?????Ha sikerül eladni Kouamét akkor Antonio Sanabria lenne az egyik kiszemelt a helyére. Bravo. Sanabria csatárként annyi gólt lőtt idén, mint pl nálunk Gosens balhátvédként.Számomra még mindig érthetetlen, hogy milyen koncepció alapján igazolunk játékosokat.
Azt nem tudom ki erkezik, de szerintem a legnagyobb "fogásunk" , hogy megszabadultunk Quarta-tol. Istentelen nagy balfék volt, Kokorin nyomdokain lépdelt az örökkévalóság felé. Azt nem értem miért kellett eddig húzni, meg azt se, hogy moért nem dobnak fel a gépre Beltran-t is. Ugyanaz a duplanulla szint mindkettö. Akkor is mondtam, hogy mennek ezek majd vissza Argentinaba, sikerült ebben is beletrafálni. A Rivernél azóta is röhögnek.
Spinazzola jó eséllyel jöhet, Chiesa is szoba került, de azért rajta meglepödnél, pedig nagyon kellene egy hozzá hasonló ember elöl Kean mellé.
Ha hihetünk a Fichajesnek jó eséllyel Chiesa nálunk köthet ki(mondjuk amilyen viharosan távozott tőlünk elég nehéz ezt elhinni)Meg írnak még Folorunshoról is (életemben nem hallottam még a nevét)aki a Napoliban nem kap lehetőséget, Ő Bove pótlására érkezne.
"A szervezett Fiorentina-szurkolók nem lesznek jelen a Stadionban azon a bajnoki mérkőzésen, amelyet a Viola vív a Juventus ellen. Mint a "La Nazione" beszámolt róla, a Viola ultrák ellenzik a magas jegyárát és a jegyvásárlás módját, amihez regisztráció szükséges a Juventus honlapján."
Minden bizonnyal regisztrálni nem akar a Curva Fiesole mert azt még én sem hiszem, hogy a Violáknak nem fussa a 20 EUR értékű jegyre....
Egyebkent azon rohogtem, hogy Qartat feltolta Palladino kozeppalyara. Mióta megerkezett azt mondtam hogy védökent ertekelhetelen. Kozeppalyan egy gyenge kozepes. Ha elore akarunk lepni, akkor ezektol szabadulni kellene
Hát Terraciano sajnos mostanság csak alap védései vannak. :( Ranieri mostanában nem jó Puskás ellen kiállítás ma meg kihagyta a büntetőt és mezőnyben se volt jó. Quarta habár védő létére gólokat rúg valamikor elől a védekezésben vannak hibák. Kean mostanában jó még mezőnyben legjobb volt de a büntető nem jött össze neki.
Quarta, Beltrán, Ranieri es Terraciano is raklap sz@rok voltak, nagyjábol ennyi kellett az Empolinak. Ezek igy 4en remelem el is takarodnak majd a nyaron, de meg jobb lenne mar télen :)
Gosens, Adli, Cataldi, Bove, Colpani, Gudmundsson mind kolcsonben vannak, gondolom opcioval. Az eddig latottak alapjan mindegyiknel lehivnam az opciot, kerdes zsebbe nyul-e Komisz. Es akkor meg mindig ott a kerdes, hogy kellene meg 3-4 jatekos rajtuk kivul, ahhoz hogy stabilan BL helyert mehessen a csapat. Erre csak akkor latok realis eselyt , ha valami ordas bravur reven az iden kiharcolnank egy BL-t, de minimum egy EL-t. Nem csak a penzt miatt, hanem megtartani sem tudnank sokukat ha nincs BL indulas (pl De Gea). Meglatjuk...
A problema hogy az esetleg tavozokert semmit nem kapnank szinte sajnos. (Nem is ernek semmit)