Keresés

Részletes keresés

unnamed Creative Commons License 2001.04.26 0 0 12
Én a Discworld összesre szavazok.
Előzmény: BahnScorper (11)
BahnScorper Creative Commons License 2001.04.26 0 0 11
Egyiket se! Inkább hifi és számítógép bekapcs esténként (mert este 8 után már nem szoktam tanulni). Ojjan katasztrofális sz@r a tévéműsor, hogy nem éri meg kábelt tartani sem. Ez persze nem is baj, mert az ember nem rombolja a szürkeállományát. Ezen a héten is, csak a Showder meg a Száguldó Erőd lesz említésre méltó a három plafonantennás adón. De legalább nem hüjjülök el teéjesen... :-)
Cyberslider Creative Commons License 2001.04.25 0 0 10
Én nemtudom,de az előzetes már több napja ment,ott is elhangzott,mé most háborodott fel mindenki?
Na mentem aludni szasztok:)
SSzilvike Creative Commons License 2001.04.25 0 0 9
Ott mindenki hasmenést fog kapni...
Előzmény: Pufi (8)
Pufi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 8
Az ORTT mit szol majd ehez?

SSzilvike Creative Commons License 2001.04.25 0 0 7
Valószínűleg majd mond valamit, és mivel a pacal nem elég divatos kaja, ezért mondjuk valami mexicoitól gyomorrontást kap, majd kiderül, hogy igazából mondjuk génsebészeti beavatkozáson esett át, amitől agyvérzést kapott...
Előzmény: Cyberslider (6)
Cyberslider Creative Commons License 2001.04.25 0 0 6
Egy biztos,ha ezek után történne valami a miniszterelnökkel, Frei lenne az 1. számú gyanusított mint megbízó :-)))
Azért kíváncsi leszek, Frei hogy fogja ezt megmagyarázni,ha visszatér Mexico-ból.
(Mint a Torgyán,az is amikor a balhé kitört,amcsiban volt :) )
SSzilvike Creative Commons License 2001.04.25 0 0 5
Szerintem nagyon lezüllött a műsor színvonala. És marketingeseknél köztudott, hogy a rossz reklám is reklám... Kíváncsi lennék, hogy a következő műsor hányan fogják nézni (lenne egy tippem, többen, mint az előzőeket), és ennek arányában talán a reklámfelületek árai is felmennek egy kicsit... Na nem 1m dolcsira :)
De azért azon elgondolkozhatott volna Frei, hogy ő mit szolna, ha azzal a tudattal kellene kelnie, illetve lefeküdnie, hogy x összeg és elteszik őt láb alól (ami ebben szar, hogy az x nevesítve van) Jah, és arra sem gondolt, hogy Orbán gyerekei mit érezhettek, miközben esetleg nézték a műsort... Én nagyon zaklatott lennék, ha egy riporter műsort készít egy BÉRGYILKOSSAL, aki hidegvérrel kijelenti hogy mennyiért ölné meg az apámat.
De a nézettség nagy úr...
Jah, az első generáció :) csak az első két részt sikerült végignéznem (a röhögést alig tudtam visszatartani) de nekem nagyon bejött, hogy míg egy brazil szappanoperában pl. ACAPULCO képeivel kecsegtetnek (tengerpart, villák szállodák stb.), addig itt VARSÓ jelenik meg, egy zöld-fehér POLICE feliratú kocsival... :DDD Ütős képek voltak ezek...
Jah, a hacker számítástechnikai háttere is figyelemre méltó volt ;)
És a színészi teljesítmények....
Előzmény: Cyberslider (4)
Cyberslider Creative Commons License 2001.04.25 0 0 4
Most mér, téged is olyan ballonkabátos titkosügynökök fognak követni,talán ha szrencséd van még vmi James Bond fickóval az élen ;-)))
Mindenesetre véletlenül se szeretnék ebből egy politikai topicot variálni, bár a véleményem ennyiből is érezhető :)
Múltkor is volt valami hír,hogy egy kormánypárti közölte,hogy az a médium,ami a valóságot elferdíti,és nem a "megfelelő" híranyaggal szolgál azt sújtani kell vmilyen szankcióval.
Nade könyörgöm ki mondja meg,hogy azt a hírt elferdíti,illetve az nem olyan,amilyennek "lennie kéne" ? Ők..mi? :))
Ja igen tudom már,hogy "elhalgatja a tényeket,stb."
Nem azt mondom, Freinek sem kell ilyenekről kérdezősköznie,mert ezt sokan találhatják ellenszenvesnek,erre gondolhatott volna.
Amúgy nekem tetszenek a műsorai.
Ugy gondolom,ő csupán Milosevicset (aki ellen már volt merénylet) kívánta összehasonlítani egy magyarországon hasonló magas szinten álló politikai személyiséggel, mi a különbség árban..
De legalább a műsor érdekes volt,kicsit elszomorító,de érdekelt,és ezután is érdekelni fog.
SSzilvike Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3
Szerintem ez nagyon undorító... És ez nem csak azért van, mert nem szeretem a FIDESZ-t, és Orbán egy kb. nyolcadosztályú focicsapatban kaphatna helyet, de biztos nem a kormányban...
Akárhogy is, de az előző kormányciklusban nem volt ilyen cenzúra...
Most, hogy ezt leírtam, már várom a nemzetbiztonsági szakszolgálat megjelenését, akik felvilágosítanak arról, hogy baromi szólásszabadság van, de ők mondják meg, hogy mit szabad szólni... :(
Előzmény: Cyberslider (2)
Cyberslider Creative Commons License 2001.04.25 0 0 2
Na igen :) Mondjuk úgy,hogy mintha nem igazán lenne a média független a politikától.
Lásd heti hetes, az mtv..
Pedig bizony annak kéne lennie,és én úgytudom ez a külföldi megfigyelőknek sem igen tetszik.
SSzilvike Creative Commons License 2001.04.25 0 0 1
Szerintem egyikre sincs nagy szükség... Az első gerenráciOOOO nem JOOOOO, illetve nagy szar. A Frei néha jó riportokat csinál, de szerintem ő csak addig volt jó, amíg csak a közszolgálatik voltak, és valami érdekes, új, nyugati műsornak számított... De most már elég uncsi :( Ez nem volt kérdés, de szerintem igencsak gázos, hogy ha valaki nem azt kérdezi, hogy Vikor bácsi hány gól rúgott a németek ellen, hanem azt, hgoy mennyiért likvidálják, már mennie kell... Szerintem valami nagyon nagy gond van a magyar média irányításával
Előzmény: Cyberslider (-)
döbrögi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 0
A 3-at választom :-)
Cyberslider Creative Commons License 2001.04.25 0 0 topiknyitó
Az utóbb leadott Frei tamás - A Riporter c. műsora komoly közfelháborodást keltett sokak körében a mindenkori miniszterelnökünk likvidálásának árát firtató része miatt.
Sokakban felmerült a kérdés,kell e Frei Tomi a televízióba egyáltalán..
Mindeközben megy egy legalább ennyire támadott sorozat is,mely természetesen nem állítható szembe közvetlen a Frei üggyel,azonban ebben a topicban szeretnélek benneteket megkérdezni arról,hogy a kettő közzül (melyek történéseit figyelemmel kísérem) valójában melyik az,amire igény lenne a továbbiakban is,illetve melyik az,amelyikre nem vagyunk (már) kiváncsiak.

Összegezve szeretném szembe állítani e két produkciót, Frei tamás riporterét,mely a legutobbi műsorban talán kicsit túlkapott, és az új magyar hiper action sorozatot,mely milliókba kerülvén készít nevetséges,az élettől teljesen távol álló sorozatot,melyben huszonéves multimilliomos izomemberek,és modellek szeretnének a szinészi alakítás közelét megsúrolni - kevés sikerrel - eközben pedig a sorozat aktívan alakítja az országimage-t (amely totálisan hamis képet fest) és mindemellett teljes gőzzel hírdeti a homoszexualitást.
Mindezt úgy,hogy maga a film semmiről nem szól lényegében,leginkább egy pornófilm két akció közötti része ugrik be első gondolatra hasonlításképpen.

Tehát: a kettő közzül tessék szavazni,melyik az,amit ezek után szivesen nézünk/igényünk van rá/ szórakoztat,érdekel stb.
Szavazzatok! :)
1. Frei
2. 1. generáció
3. 0? ;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!