Keresés

Részletes keresés

ványa Creative Commons License 2001.05.13 0 0 4
korpsz Creative Commons License 2001.05.01 0 0 3
Bank Ban mar regen nemvolt, de ugyanezt ellehetett mondani tavaly is, szoval egyalatalan nem biztos, hogy iden lesz;) Nekem meg ilyeneket mondtak: Arany, Csokonai, Katona ugye, Petofi, Radnoti, Vorosmarty. Ezeket ki is nyomtattam ;) De ezeket egy helyrol tudom.
udv, korpsz
Előzmény: replier (2)
replier Creative Commons License 2001.05.01 0 0 2
aha, Bank bant a mi tanarunk is emlegette, Radnotit pedig a csutortoki oran kezdtuk el, szoval ha makunk van, akkor az egesz osztaly megirja negyesre vagy otosre :))

en sem tanultam eddig sokat, bizom a "rizsazo" kepessegemben es a tanar "kedvessegeben" :) viszont a szobelire tenyleg keszulni kell, toribol es fizikabol is :((

Előzmény: korpsz (1)
korpsz Creative Commons License 2001.05.01 0 0 1
szia
En is most fogok erettsegizni. En azt hallottam, hogy Bank Ban varhatoan lesz. Mondtak meg Radnotit is, mert mar 20 eve nem szerepelt. En is nagyon kivancsi vagyok, hogy meg mi/ki az ami varhato iden, mert ma kezdtem el olvasgatni a teteleket, es nemhizem, hogy lesz eleg idom arra, hogy megtanuljam mind1iket;)
udv,korpsz
Előzmény: replier (-)
sz Creative Commons License 2001.05.01 0 0 0
te is m0st?!
Előzmény: replier (-)
replier Creative Commons License 2001.05.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kíváncsi lennék arra, hogy ki milyen tételeket vár magyarból a 2001-es esztendőben. "Kizárhatjuk-e" József Attilát, várható-e a Bánk bánnal kapcsolatos esszékérdés stb.?

Kíváncsian várom a válaszokat!

replier

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!