Hi! H-BlockX - Move című számuk megvan dvd-n (.vob file kb. 250 MB) ha kell valakinek irjon, de ez nincs tömörítve!!! csak igazán nagy rajongóknak! (avi-ban, mpeg-ben bárhonnan leszedhető talán)
Nem, de mar 1× meggyanusitottak mas ugybol kifolyolag. Vagy skizofren lennek?
Mindenesetre en nagyon szeretem az ilyen tipusu zeneket, amit az H-Blockx nyom.
En ugy tudom hogy a nevuket az angol 'H' Blokk rol kaptak. Angol bortonokben az ir elitelteket zartak be ide. Mellesleg a sracok nemetek, de hat ezen mar nem is igazan lepodok meg...
Igen már kezdtem is hányolni hogy miért is nincs egy ilyentémáju valami,. IMÁDOM ezt a zenekart. Paulina csak azt hiszi hogy szereti azt olyan kényszerképzetei vannak hogy Henning neki énekelt:)) Picim akkor még nem volt kontakt lencséd :))) Na jo nem leszek szemét. De tényleg nagyon királyak mindenki kap egy csokot ki lány és szereti és szeret engem :)) Ha na jo nem. DE kb ennyi. Ja és Henning az isten meg a Step Back :))) Na csok
naszóval én szerettem rége, a DMS egy hibátlan album a maga nemében, mondjuk össze van lopkodva az egész, de legalább jó helyekről loptak a srácok, meg tudnak dalokat írni, ez mindenképpen pozitívum, szóval.
koncerten nem voltam, akkor éppen nem szerettem őket, mindegy, mostmár nem is fogom asszem, de azért kiváló albumot mindenképpen letettek az asztalra, no ennyi.
szerintem is a discover my soul a legjobb album, na de az én legeslegkedvencebb dalom a time to move-on van....na nehéz kitalálni melyik az? hát persze hogy a little girl :)
de hát ehhez azért emlékek is fűződnek...:_)
Thanks gee-em :)
paulinamartinez: nekem leginkabb a Discover my soul c. album tetszik leginkabb, ott is talan: I heard himcry vagy Heaven. A mostaniak is jok pl az emlitett Ring of fire.
Szemely szerint Daze is jo :) !!
hát én pl imádom az h-blockx-ot!!!
megvannak az albumaik, kint voltam a koncertjeiken is, amik iszonyú jók voltak. nem jönnek megint? olyan jó lenne :)...aztán sajna mingyárt felébredek az álmodozásból :-/
na, majd még írok ide, mert ez egy jó topik!
Henning rulez forever
na ne csüggedj L, láttam aGreenDay topiban is a neved, hasonló alkatok lehetünk.
na, szal nem én vagyok a legnagyobb H-BLOCKX fan, de a Ring of Fire szinte a himnuszommá vált :-)
persze eg igazi fan nem a tv által is nyomott számok miatt fan, csak megszántalak, mondom, egy ilyen yó együttes topicja ne "heverjen már a parlagon"
írj!