Keresés

Részletes keresés

LamaXX Creative Commons License 2001.08.17 0 0 58
Ne add fel!
Tiborcsik Creative Commons License 2001.08.16 0 0 57
Off!

Üdvözlöm a Mijó bajafórumbéli linkje által ide invitáltakat!

Kösz Mijo!

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.09 0 0 56
Ez mind igaz, amit a moderákról írsz, én is így látom, de én nem a moderáknak, hanem az Index vezetőinek írom a leveleket. Ők talán nem annyira kisstilűek, ha képesek egy ilyen céget irányítani. Erre kérlek téged és a többieket is, írjatok imléleket a vezetőknek. Az, hogy ezek a levelek a moderáknak is elmennek, csak mellékes, hadd tudjanak róla, én nem konspirálok.
Másrészt szeretném, ha ebben a topikban jobbára csak a levelek archiválódnának, az egyéb kommentárok a kimoderálós topikba valóak, látogassátok meg azt is.
(Ott hamarosan millenium lesz) :)))

Üdv: Tib

koch Creative Commons License 2001.06.09 0 0 55
Kedves Tiborcsik!

Nincsen idom vegig olvasni az osses minden hozzaszolasodat, de azt ertem, hogy jgosan koveteled vissza a helyed. Amit viszont nem ertek, hogy minek tartod bele a fejed a pofonokba? Hat nem veszed eszre, hogy nekik teljesen mindegy, hogy mit irsz ossze, sot meg szerintem kifejezetten elvezik is, hogy valaki nekik hoborog, es ok mint a nagyurak mejd eldontik, hogy mi legyen a sorsod. Hat nem latod, hogy milyen kisstilu sikertlen, teljesen komplexusos emberekkel vitazol, akik mar csak dacbol sem fognak engedni?
Sajnalaom szegny moderakat, mert biztos akad koztuk ertlemes is. Szerintem hagyjad az egeszet a fenebe. Tegyel rewjuk egy kalappal. En sem allok neki olyannal vitatkozni, akit defaultbol sokkal hulyebbnek tartok.
Es ezt csak javaslom Neked is.
Udv. koch

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 54
Dátum: Wed, 6 Jun 2001 21:56:25 +0200 (CEST)
Feladó: Tiborcsik
Címzett: gerenyi@mail.index.hu,
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
        baja-moderator@mail.index.hu
Tárgy: anti-bajamoderálás III/9.

--------------------------------------------------------------------------------
T. vezetők meg moderátorok!
Folytatom amit elkezdtem. Ezúttal is, a kimoderálást csupa nagybetűvel jelölöm.
Ugye szerintetek sem meggyőző a baja-moderator válasza?

Bajai fórum >> Kérdések a moderátorokhoz:

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-17 10:20:52 (17)
T. MODERÁTOR!
1. KÉRERM, HOGY A BAJAI FÓRUM "NEM SZÚRJA KI A SZEMÉT?" C. TOPIKBÓL 04.10-I HOZZÁSZÓLÁSOMAT, MELYET MÁSNAP KORÁN REGGEL KITÖRÖLTEK, OK ÉS INDOK HÍJÁN TEGYE VISSZA.
2. KÉREM MIJÓ TASZTALTÁRSSAL KÖZÖLNI, HOGY NINCS JOGA SENKI NICKET EGY FÓRUMBÓL KITILTANIA.
3. HA MÉGIS, AKKOR EZT INDOKLÁSSAL KÉREM A KÖZLEMÉNYEKBEN MEGJELENTETNI.
4. MINDEZEK MELLETT NAGYON JAVALLATOS, HOGY MIJÓ (AVAGY TIBORCSIK) HELYRETÉTELÉT A MODERÁTOR MAGÁBAN A "BAJAI KIMODERLÁSOK..." TOPIKBAN TEGYE MEG, AMINT AZT WÁGNER ÚR TENNÉ, HA MÉG TEHETNÉ.
ÜDV: TIB

baja-moderator válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-17 12:20:33 (17/a)
Tájékoztatom a Bajai régió Fórum látogatóit, hogy Tiborcsik a Bajai régió Fórumból az alábbiak miatt ki van tiltva:
Az Index Fórum általános moderálási szabályai:
1. Mi az, amit a moderátorok általában törölnek?
1.3. Azon, a szerkesztéssel, a moderálással, a
szerkesztokkel vagy a moderátorokkal foglalkozó
bejegyzések, amelyek nem a kifejezetten e célt szolgáló T. Szerk. Fórumban tunnek fel.
A Bajai régió Fórum speciális moderálási szabályai:
A házigazdák joga eldönteni, kit látnak szívesen vendégül és kit nem.
2. A Fórumban, annak "sajátneves" létét, ill. státuszát vitató szövegeket ... indoklás nélkül törli a moderátor.
3. A topicok témáját érdektelen, vagy provokáló
bejegyzésekkel megzavaró vendégek beírásaik kommentár nélküli törlésére, ismétlődés esetén letiltásra számíthatnak.
Figyelmeztetem Tiborcsikot, hogy a fentiek értelmében minden ide írt hozzászólását törlöm, ismételt szabályszegés esetén pedig kizárom az Index Fórumból.

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-17 12:30:48 (18)
MIÓTA LETTEM KITILTVA, ÉS KONKRÉTAN MIÉRT? DE KONKRÉTAN ÁM. ÉS HA MÁR HÓNAPOK ÓTA KI VAGYOK TILTVA, AZ MIÉRT CSAK MOST DERÜL KI?

(folyt. köv.)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 53
Dátum: Tue, 5 Jun 2001 21:29:49 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderáls III/8.

--------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Index vezetők!

Most következik egy abszolut ártalmatlan hozzászólásom, majd annak igen tanulságos interpretálása egy másik topikon, ime:

Fórum >> Bajai régió >>
Nem szúrja ki a SZEMÉT?
Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-10 23:58:14 (31)
EMLÉKEZTEK MÉG A SUPER TÉVÉBEN JÓ 10 ÉVE SOKÁIG MENŐ REKLÁMRA? AMIKOR MINDEN SZEMETELÉS EGY NAGYOT CSÖRRENT, HOGY AZ ELKÖVETŐ ÉSZBE KAPJON ÉS ELSZÉGYELLJE MAGÁT. NEKEM NAGYON TETSZETT. NEM LEHETNE NÁLUNK HASONLÓKAT CSINÁLNI? HOGYAN LEHETNE ELÉRNI, HOGY A SZEMETELÉS SZÉGYEN LEGYEN?
SAJNOS MA A LEGTÖBBEN ÉSZRE SEM VESZIK, HOGY MIT TESZNEK. LEGYEN AZ ELHAJIGÁLT CSIKK, ÖSSZEGYŰRT CIGARETTÁS DOBOZ, CSOKIPAPÍR, SZOTYOLAHÉJ, GYUFASZÁL, PLÁNE PAPÍRZSEBKENDŐ VAGY AKÁRMI HASONLÓ. HOGY LEHETNE KÖZÖSEN ELÉRNI HOGY
ELVBŐL NE SZEMETELJÜNK?

Tözsasztal >> Bajai kimoderlások nickes topikja:

Mijo válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-11 06:58:09 (260)
Na most ez akkor minek minősüljön, ha egyszer egyértelműen tudja, hogy nemkívánatos, nem kívánjuk a társaságát, ő mégis, csak azért is, mint a tolvajok, éjjel, a kertek alatt besurranva .:(((.... ( És ilyenkor Gedei Tibor hasonszőrű szolnoki cimborái fel vannak háborodva, ha az ember orruk alá dörgöli földijük szándékos provokációit, mások netéleti szokásai szarba
vételét. A "Tibi" :(((... ) Mijo  Lásd: "Fórum >> Bajai régió >> Nem szúrja ki a SZEMÉT?
Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-10 23:58:14 (31) Emlékeztek még a Super tévében jó 10 éve sokáig menő reklámra? Amikor minden szemetelés egy nagyot csörrent,hogy az elkövető észbe kapjon és elszégyellje magát. Nekem nagyon tetszett. Nem lehetne nálunk ... stb., stb., stb."

Donky válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-11 10:29:04 (263)
Pontosítsunk. Néhány ember nem kívánja Tiborcsik
társaságát. Az okokat most mellőzzük. Nem hiszem, hogy Göldner Ivánnak vagy Tabakmannak bármiféle problémája lenne Tiborcsikkal. Az idézett hozzászólás pedig sem topicromboló, sem provokatív, sőt még a Bajai Régió alapszabályzatát sem vitatja. Egy abszólút a topic témájába vágó hozzászólás. De akkor meg miért törölték? Azért mert Önnek és még pár embernek kifogása van Tiborcsik személye
ellen?
A Bajai Régió alapszabályzatában nem olvastam a személyes ellentéteket szabályozó törvényt.
És mi az, hogy "mint a tolvajok, éjjel, a kertek alatt besurranva"? Ezek szerint mindenki, aki éjszaka netezik az kis sunyi besurranó?
Az meg megint más lapra tartozik, hogy Ön szétoffolja a Szolnoki topicot, hogy siránkozásaival lejárassa Tiborcsikot. Ezt miért kell??? Ez a topic azért van, hogy itt menjen a vita.
[előzmény : (260) Mijo, 2001.04.11 06:58]

Tiborcsik  válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-11 15:22:33 (270)

Mijó, te töröltetted a hozzászólásomat.
Hogy "minek minősüljön"? Egyszerű, egy ontopik, moderált, a témába illő, arról szóló, senkit (rajtad kívül) nem zavaró hozzászólásnak. Most elárultad magad. Semmi okod nem volt ezen hozzászólásom ellen így kikelni. Kár egy ártalmatlan hozzászólás miatt összeseküvéeleméleteket gyártanod, asszem
ebben egyetértenek a harcostársaid-elvbarátaid is. Azt hiszem a jelen helyzetben az a legjobb megoldás, ha magad intézkedsz a visszatételéről és a továbbiakra levonod a konzekvenciát. Vess véget a paraniádnak, vagy másképp fogalmazva te szállj le énrólam.
[előzmény : (260) Mijo, 2001.04.11 06:58]       

(folyt. köv.)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 52
Dátum: Mon, 4 Jun 2001 16:12:33 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderálás III/7.

Tisztelet Index vezetők és moderák!
Folytatom kimoderált bajai hozzászólásai felsorolását. Ezúttal Bajai régió kis háziszabályzata c. topikból idézek:

Mijo válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-04 06:20:45 (288)
Nagy tisztelettel kérem a 278-as hozzászólástól, eddig terjedő törlést !

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-04 07:34:44 (289)
NOFENE! NEM VESZ, RAGAD...., DE KÉR! NAGYOT FORDUL A VILÁG,YOKES..., NEM ÉLTÜNK HIÁBA! :))))) (PS. KEDVES MIJÓ, EZT IS KÉRD LÉCCI, NE VEDD!...:)))
[előzmény : (288) Mijo, 2001.04.04 06:20]

(Sajnos korán örültem. A biztató hozzászólásomat Mijó válogatott gorombaságok
közepette "fórumrombolásnak" ítélte és legott kitöröltette a sajájával együtt. Csak az erre való reagálásomat érkeztem archiválni, ime):

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-04 08:39:46 (282)
MI ABBAN A FÓRUMROMBOLÁS, HOGY ÜDVÖZLÖM A KULTÚRÁLT STÍLUST? A STÍLUS KULTÚRÁLT VÁLTOZÁSÁT? HISZ EZÉRT TÉPEM A SZÁM MÁR MIÓTA. MOST VÉGRE VAN EREDMÉNY, ITT, MIÉRT NE ÜDVÖZÖLHETNÉM EZT ITT? NINCS NEKED ÜLDÖZÉSI MÁNIÁD MIJÓ?

(Közben fenn a kedvenceknél láttam, hogy yokes… hozzászólt a topikhoz, de mire megnyitottam volna, már ki is törölték, erre reagáltam a következő hozzászólással):

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-04 09:01:15 (xxx)
GYORTÜZELŐ MODERÁTOR, EZ IGEN, NEM VOLT IDŐM MEGNYITNI, MIT SZÓLT YOKES..., CSAK A CÍMBEN LÁTTAM. KÜLDD EL LÉCCI MAGÁNBA, VAGY A KIMODERÁLÓS TOPIKBA!

De kérdezem bíráimat: mi ebben a Modus Moderandi
megszegése, a bajai szabályok megszegése vagy
topikrombolás? Hiszen a lehető leg”on”-abb voltam, ráadásul hozzászólásomban éppen a kultúrált vita  kialakulását üdvözöltem tiszta szívemből és nagyon sajnáltam, hogy egy
erről szóló hozzászólást nem volt időm elolvasni, a moderátor gyorsasága miatt. Úgy gondolom a tasztaltársaknak jogában áll megismerni yokes… véleményét is, főleg ha az nem off, nem ütközik a Modus Moderandiba és nem topikrombolás.

(folyt. köv.)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 51
Dátum: Sun, 3 Jun 2001 21:44:50 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderálás III/6.

Tisztelet Index vezetők és moderák!

Ezennel egy rövid kis intermezzoval folytatom a bajaán kimoderáált hozzászólásaim bemutatását.

Fórum >> Bajai régió >>
Who is who? Bemutatkozó adatok.

Bereske válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-05 11:47:43 (266)
Remélem egynek jó vagyok... Mondjuk mintha ezt már hallottam volna valahol. Mindegy.
Én igazolom, hogy az ...Andris... nicknevű hozzászót ismerem és garantálom, hogy hozzászólásaival csak hasznára lesz a fórumnak. A Free topicnak biztosan...
Üdv András! Hajrá!
Gergő
[előzmény : (262) ...andris..., 2001.02.19 18:31]

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-05 22:06:44 (269)
Kedves Gergő!
Nagyon kedves vagy, hogy a megérted a neves működéshez szükséges apró-cseprő kitételeket. :-))
Csak megemlítem, mert eddig nem nagyon foglalkoztunk vele, hogy igazolni csak akkor kell, ha „kétség merül fel”. Amíg valaki itt nem von kétségbe egy nick-kel kapcsolatos
állítást, addig azt nem kell igazolni…
Márfai P.

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-06 07:26:03 (270)
AHHA!
NATTYON RAVASZ!
IGAZI MÁRFAIS MEGÁLLAPÍTÁS, BECSÜLETÉRE VÁLJON!!!
(KINEK IS VAN KÉTSÉGE AZ ÉN LÉTEM, GONDOLATAIM FELŐL? JÖJJÖN KI A KULTÚR ELÉ! :)))
[ELŐZMÉNY : (269) MARFAI, 2001.03.05 22:06]

Remélem, az index vezetők is egyetértenek hozzászólásom mélyén rejlő finom kritikámmal, mely szerint vidáman nehezményezem, a bajai szelektív bizalmatlanságot-bizalmat.
De hogy ez  ütközne a Módus Moderandi valamely pontjával, vagy az 1+3 pontos bajai szabályokkal? Hisz nem off, mivel szervesen az előtte szólóhoz kapcsolódik.

(folyt köv)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 50
Dátum: Sat, 2 Jun 2001 23:58:24 +0200 (CEST)
up@mail.index.hu,
moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderálás III/5.

Tisztelt Index vezetők és moderátorok!

Folytatom a kimoderált baja-hozzászólásaim taglalását, ezúttal a Bajai régió kötetlenül, saját névvel c. topikban egy Mijo provokálásra adott reagálásomat és körülményeit,
ime:

Mijo válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20 08:08:16 (4956)
"Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20 07:31:14 (590)
A bajai régió fórum az Index szégyene."
Ilyeneknek semmi keresni valójuk sincs a mi fórumunkon !
Muity Mijo

S.TAJCS válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20
20:04:24 (4957)
Ejnye-bejnye!
Nem únjátok még, hogy a sok hánytorgatással elfoglaljátok a helyet értelmesebb viták elől?
Tiborcsik! Emlékezz: " a múltat végképp eltörölni..."!
Sanyi

(itt a Sanyi egy előző hozzászólásomra utal, amelyben idéztem a költőt: „…elegendő bűn, hogy a múltat be kell vallani…” amivel arra utaltam, hogy mennyire sajnálatos, hogy azok a csúnya dolgok megtörténtek a bajai fórumban)

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20 17:12:04 (4957)
ÍGY IGAZ. A SZÉGYENE.

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20 17:19:26 (4958)
MILYEN JOGON TÖRÖLTETTÉTEK A KÉT HÓNAPPAL EZELŐTTI HOZZÁSZÓLÁSAIMAT?????????????????
MI???????????????????????????????????????
MÁSKÉPP NEM TUDTOK ÁRTANI???????????????
OLCSÓ JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EBBE A FÓRUMBA MÁR NEM LEHET, NEM ÉRDEMES ÉRTELMESEN HOZZÁSZÓLNI. SENKINEK.

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-20 17:30:58 (4960)
UGYANOTT: "...(ENNYI EROVEL AKÁR JÖVORE EGY TAVALY ELOTTI HOZZÁSZÓLÁSOMBÓL, HA VALAKINEK ÉPPEN AKKOR ÚGY KATTAN, ÉSZRE SEM VESZEM ÉS AZ ARCHÍVUMBAN MEG VAGYOK HAMISÍTVA).
EZ ISZONYÚ!..." EZ SZÉGYEN!...

Mindenki számára egyértelmű volt, (és érthető az
elkeseredésem), hogy én a "Mi ez hogy bajai régió? Jó ez nekik?" című topikban (nem pedig a bajai fórumban) azért fakadtam ki, mert felfedeztem a világ legotrombább
(utólagos) kimoderálását. Vagyis nem én provokáltam, hanem Mijó.
A helyzet súlyosságához mérten igazán szalonképesen (betartva az M.M-et) adtam hangot határtalan elkeseredésemnek, nem így gondoljátok?

Üdv: Tiborcsik

(foly.köv.)

magyarázat az 590-esre:
Törszaasztal >> Mi az, hogy Bajai régió, jó ez
nekik?

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail
2001.02.20 07:35 (591)

A bajai régió fórumban az elszabadult moderátor már nemcsak az aktuális nemkívánatosak csipkelődő-bölcselkedő hozzászólásait törli, de egy füst alatt, ha már úgyis bekukkantott egy-egy topikba, kitörli ugyanazon nick akár hónapokkal előbb írt, tök ártalmatlan, a mai fasiszta eszméiket nem veszélyeztető hozzászólásait is, csak mert
másképp nem tud nekünk ártani.
Baján megvalósult a tökéletes gondolatrendőrség.
1984 a'la 2001.
Orwell forog a sírjában. :((((

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 49
Dátum: Fri, 1 Jun 2001 21:34:37 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderálásIII/4.

Folytatom a kimoderált baja-hozzászólásaim taglalását, ezúttal a bajai régió fórum NET-egyesület című topikba február-márciusban beaírt egy-egy hozzászólásommal, ime:

Bajai fórum >> A Bajai régió fórum NET-egyesület:

oszibá válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-18 17:15:51 (171)
Bajai régió Fórum
Ez a Fórum az Indexen belül egy különleges, az alapítók által kialakított szabályokkal, szokásokkal rendelkező klub. Bajáról szól, bajaiak és a régióban élők részvételével, bajaiaknak, Baja környékieknek, bárhol is
éljenek a világban. A házigazdák joga eldönteni, kit látnak szívesen vendégül és kit nem. Minden idelátogatónak, ha vendég szeretne lenni, a következőket kell tudomásul vennie:
1.A Fórumon kizárólag saját névvel vállalt
hozzászólásokat fogadnak el. Ha egy jelentkező
személyazonossága kétséges, akkor a felmerült kételyt érdemben tisztázni kell. A bemutatkozás akkor tekinthető megfelelőnek, ha a azt legalább két bajai résztvevő felelősséggel visszaigazolja. 2.A Fórumban, annak "sajátneves" létét, ill. státuszát vitató szövegeket, továbbá idegen nickek beírásait indoklás nélkül törli a
moderátor.
3.A topicok témáját érdektelen, vagy provokáló
bejegyzésekkel megzavaró vendégek beírásaik kommentár nélküli törlésére, ismétlődés esetén letiltásra számíthatnak.
Remélem a Bajai régió alapszabályának meg szerkesztői meg vannak elégedve a munkájukkal.
Moderátoroknak üzenem, tegyék le a sérvkötőt.

2000-08-30 18:38:16 (101)
Deák Mihály ( Baja ), Edelényi Rita ( Baja ), enDDoc Maestro ( Budapest ), Kovács József ( Vaskút ), Kulimák Gábor ( Baja ), Lorinczi Csaba ( Baja ), Maros Zoltán ( Baja ), Marton Péter ( Baja ), Matkovits Kornél ( Baja ), Márfai Péter ( Baja ), Muity Mijo ( Baja ), Oláh Ilona (
USA, Ohio ), Péter Jakab ( Vaskút, ill. USA - Arizona - Phoenix ), Szappanos Gábor ( Budapest ), Szilvási Ákos ( USA, New York, Boston ), Tajcs Sándor ( Baja ), Tamás László ( Vaskút ), Thernesz Tibor ( Baja ), Zoltai Péter (
Budapest )
Hova lett a sok ember, és a többiek? (tizedes nélkül, sajna)
Mivel időm engedte, beleolvastam a 99. Decemberi
beírásokba, hát az óta igen csak elfajult a helyet.
Nekem úgy tűnik, mintha Torgyi beütés érte volna a fórumot.
Üdv. Mindenkinek.
Oszlánszki Ferenc

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-18 21:26:09 (173)
Kedves Feri!
A fórum rendesen szét lett verve ez tény. Az meg
tapasztalat, hogy a szétverés abban merült ki, hogy a működés módját vitató megjegyzésekkel kellett foglalkozni.
Ez egy tapasztalat. Ne tegyük többet!
Megy ez megint rendesen, meglátod. ;-)
Márfai P.
[előzmény : (171) oszibá, 2001.02.18 17:15]

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-19 07:34:54 (175):
"...A SZÉTVERÉS ABBAN MERÜLT KI, HOGY A MŰKÖDÉS MÓDJÁT VITATÓ MEGJEGYZÉSEKET KELLETT...  MODERÁLNI.
VAGYIS A MODERÁTOROK MEG AZ ÚJ SZABÁLYT HOZÓK VERTÉK SZÉT A FÓRUMOT, NEM MÁS.
[előzmény : (173) marfai, 2001.02.18 21:26:09]

"Thernitibi válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-10 21:02:51 (180)
Hölgyek és urak!
Alapítótagokat, tagokat, valamint szinpatizánsokat szeretettel meghívunk a következő netbulinkra, amely április második péntekjén, azaz 2001. 04. 13-án kerül sor.
A helyszín, és a menű későbbi időpontban lesz megjelölve.
Csicsi

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-11 10:58:35 (188)
KEDVES CSICSI!
KÉRDÉS, HOGY A MEGHÍVÁST ILLETŐEN A "VALAMINT
SZIMPATIZÁNASOK" MEGJELELÖLÉS VONATKOZIK-E AZOKRA A TASZTALTAGOKRA, AKIK AKÁR ELEGET TETTEK A "BAJAI KÖVETELMÉNYEKNEK" (JOKESZ, TIBORCSIK) AKÁR NEM (DR. JONES ÉS A TÖBBIEK), DE VALÓBAN BAJAI SZIMPATIZÁNSOK?
[előzmény : (180) Thernitibi, 2001.03.10 21:02]

Mi tagadás, mindkét reagálásom markáns különvéleményt képvisel, no de ellenkezik-e a szabályokkal? Gyalázkodást, alpáriságot, floodolást, rombolást, sértegetést, offolást
tartalmaz-e? Nem a témához kapcsolódik-e szervesen, szellemesen, illedelmesen,  és kultúráltan?

(folyt. köv.)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 48
Dátum: Fri, 1 Jun 2001 07:47:26 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: anti-bajamoderálásIII/3.

Tárgy: anti-bajamoderálásIII/3.

Folytatom a kimoderált baja-hozzászólásaim taglalását, ezúttal a szövegkörnyezet egy kicsit vaskorósra fog sikeredni, elnézést érte,  a következők soványabbak lesznek.
Most a legelőször csak saját hozzászólásom miatt, és direkt a tartalom miatt kimoderált 3 db hozzászólásomat taglalom, (megjegyzem, hogy a sorrendben utolsó, csak xx-szel jelölt
hozzászólást csak napokkal később törölték ki, az előző kettőtt azonnal) ime:

Bajai fórum >> A Bajai régió kis háziszabályzata:

zindexm válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-30 04:31:42 (47)
Javaslom, hogy a Petőfi Népénél már bevált moderálási szabállyal egészitsük ki a sajátunkat!
Törlésre kerül az a hozzászólás amely:
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas
hozzászólások, törvénybe ütköző megnyilvánulások,
fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság és jó hírnév megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem." Szerintem ezek olyan elemi szabályok, melyek elfogadása bármely társaságban alapvető!

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-30 07:54:08 (48)
Egyetértek az előttem szólóval. (zindexm-mel)

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-30 11:35:32 (49)
Kedves Zoli!
Nekem az a benyomásom, hogy a Petőfi Népénél sem így fogalmazzák meg a szabályt, itt pedig a M.m. érvényes, ami részben tartalmazza a felsoroltakat...
Ezt a formulát Mijonak írta le a szerkesztő, mert ilyennek ítélte azt, amit a bácskai nemzetiségekkel kapcsolatban nyitott P.N. topicban írt. Ugyan nem volt alkalmam olvasni
a P.N.-es megnyilvánulást, csak a ledorongolást, de itt is előfordul, hogy Mijo egyik másik szövegét a kemény stílus miatt kommentár nélkül kipenderíti a moderátor. A felsorolással az a baj, hogy különböző súlyú cselekedeteket (bűncselekménytől a modortalanságig) vesz
egy kalap alá. Így nem alkalmas arra, hogy a
szabályrendszerbe illesszük. Valahol a minősíthetetlen hangnemnél kell elkezdeni, aztán
a személyeskedéssel folytatni, és így tovább haladni a keményebb ügyek felé. Dolgozni kell még ezen... :-))
Márfai P.
[előzmény : (47) zindexm, 2001.01.30 04:31]

zindexm válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-30 12:28:41 (50)
Kedves Péter!
Teljesen igazad van, de én a moderátori szabályleírásából másoltam be az adott idézetet és NEM a főszerkesztői beírásból!
Egyébként örülök, hogy többen ugyanazon a véleményen vagyunk ebben a témában!
Zoli
[előzmény : (49) marfai, 2001.01.30 11:35]

S.TAJCS válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-30 20:21:06 (51)
Egyetértek az elottem szólókkal, kiegészítve azzal, hogy az idonk vészesen fogy - ahogy a hozzászólók száma is!
Sanyi
[előzmény : (50) zindexm, 2001.01.30 12:28]

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-31 11:25:55 (52)
Kedves Zoli!
Én ugyan éppen az eltérő, árnyaltabb véleményemet
fogalmaztam meg. Arról van szó, hogy a felsoroltak egy része valóban tűrhetetlen és tilos/tiltott, míg van olyan része, amely kellemetlen és részben stílus és téma kérdése,
ami a fogalmazó ízlésére jellemző...
;-)) Ez azért inkább a megértés, és nem a teljes egyetértés kimondása.
Legyen béke!
Márfai P.
[előzmény : (50) zindexm, 2001.01.30 12:28]

zindexm válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-31 15:07:53 (53)
Kedves Péter!
Irod: "...nem a teljes egyetértés kimondása..."
Konkrétan, melyik résszel nem értesz egyet?
Zoli
[előzmény : (52) marfai, 2001.01.31 11:25]

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-31 17:10:27 (54)
Kedves Zoli!
Konkrétan a "Legyen béke!" felszólítás volt a mondandóm lényege.
Az egyetnemértésem tartalma az, hogy nem célszerű a becsületsértést a modortalansággal összemosni a
szabályozásban, mint kifejettem, míg a Te javaslatod hajlamos ezt megtenni, ami a moderálás parttalanságához vezet/het. Ezért azt javasoltam, hogy dolgozni kell még rajta...
Attól, hogy a P.N moderálási szabályaiban ez szerepel szó szerint, még nem jelenti azt, hogy az Index, vagy a Bajai Szalon szabályzatának szintén ezt a gumiformulát kell alkalmaznia. Én nem tenném.
Márfai P.
[előzmény : (53) zindexm, 2001.01.31 15:07]

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-01-31 17:15:11 (55)
Kedves Zoli!
Az előző szövegből kimaradt egy hangsúly!
A tény az, hogy valóban megértelek, de nem értek veled maradéktalanul egyet. Nem látszik nagy különbségnek (mert nem is nagy) ez a megkülönböztetés, de lényeges. Szélső
helyzetekben egy hangsúly, egy gesztus meghatározó, ügydöntő lehet.
Ha kérhetem maradjunk ennyiben... :-))
Márfai P.
[előzmény : (53) zindexm, 2001.01.31 15:07]

(Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-02 20:39:16 (56)
SZÓVAL MÁRFAI SZERINT NEHÉZ ELDÖNTENI, MI MINŐSÜL
MINŐSÍTHETETLEN HANGNEMNEK, ETC. EZZEL EGYETÉRTEK, DE AKKOR KÉREM KIVENNI A KIS HÁZIOSZABÁLYZATBÓL AZ ALÁBBI PONTOT,
MERT SZINTÉN LEHETETLEN ELDÖNTENI, HOL A HATÁR:
"...3.A TOPICOK TÉMÁJÁT ÉRDEKTELEN, VAGY PROVOKÁLÓ BEJEGYZÉSEKKEL MEGZAVARÓ VENDÉGEK BEÍRÁSAIK KOMMENTÁR NÉLKÜLI TÖRLÉSÉRE, ISMÉTLŐDÉS ESETÉN LETILTÁSRA SZÁMÍTHATNAK."
MI MINŐSÜL PROVOKÁLÁSNAK???
SZERINTEM EZ A SZÓ "PROVOKÁLÁS" ÉPPEN NEM VALÓ EGY ILYEN FÓRUMBA!!!
"...KI DÖNTHETI EL MIKOR LESZ ELÉG OK..." ????
ÜDV: TIB (AKINEK EDDIG RENGETEG JÓSZÁNDÉKÚ HOZZÁSZÓLÁSÁT MINŐSÍTETTÉK EGYESEK PROVOKÁLÁSNAK.)

(Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-02 20:42:15 (57)
FŐLEG MI MINŐSÜL"ÉRDEKTELENNEK"???
EGYESEKET A KUTYATARTÁS ÉRDEKLI, MÁSOKAT A "NAGYPRÉLÓ", MÁSOK MEG CSAK KÖSZÖNTIK EGYMÁST, ESETLEG AZ ELLENVÉLEMÉNYÜKET HANGOZTATJÁK. MINDEZ MÁSOK SZÁMÁRA ÉRDEKTELEN LEHET, DE EZÉRT MÉRT KÉNE KITÖRÖLNI. AKI BEÍRTA, ÉS AKINEK ÍRTA, ANNAK BIZTOS NEM ÉRDEKTELEN.
ÜDV: TIB)

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-02 21:07:14 (56)
Van itt egy-két hozzászólás, ami provokáló, a szabályokat vonja kétségbe és érdektelen.
Márfai P.

marfai válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-02 21:09:12 (57)
Nem tartom szerencsésnek, ha számomra ismeretlen nick név szerint emleget. Tolakodás.
Márfai P.
[előzmény : (56) marfai, 2001.02.02 21:07]

Tiborcsik válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-02 xx:xx:xx (xx)
EDDIG ASZITTEM, EZ A TOPIK AZÉRT VAN, HOGY KONSZENZUSOS SZABÁLYOKAT ALAKÍTSUNK KI. DE MÁSKÉNT TESZEM FEL A KÉRDÉST. ÍRJON IDE AZ, AKI A JELENLEG DEKLARÁLT SZABÁLYOKKAL TELJESSÉGGEL EGYETÉRT. A TÖBBIEK MEG AZT, AMIVEL NEM.
NÉHÁNYAN MÁR MEGTETTÜK.
(PS. MÁRFAI ÁLLÍTSD LE MAGAD LÉGY SZÍVES!. MÁR MÉRT NE SZÓLÍTHATNÁLAK-NEVEZHETNÉLEK A NICK NEVEDEN ITT, AZ INDEX FÓRUMBAN – LEGALÁBB IS AMÍG NEM HOZTOK, BOCS NEM HOZUNK EGY AMOLYAN SZABÁLYT. ENGEM NEM ZAVAR, HOGY TE TÖBBSZÖR ÍRTAD LE EBBEN A FÓRUMBAN AZ ÉN NICKEMET, MINT ÉN A TIÉDET – MÉG
HA MOSTANÁBAN KÍNOSAN KERÜLÖD IS A NICKEM LEÍRÁSÁT.)

(folyt.köv)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 47
Dátum: Thu, 31 May 2001 22:01:02 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: antibaja-moderator III/2.

Tisztelt Index vezetők és moderátorok !
Ezennel megkezdem a kimoderált baja- hozzászólásaim elemzését.
Mivel itt e-mailban nem értek a kiemeléshez, ezért A KIMODERÁLT HOZZÁSZÓLÁSAIMAT ÚGY EMELEM KI, HOGY CSUPA NAGYBETŰVEL ÍROM. Minden más  eredeti méretben lesz írva.

Elsőnek azt a néhány (3 db) kimoderált hozzászólásomat taglalom, amelyek időrendben legelőször születtek, bár később lettek kimoderálva, megszületésük után több hónappal. Éppen ezt sérelmezem a leges-legjobban.

Ime:

A nagy bajai kimoderálást kivéve (ahol kb 60 hozzászólást töröltek ki zsinórban, köztük enyém 3-4 db) csak a következő három hozzászólásom nem elérhető az Indexen eredetiben, mivel váratlansága miatt nem volt időm
hitelesen archiválni a kimoderálós topikban:

A "Bajai régió fórum NET-egyesület" c. topikban, december 10 táján, mikor Matkovics leköszönt, és közölte, hogy mostantól a Bajai Szalonban lesz, ezután én megkérdeztem (Figyelem, archiválás következik):

"MI AZ A BAJAI SZALON? IRL VAGY URL?"

Erre aztán csicsi és márfai válaszoltak egy-egy linkkel (a csicsié azóta eltűnt), innen tudtam meg, hogy  a Bajai Szalon az nem egy valós, fizikai, hanem egy virtuális fórum.

Majd úgy január 20 táján, miután megvolt az idei első NET-hal, ugyanott megkérdeztem (archiválás):

"NOS, MIRE JÓ EGY HELYI  NET-EGYESÜLET?"

Erre válaszolt teljesen jóhiszeműen Rajnai, és Stajcs, hogy nem is egyesület, hanem csak egy baráti társaság.
És én erre azt válaszoltam, szellemes iróniával utalva Mijó Bajai szalonbeli acsarkodására, hogy (archiválás):

"TUDOM, T.S.B.T. :)))"

(értsd: Tajcs Sándor Baráti Köre)

Ez a három kultúrált hozzászólásom senkit nem zavart egészen február elejéig. Nem furcsa?
De ha a tisztelt Index vezetőknek vagy moderátoroknak más a véleményük, ha szerintük ezekkel a hozzászólásokkal megsértettem valamilyen írt vagy íratlan szabályt, ám ki
vele!

(folyt. köv.)

Tiborcsik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 46
Dátum: Thu, 31 May 2001 07:41:00 +0200 (CEST)
        up@mail.index.hu,
        moderator@mail.index.hu,
Tárgy: antibaja-moderator III.

Tisztelt Index vezetők és  moderátorok!

1. Annak idején önfeledten vetettem magam a tasztal vita – és beszélgető fórumaiba, többek között a bajai rovatban is.
Soha kimoderálásra okot adva, alpárian, személyiségi jogot sértve vagy sértegetve, témát rombolva nem szóltam hozzá, a moderálási szabályokat, még a bajai sajátos szabályakot is
betartottam mindig. De soha nem rejtettem véka alá a véleményemet, mégha ellenkezett is másokéval, a bajai fórum „házigizdáival” szemben is, tettem ezt soxor iróniával, féktelen jókedvvel. (mondhatnám és vagyok az ideális
tasztaltárs)

2. A bajai sajátos szabályok következménye az ottaniak szakításához, ideiglenes fórumbezáráshoz, tömeges kimoderálásokhoz, kényszeres szabályok meghozatalához,
önkéntes és önkényes száműzetéshez vezetett, én mindezzel végig kultúráltan érvelve nem értettem egyet, ezért ki lettem kiáltva minden rossz okozójának, amely vádakat határozottan visszautasítok és cáfolok. Hovatovább, január
vége óta szisztematikusan kimoderrálják onnan minden jószándékom ellenére a hozzászlásaimat amibe nem nyugodhatok bele.

3. Első lépcsőben a Bajai kimoderálások topikjában adtam hangot az engem ért sérelmek miatt, a hol sziporkázó, hol eldurvuló vita közepette tételesen idézve-elemezve a
kimoderált hozzászólásaimat, egyérteműen bebizonyítva a törlések oktalanságát és jogtalanságát.

4. Második lépcsőben számtalan e-mailt küldtem az index vezetőinek és moderátorainak ugyanezen ügyben, kérve a jogtalan moderálások felülbírálását, hozzászólásaim és jogosultságom helyreállítását. Sajnos azonban azt kellett
tapasztalnom, hogy a döntést meghozók anlkül hozták meg sommás ítéletüket, hogy az ügyben konkrétan tájékozódtak volna. Mit tehetek következő lépcsőkben (az európaiság és a
parlamentarizmust betartva)? Remélem nem kell
Strassbourgig, de még a Bécsi útig sem elmennem, ezért:

5. Következő lépcsőben a napokban iméleket fogok küldeni nektek, amiben konkrétan és tételesen,
szövegkörnyezetükben, de a félrevezető offok nélkül fogom nektek leírni a kimoderált részeket. Arra kérlek benneteket, vegyétek a fáradságot és a türelmet arra, hogy megvizsgáljátok ezen moderálások indokoltságát, avagy oktalanságát. És ezután kérem vissza a jogaimat.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.28 0 0 45
Dátum: Mon, 28 May 2001 19:54:30 +0200 (CEST)
Címzett: gerenyi@mail.index.hu
Másolatot kap: olejensen@mail.matav.hu
Tárgy: Antimoderálás II.

Kedves Gerényi Gábor, Index vezető!

KÖVETELEM, HOGY ÁLLÍTSÁTOK VISSZA A JOGAIMAT A BAJAI FÓRUMBA, HA NEM TUDJÁTOK BEBIZONYÍYTANI A KITILTÁS ÉS TÖRLÉS JOGOSSÁGÁT (De ugyan milyen jog igazolhatná a decemberi hozzászólás februári kitörlését?)

Hangsúlyozom sokadszor, egyetlen hozzászólásommal sem sértettem egyetlen egy szabályt, illemet, szokványt sem. Ezt mindenki tudja.

Kérlek, addig rendezzük ezt az ügyet, amíg el nem
mérgesedik.  Hisz tisztában lehetsz avval, hogy egy kultúrált támogató ezerszer többet használhat nektek, mint amennyit árthat egy kultúrált bíráló.

ZöPö Creative Commons License 2001.05.27 0 0 44
Hát persze! (c:
Előzmény: Tiborcsik (43)
Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 43
Be kell látni, hogy be kell engedjenek, feltétel nélkül. Aztán majd eldöntöm, hogy mikor megyek.
Előzmény: ZöPö (40)
ZöPö Creative Commons License 2001.05.27 0 0 42
Bocs, de nincs annyi időm, hogy az összes hagymázas agymenésed elolvassam.

Abban is reménykedhesz, hogy egy este mondjuk leszól neked a holdbéli ember, hogy van-e kedved vele pecázni egyet. Arra is van esély.

Előzmény: Tiborcsik (41)
Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 41
Zöpö! Olvasod a "Tiborcsikösszest"? :)))

Remélem mihamarabb eljön az az idő, mikor a moderátor haverjaid azt mondják neked: "Bocs Zöpö, de tovább nem tarthatunk ki, Tiborcsiknak kell igazat adnunk, erre kötelez minket a jog, meg a vezetők."

ZöPö Creative Commons License 2001.05.27 0 0 40
Lassan (de inkább gyorsan) be kellene látni, hogy a "zártkörű" azt jelenti, hogy nem kell, hogy beengedjenek. Akár indoklás nélkül.
Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 39
Dátum Sat, 26 May 2001 01:47:47 +0200
Címzett gerenyi@mail.index.hu
Feladó Tiborcsik
Tárgy [Nincs tárgy]

NA MI LESZ MÁR?!?!?!

Tiborcsik

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 38
Dátum: Thu, 24 May 2001 22:03:32 +0200 (CEST)
Másolatot kap: up@mail.index.hu
Tárgy: Antimoderálás

Kedves GG!

KÖVETELEM, HOGY ÁLLÍTSÁTOK VISSZA A JOGAIMAT A BAJAI FÓRUMBA, HA NEM TUDJÁTOK BEBIZONYÍYTANI A KITILTÁS ÉS TÖRLÉS JOGOSSÁGÁT (De ugyan milyen jog igazolhatná a decemberi hozzászólás februári kitörlését?)

Hangsúlyozom sokadszor, egyetlen hozzászólásommal sem sértettem egyetlen egy szabályt, illemet, szokványt sem. Ezt mindenki tudja.

mérgesedik.  Hisz tisztában lehetsz avval, hogy egy kultúrált támogató ezerszer többet használhat nektek, mint amennyit árthat egy kultúrált bíráló.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 37
Dátum: Wed, 23 May 2001 22:00:34 +0200 (CEST)
Tárgy: Kitartásom az igazamból fakad

Kedves GG!

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 36
Dátum: Tue, 22 May 2001 19:24:12 +0200 (CEST)

Kedves Gábor!

Meddig fogjuk még ezt a kutyakomédiát játszani?
Gerincesebbnek ismertelek meg, semmint hogy sunyin válasz és tisztázási lehetőség nélkül hagyjátok az ügyemet.

mérgesedik.  Hisz tisztában lehetsz avval, hogy egy kultúrált támogató milyen sokat használhat nektek, míg egy kultúrált bíráló ezerszer többet árthat.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 35
Dátum: Mon, 21 May 2001 21:28:58 +0200 (CEST)
Tárgy: Fórum (fwd) (fwd) (fwd)

Kedves Gábor!

Meddig fogjuk még ezt a kutyakomédiát játszani?
Gerincesebbnek ismertelek meg, semmint hogy sunyin válasz és tisztázási lehetőség nélkül hagyjátok az ügyemet.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 34
Dátum: Fri, 18 May 2001 21:01:08 +0200 (CEST)
Tárgy: Fórum (fwd) (fwd)

Kedves Gábor!

Gondolod, hogy az lenne most a helyes, ha én megvárom, amíg vagy lesz, vagy nem lesz az a bizonyos testület? Szerintem az lenne a helyes, ha vennéd vagy te, vagy valaki más kompetens személy a fáradságot, végigolvasná(d)tok a
kimoderálós topikomat, vagy legalább az abban
szövegkörnyezetében idézett komoderált hozzászólásaimat, és megállapítaná(d)tok, hogy melyikkel (egyikkel sem) követtem el "topikrombolást" és aztán jöhet a Mea Culpa Tiborcsik (akár tételesen-részlegesen is).

Én nem ismerek az Index részéről nagyobb igazságtalanságot, mint ami velem történt, és nem fogok belenyugodni, bár igyekszem európai módon megoldani az ügyet. Gondolj bele, mi is történhetett, vázolom néhány címszóban.
Mint ahogy te sem ismered részletesen az ügyet, nem ismered a konkrét hozzászólásokat, a konfliktust magát, úgy valszeg a moderátorok sem ismerik, mindössze az történt, hogy Mijo
bevádolt engem hogy így meg úgy rombolom a topikot és így tovább. Rombolom bizony, de nem a topikot, hanem Mijo dölyfös tekintélyét, méghozzá folyamatosan kultúrált, szellemes és enyhén irónikus megnyilvánulásaimmal. Miközben végig kínosan ügyeltem arra, hogy az Index MM és a Bajai Régió 1 + 3 pontos szabályát ne sértsem meg. És hát csupán csak az irónia miatt nem szokás valakit likvidálni, még virtuálisan sem, és nem nyugodhatok bele, remélem megértesz. Továbbra is bizalommal, de elszántan várom az
Index-felsőség igazságos beavatkozását.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 33
Dátum: Thu, 17 May 2001 23:10:28 +0200 (CEST)
Tárgy: Fórum (fwd)

Kedves Gábor!

Gondolod, hogy az lenne most a helyes, ha én megvárom, amíg vagy lesz, vagy nem lesz az a bizonyos testület? Szerintem az lenne a helyes, ha vennéd vagy te, vagy valaki más kompetens személy a fáradságot, végigolvasná(d)tok a
szövegkörnyezetében idézett komoderált hozzászólásaimat, és megállapítaná(d)tok, hogy melyikkel (egyikkel sem) követtem el "topikrombolást" és aztán jöhet a Mea Culpa Tiborcsik (akár tételesen-részlegesen is).

Én nem ismerek az Index részéről nagyobb igazságtalanságot, mint ami velem történt, és nem fogok belenyugodni, bár igyekszem európai módon megoldani az ügyet.

Gondolj bele, mi is történhetett, vázolom néhány címszóban. Mint ahogy te sem ismered részletesen az ügyet, nem ismered a konkrét hozzászólásokat, a konfliktust magát, úgy valszeg a moderátorok sem ismerik, mindössze az történt, hogy Mijo
bevádolt engem hogy így meg úgy rombolom a topikot és így tovább. Rombolom bizony, de nem a topikot, hanem Mijo dölyfös tekintélyét, méghozzá folyamatosan kultúrált, szellemes és enyhén irónikus megnyilvánulásaimmal. Miközben végig kínosan ügyeltem arra, hogy az Index MM és a Bajai Régió 1 + 3 pontos szabályát ne sértsem meg. És hát csupán csak az irónia miatt nem szokás valakit likvidálni, még virtuálisan sem, és nem nyugodhatok bele, remélem megértesz. Továbbra is bizalommal, de elszántan várom az

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 32
Dátum: Wed, 16 May 2001 23:24:27 +0200 (CEST)
Tárgy: Fórum

Kedves Gábor!

szövegkörnyezetében idézett komoderált hozzászólásaimat, és megállapítaná(d)tok, hogy melyikkel (egyikkel sem) követtem
el "topikrombolást" és aztán jöhet a Mea Culpa Tiborcsik (akár tételesen-részlegesen is).

Én nem ismerek az Index részéről nagyobb igazságtalanságot, mint ami velem történt, és nem fogok belenyugodni, bár igyekszem európai módon megoldani az ügyet.

Gondolj bele, mi is történhetett, vázolom néhány címszóban. Mint ahogy te sem ismered részletesen az ügyet, nem ismered a konkrét hozzászólásokat, a konfliktust magát, úgy valszeg a moderátorok sem ismerik, mindössze az történt, hogy Mijo bevádolt engem hogy így meg úgy rombolom a topikot és így tovább. Rombolom bizony, de nem a topikot, hanem Mijo dölyfös tekintélyét, méghozzá folyamatosan kultúrált, szellemes és enyhén irónikus megnyilvánulásaimmal. Miközben végig kínosan ügyeltem arra, hogy az Index MM és a Bajai Régió 1 + 3 pontos szabályát ne sértsem meg. És hát csupán csak az irónia miatt nem szokás valakit likvidálni, még virtuálisan sem, és nem nyugodhatok bele, remélem megértesz. Továbbra is bizalommal, de elszántan várom az

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 31
Dátum Sat, 26 May 2001 01:47:47 +0200
Feladó Tiborcsik
Tárgy [Nincs tárgy]

NA MI LESZ MÁR?!?!?!

Tiborcsik

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 30
Tue, 15 May 2001 21:46:15
Feladó tiborcsik@freemail.hu
Tárgy Fwd: Fwd: Fwd: Re: Re[4]: Miért hagyjátok a moderátorokat garázdálkodni????(fwd) (fwd)

Kedves Gábor!

Gondolod, hogy az lenne most a helyes, ha én megvárom, amíg vagy lesz, vagy nem lesz az a bizonyos testület? Szerintem az lenne a
helyes, ha vennéd vagy te, vagy valaki más kompetens személy a fáradságot, végigolvasná(d)tok a kimoderálós topikomat, vagy legalább
az abban szövegkörnyezetében idézett komoderált hozzászólásaimat, és megállapítaná(d)tok, hogy melyikkel (egyikkel sem) követtem el
"topikrombolást" és aztán jöhet a Mea Culpa Tiborcsik (akár tételesen-részlegesen is).

Én nem ismerek az Index részéről nagyobb igazságtalanságot, mint ami velem történt, és nem fogok belenyugodni, bár igyekszem európai módon
megoldani az ügyet.

Gondolj bele, mi is történhetett, vázolom néhány címszóban. Mint ahogy te sem ismered részletesen az ügyet, nem ismered a konkrét hozzászólásokat, a konfliktust magát, úgy valszeg a moderátorok sem
ismerik, mindössze az történt, hogy Mijo bevádolt engem hogy így meg úgy rombolom a topikot és így tovább. Rombolom bizony, de nem a topikot, hanem Mijo dölyfös tekintélyét, méghozzá folyamatosan
kultúrált, szellemes és enyhén irónikus megnyilvánulásaimmal.
Miközben végig kínosan ügyeltem arra, hogy az Index MM és a Bajai Régió 1 + 3 pontos szabályát nem sértsem meg. És hát csupán csak az irónia miatt nem szokás valakit likvidálni, még virtuálisan sem, és nem nyugodhatok bele, remélem megértesz.

Továbbra is bizalommal, de elszántan várom az Index-felsőség igazságos beavatkozását.

Tiborcsik Creative Commons License 2001.05.27 0 0 29
Dátum Mon, 14 May 2001 22:53:15
Feladó tiborcsik@freemail.hu
Tárgy Fwd: Fwd: Re: Re[4]: Miért hagyjátok a moderátorokat garázdálkodni????(fwd) (fwd)

Kedves Gábor!

Gondolod, hogy az lenne most a helyes, ha én megvárom, amíg vagy lesz, vagy nem lesz az a bizonyos testület? Szerintem az lenne a
helyes, ha vennéd vagy te, vagy valaki más kompetens személy a fáradságot, végigolvasná(d)tok a kimoderálós topikomat, vagy legalább
az abban szövegkörnyezetében idézett komoderált hozzászólásaimat, és megállapítaná(d)tok, hogy melyikkel (egyikkel sem) követtem el "topikrombolást" és aztán jöhet a Mea Culpa Tiborcsik (akár tételesen-részlegesen is).

Én nem ismerek az Index részéről nagyobb igazságtalanságot, mint ami velem történt, és nem fogok belenyugodni, bár igyekszem európai módon
megoldani az ügyet.

Gondolj bele, mi is történhetett, vázolom néhány címszóban. Mint ahogy te sem ismered részletesen az ügyet, nem ismered a konkrét hozzászólásokat, a konfliktust magát, úgy valszeg a moderátorok sem
ismerik, mindössze az történt, hogy Mijo bevádolt engem hogy így meg úgy rombolom a topikot és így tovább. Rombolom bizony, de nem a topikot, hanem Mijo dölyfös tekintélyét, méghozzá folyamatosan
kultúrált, szellemes és enyhén irónikus megnyilvánulásaimmal. Miközben végig kínosan ügyeltem arra, hogy az Index MM és a Bajai
Régió 1 + 3 pontos szabályát nem sértsem meg. És hát csupán csak az irónia miatt nem szokás valakit likvidálni, még virtuálisan sem, és
nem nyugodhatok bele, remélem megértesz.

Továbbra is bizalommal, de elszántan várom az Index-felsőség igazságos beavatkozását.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!