elég hülyén van megszervezve ez az argentin bajnokság: A Vélez Sarsfield megnyerte az Aperturát, most meg nagyjából fütyülnek az egészre, a Clausurában ott vannak keményen a 18. helyen. Úgyis döntőt játszanak majd. A Boca Juniors pedig, amelyik volt 6. most a 19.! Hatalmas hullámzások vannak. Mondjuk ettől talán izgalmasabb évről-évre, mint a nagy európai ligák, ahol nagyjából mindig ugyanazok végeznek az első 3-4 helyen. A Rivernek is volt most esélye felugrani a Newell's mellé: erre kikaptak a tökutolsó Argentinostól. Vasárnap este elég komoly meccs az Independiente ellen a Monumentalban.
Nagyvilági Főcső Creative Commons License 2013.06.04 0 0 237
Puff neki: Torneo Final, 16. forduló: Argentinos Juniors-River Plate 2-0
Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.08.20 0 0 236

Kicsit pontatlan az info mert "Barra Bravas" mindenhol van Argentinában (a helyi ultras). A Rivernél a fő horda a "Los Borrachos del Tablon" azaz a "Lelátó részegjei".

Előzmény: Szongcen Galpo (235)
Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.08.20 0 0 235

Öt mérkőzésre betiltották a Monumentált

A River Plate stadionját a tomboló szurkolók miatt záratták be. Tovább »

forrás: sportgeza.hu

Lucilius Creative Commons License 2011.06.30 0 0 234

Ja, és senki nem tudja h a Monumentalt képesek lesznek e helyrepofozni a Copa América döntőig

Előzmény: Lucilius (233)
Lucilius Creative Commons License 2011.06.30 0 0 233

közben a River Plate saga folytatódik: a rendbontások miatt 20 meccses zárt kapus büntetést akarnak kirónni a River-re és miután a félidőben a River szurkolók egy csoportja bejutott a játékvezetők öltözőjébe ahol halálosan megfenyegették a bírókat, ezért lehet h a River mínusz 18 ponttal vág neki a másodosztálynak.

Pasarella közben találkozót kért Kirschner elnökasszonytól.

http://www.clarin.com/deportes/Passarella-juega-fuerte-reunion-Cristina_0_508749297.html

Lucilius Creative Commons License 2011.06.27 0 0 232

hiheteltlenül kreténül van megcsinálva az argentin bajnokság - baromi nehéz így bennt maradni egy B-ből feljutott csapatnak az elsőosztályban h náluk csak egy évet néznek.

Előzmény: ChokingVictim (227)
Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.06.27 0 0 231

Mindenesetre  "A Lelátó Részegjei" nem fognak unatkozni a B-ben sem. :)

Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.06.27 0 0 230

megnéztem és nem a B-ben van. :)

Előzmény: Szongcen Galpo (229)
Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.06.27 0 0 229

A Newell's is a B-ben van nem?

A Chacarita nagggggyon adja.

Előzmény: ChokingVictim (228)
ChokingVictim Creative Commons License 2011.06.27 0 0 228

A másodosztályban ezekre a csapatokra lesz érdemes odafigyelni: River, Rosario Central, Ferro Caril Oeste, Quilmes, Huracán és a Chacarita. Sikereik és a szurkolói bázisuk alapján ezeknek a kluboknak az első osztályban lenne a helyük. 

Előzmény: Szongcen Galpo (225)
ChokingVictim Creative Commons License 2011.06.27 0 0 227

"teszem azt egy frissen feljutó csapat 3 évig nem eshet ki"

Dehogynem eshet ki, lásd a mostani Quilmes kiesése. Egy évet néznek esetükben, egy Aperturát és egy Clausurát. 

Előzmény: Emi2 (226)
Emi2 Creative Commons License 2011.06.27 0 0 226

Az argentín bajnokságban, hogy van ez a 3 éves bajnokság dolog, teszem azt egy frissen feljutó csapat 3 évig nem eshet ki, vagy hogy nézik az elmúlt 3 évet, mikor nem abban az osztályban szerepelt? Valaki röviden elmagyarázná, vagy egy linket kaphatnék a szabályokról?

Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.06.27 0 0 225

Ez a kiesés újra ráirányította a figylememet az Riverre. Az egyik kedvenc csapatom Latin-Amerikából. Annyit már elértek, hogy nyomon fogom követni az argentin másodosztály mérkőzéseit.:)

Csak a  River Plate és a Chacarita Juniors!

Szongcen Galpo Creative Commons License 2011.06.27 0 0 224
Scott Kerti Creative Commons License 2011.06.27 0 0 223

Közben leesett, hogy a másodosztályban nincs apertura meg clasura, szóval ha a következő 38 meccs után első vagy második helyen végeznek akkor visszajutnak egy év múlva, a 3. és 4. hely esetén pedig osztályozó.

Előzmény: Scott Kerti (222)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!