Az MSzP ugyancsak lenézheti a polgárokat, ha azt képzeli, bedőlnek ismét a '94-es ígérgetős trükknek (ami az MSzP-nek választási győzelmet, a polgároknak Bokros-csomagot hozott)...
Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem... Üdvözöllek a klubban! Persze minden kispapának gratulálok. Nekünk a második az februárban esedékes.
És kifejezetten liberóval fogom tömni. A bugyiját mindenképpen. Most gonosz leszek.:-))) Megnézném majd a liberális eszméket tornyosulni, amikor majd másnak jut eszébe a bugyijáról ez-az, és tégedet meg otthon esz majd a fene.;-)
Az első szava pedig az lesz, hogy
"NEM!" :-)
Tévedésböl világbajnok vagy. Nem az első de nem is egyszeri szava lesz ez. Úúúúgy be leszel majd idomítva, hogy csak lesel. Neked nem lesz egyedül a családban az a szavajárásod hogy NEM! :-)))))))
Jó babázást! Ja, és a papás szülés kimondottan nagy buli, ha módotok van rá.
1. Olvasom a Magyar Nemzet mai számában (címoldali cikk: "Ígéretek felsőfokon"), hogy az MSzP a mezőgazdaságban felhalmozódott adósság elengedését ígérte, a nővéreknek pedig 50%-os fizetésemelést helyezett kilátásba. Ingyenes tankönyveket ígért továbbá, valamint ingyenes iskolai étkeztetést. Igért még ingyenes jogosítványt is.
2. Ígért továbbá az MSzP még háromhatvanas kenyeret, és május elsejére ingyen virslit az ingyen sörrel.
3. A sok-sok "ingyenes" dologhoz (free lunch) persze rengeteg pénz kell, így a mulatozás sem egészen feltételek nélküli: a vad MSzP-s osztogatásnak az lenne az ára, hogy egy újabb Bokros-csomagot kellene a polgároknak elviselniük...
Hi everibodri!
Pelenkaügy!
Szerintem is egészségesebb a textil.
Bár amikor az ikreimnek jött a foga ( hasmenés )
meredek volt. A baloldali (vjatka szovjet ) mosogépem dobott egypár hátast a napi 16-18 szaros pelenkától!
Üdv:
Elpasszoltam volna én már most is... Nem ollan könnyű az. De remélem, valóban meg fogom csinálni. És bízom benne, hogy abból a kétségbeesett egyhatod egyenlítőből majd arra is jut egy pár km, hogy közlekedni is tudjak...
Igazából az alvástól sem félek, mert meg lett mondva a büdös kölkének, hogy békén hagyja a szülőket... :-) Bár igen nagy esély van arra, hogy magasról tojik a méhen belül kötött megállapodásunkra.
Pelenkaügy: Lothirien álláspontja kristálytiszta: egyszer használatos pelus. Igen határozottan képviseli... Azért majd csak becsempészek néhány pihepuha textilpelust... :-)
Hagyd mán ezt a hülyeséget, kit izgat a politika. Fontosabb a bébitéma.
Wizes megsértett, mert nekem nem gratulált.
A 43 nm-t három éven belül elpasszolod, ha jót akarsz a csemetének. Nekem az első 8 éves koráig lakótelepiben nevelkedett, a másik már kertes házban. Ég és főd a két kölök.
Az alvással télleg lehet gond, nekem nem volt. Ha anyatejet eszik, nyugodt, kiegyensúlyozott lesz. Éccaka is csak jelez: éhes vagyok! Anya mozdul, apa visszaalszik.
Pelenkamosás: nem ügy. Mondom, háziszappan. A tartalmától megtisztított pelenkát tiszta vizben kissé elöblítjük, majd belehelyezzük egy - tetővel rendelkező - tárolóba. (Vödör, kisebb kuka stb.) A tárolóban háziszappan vizes oldata legyen. Tökéletesen fehérít, és nem klóros. Másnaponta meg zutty az automatába. Teregetés az erkélyen. Én még vasaltam is, meccsnézés közben.
Ezt én már mind-mind elmondtam Lothiriennek. Valahogy nem győzte meg... :-) Úgyhogy eldobható pelus. Vagy textilpelus, de akkor moshatom én. Akinek ugye pénzt kell keresni, hogy legyen eldobható pelus...Tiszta 22-es csapdája. Én meg majd jól leiszom magam, ha túlélem a szülést... Bent leszek...
De Te véletlenül nem tudod, hogy ki ígérgeti kétségbeesetten az egyenlítő egyhatodát (Hmmm. egyhatod... ismerős valahonnan...) kétszer kétsávos autóútként a magyar népnek?
Csak nem akarod szegényt papírpelenkában párolni???
Vegyél 20 textilpelust is, ezerszer egészségesebb. Jó, éccakára mi is nadrágplelenkát használtunk, de nappal jobb a hagyományos. A kedves szülő hajlamos összevárni a nadrágpelenkába több pisit, szegényke meg dinsztelődik.
A textilpelenka tisztítására pedig egyetlen jó megoldás van: háziszappanos áztatás mosás előtt.
További tanácsot szívesen adok majd.
Nálunk az a divat, hogy ha gyerek születik, összeröffennek a haverok (míg az anya és az újszülött a kórházban van!!), és iszunk annyit az egészségére, amivel ellesz nyugdíjas koráig.
Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem... Gratula, én már négy hónapja túl vagyok rajta. A frász feloldására nálam bejött a négy nap tömény ünneplés, Neked is melegen ajánlom...
Az első szava pedig az lesz, hogy "NEM!" :-) Nem inkább az, hogy "NEM! NEM! SOHA!!!"? :-)
1. Kár! Pedig engem hogy felháborítanak ezek a kétségbeesett igérgetések! Csak jutna eszembe, melyik az a piszok, aki hétezer km autóutat igérget a népnak...
Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem... De élvezem. És kifejezetten liberóval fogom tömni. A bugyiját mindenképpen. Az első szava pedig az lesz, hogy "NEM!" :-)
Jövő hónapbaaan? Szemet vetettél az adókedvezményre, mi? Az enyém csak novemberben, és nem is biztos, hogy lány lesz.
Neked hanyadik? Nekem 3.
Nehogy liberó propagandával tömd a fejét! Képzeld, ha első szava az lesz: fidesznáci!!
:-)))))))))))
1. Jól. Jövő hónapban születik meg a lányom, úgyhogy piszok jól!
2. Lásd én is csak emlékeztetek. Bár, talán tévedtem. Most mintha úgy emlékeznék, hogy nem a szocik ígérgették azt, amit az előbb felsoroltam. Valami F-betűs csapat volt! Seggíccs már!
Ne mondd, hogy nem hallottad! Ez a büdös MSZP 7.000 km, azaz hetesezer kilométer autóutat ígérget! Most mondd! Ezt a kétségbeesett csürhét! Megaszongy, olimpiát ígérget! Jól be lehetnek tojva a szocik! Bukarestig autópályát akarnak építeni! Ne tudd meg, hogy remegnek! Mint a nyárfalevél!
Emlékszel, az a dög MSZP 400, azaz négyesszáz százalék fizetésemelést ígért az egészségügyieknek! Most mondd, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen! Képzeld el, nem átallottak 2002-re 600 km autópályát ígérni a népnek! mecsoda parasztvakítás!
Emléxel, hogy micsoda irdatlan összegeket költött az első választásokon?
Áhh, ott a profi csapatuk, emlékezz Szekeres átváltoztatására, meg Szili kartácsnő elképesztő tájékozottságára az Indexet illetőleg...
Igenis eltörli, sőt el is törölte. Az mszp 1998-ban sok városban megnyerte az önkormányzati választást. Azóta azokon a településeken és fővárosi kerületekben egyáltalán nem vetnek ki helyi adókat.
Ha mégis úgy éreznéd, hogy te bizony adózol, akkor fordulj a gyógyszerészedhez :)