Keresés

Részletes keresés

alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.27 0 0 180
Az MSzP ugyancsak lenézheti a polgárokat, ha azt képzeli, bedőlnek ismét a '94-es ígérgetős trükknek (ami az MSzP-nek választási győzelmet, a polgároknak Bokros-csomagot hozott)...

:-(

Előzmény: Feles Elek (177)
Kombinátor Creative Commons License 2001.08.27 0 0 179
Üdv eomer!

Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem...
Üdvözöllek a klubban! Persze minden kispapának gratulálok. Nekünk a második az februárban esedékes.

És kifejezetten liberóval fogom tömni. A bugyiját mindenképpen.
Most gonosz leszek.:-))) Megnézném majd a liberális eszméket tornyosulni, amikor majd másnak jut eszébe a bugyijáról ez-az, és tégedet meg otthon esz majd a fene.;-)

Az első szava pedig az lesz, hogy
"NEM!" :-)

Tévedésböl világbajnok vagy. Nem az első de nem is egyszeri szava lesz ez. Úúúúgy be leszel majd idomítva, hogy csak lesel. Neked nem lesz egyedül a családban az a szavajárásod hogy NEM! :-)))))))

Jó babázást! Ja, és a papás szülés kimondottan nagy buli, ha módotok van rá.

Előzmény: eomer (159)
mpd Creative Commons License 2001.08.27 0 0 178
Hogyhogy? Azt nem adták el 98 előtt?
Iszonyú figyelmetlenség!!!!
Előzmény: Tappancs (176)
Feles Elek Creative Commons License 2001.08.27 0 0 177
"Annyira szegény azért nem vagyok, hogy még ígérni se tudjak..."

Előzmény: alfalfa58 (175)
Tappancs Creative Commons License 2001.08.27 0 0 176
Új Bokros-csomag? Nem lenne elég. A paksi atomerőművet is el kellene adniuk.
Előzmény: alfalfa58 (175)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.27 0 0 175
1. Olvasom a Magyar Nemzet mai számában (címoldali cikk: "Ígéretek felsőfokon"), hogy az MSzP a mezőgazdaságban felhalmozódott adósság elengedését ígérte, a nővéreknek pedig 50%-os fizetésemelést helyezett kilátásba. Ingyenes tankönyveket ígért továbbá, valamint ingyenes iskolai étkeztetést. Igért még ingyenes jogosítványt is.

2. Ígért továbbá az MSzP még háromhatvanas kenyeret, és május elsejére ingyen virslit az ingyen sörrel.

3. A sok-sok "ingyenes" dologhoz (free lunch) persze rengeteg pénz kell, így a mulatozás sem egészen feltételek nélküli: a vad MSzP-s osztogatásnak az lenne az ára, hogy egy újabb Bokros-csomagot kellene a polgároknak elviselniük...

:-)

mpd Creative Commons License 2001.08.14 0 0 174
Sokkterápia. Terhelési próba.
Előzmény: maci124 (173)
maci124 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 173
Hi everibodri!
Pelenkaügy!
Szerintem is egészségesebb a textil.
Bár amikor az ikreimnek jött a foga ( hasmenés )
meredek volt. A baloldali (vjatka szovjet ) mosogépem dobott egypár hátast a napi 16-18 szaros pelenkától!
Üdv:
Előzmény: eomer (172)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 172
Elpasszoltam volna én már most is... Nem ollan könnyű az. De remélem, valóban meg fogom csinálni. És bízom benne, hogy abból a kétségbeesett egyhatod egyenlítőből majd arra is jut egy pár km, hogy közlekedni is tudjak...

Igazából az alvástól sem félek, mert meg lett mondva a büdös kölkének, hogy békén hagyja a szülőket... :-) Bár igen nagy esély van arra, hogy magasról tojik a méhen belül kötött megállapodásunkra.

Pelenkaügy: Lothirien álláspontja kristálytiszta: egyszer használatos pelus. Igen határozottan képviseli... Azért majd csak becsempészek néhány pihepuha textilpelust... :-)

Előzmény: mpd (169)
La Koma Creative Commons License 2001.08.10 0 0 171
Téged még mindig nem sikerült meggyőzni arról,hogy a Bokros-csomag nélkül már idáig érne a sivatag?
Előzmény: homersimpson (139)
Subiaco Creative Commons License 2001.08.10 0 0 170
HálIstennek, a Fidesz-kormány segíti a gyerekeseket nagyobb lakáshoz jutni! :-)
(ááá, mit kapok ezért a PR-dumáért... :-)))
Előzmény: eomer (168)
mpd Creative Commons License 2001.08.10 0 0 169
Hagyd mán ezt a hülyeséget, kit izgat a politika. Fontosabb a bébitéma.
Wizes megsértett, mert nekem nem gratulált.
A 43 nm-t három éven belül elpasszolod, ha jót akarsz a csemetének. Nekem az első 8 éves koráig lakótelepiben nevelkedett, a másik már kertes házban. Ég és főd a két kölök.
Az alvással télleg lehet gond, nekem nem volt. Ha anyatejet eszik, nyugodt, kiegyensúlyozott lesz. Éccaka is csak jelez: éhes vagyok! Anya mozdul, apa visszaalszik.
Pelenkamosás: nem ügy. Mondom, háziszappan. A tartalmától megtisztított pelenkát tiszta vizben kissé elöblítjük, majd belehelyezzük egy - tetővel rendelkező - tárolóba. (Vödör, kisebb kuka stb.) A tárolóban háziszappan vizes oldata legyen. Tökéletesen fehérít, és nem klóros. Másnaponta meg zutty az automatába. Teregetés az erkélyen. Én még vasaltam is, meccsnézés közben.
Előzmény: eomer (165)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 168
Gratula! És hol szoktad kialudni magad? Mert nekem zsenánt lesz az irodában horpasztani... :-)
Előzmény: Subiaco (161)
Subiaco Creative Commons License 2001.08.10 0 0 167
az még hagyján, hogy ki, de hol?

wizes,
thanx!

Előzmény: eomer (165)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 166
43 nm-eren nem tartunk állatot. Az lehet, hogy szívtelen liberális vagyok, de állatot nem kínzok... :-)
Előzmény: mpd (163)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 165
Ezt én már mind-mind elmondtam Lothiriennek. Valahogy nem győzte meg... :-) Úgyhogy eldobható pelus. Vagy textilpelus, de akkor moshatom én. Akinek ugye pénzt kell keresni, hogy legyen eldobható pelus...Tiszta 22-es csapdája. Én meg majd jól leiszom magam, ha túlélem a szülést... Bent leszek...

De Te véletlenül nem tudod, hogy ki ígérgeti kétségbeesetten az egyenlítő egyhatodát (Hmmm. egyhatod... ismerős valahonnan...) kétszer kétsávos autóútként a magyar népnek?

Előzmény: mpd (162)
wizes Creative Commons License 2001.08.10 0 0 164
Eomer, Subiaco!
Gratula!
wizes.
mpd Creative Commons License 2001.08.10 0 0 163
Fontos!!!!!!!!!!!!
Macskát, kutyát, papagájt, tengerimalacot eltávolítani a lakásból!!
Előzmény: mpd (162)
mpd Creative Commons License 2001.08.10 0 0 162
Csak nem akarod szegényt papírpelenkában párolni???
Vegyél 20 textilpelust is, ezerszer egészségesebb. Jó, éccakára mi is nadrágplelenkát használtunk, de nappal jobb a hagyományos. A kedves szülő hajlamos összevárni a nadrágpelenkába több pisit, szegényke meg dinsztelődik.
A textilpelenka tisztítására pedig egyetlen jó megoldás van: háziszappanos áztatás mosás előtt.
További tanácsot szívesen adok majd.
Nálunk az a divat, hogy ha gyerek születik, összeröffennek a haverok (míg az anya és az újszülött a kórházban van!!), és iszunk annyit az egészségére, amivel ellesz nyugdíjas koráig.
Subiaco Creative Commons License 2001.08.10 0 0 161
Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem...
Gratula, én már négy hónapja túl vagyok rajta. A frász feloldására nálam bejött a négy nap tömény ünneplés, Neked is melegen ajánlom...
Az első szava pedig az lesz, hogy "NEM!" :-)
Nem inkább az, hogy "NEM! NEM! SOHA!!!"? :-)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 160
1. Kár! Pedig engem hogy felháborítanak ezek a kétségbeesett igérgetések! Csak jutna eszembe, melyik az a piszok, aki hétezer km autóutat igérget a népnak...

2. Köszönöm. Átadom... :-)

Előzmény: alfalfa58 (158)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 159
Az első lesz. Úgyhogy egy merő frász az életem... De élvezem. És kifejezetten liberóval fogom tömni. A bugyiját mindenképpen. Az első szava pedig az lesz, hogy "NEM!" :-)
Előzmény: mpd (157)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.10 0 0 158
1. Juszt sem segítek.

2. A jövevény érkezéséhez az elképzelhető legjobb kívánságokat küldöm!

Előzmény: eomer (156)
mpd Creative Commons License 2001.08.10 0 0 157
Jövő hónapbaaan? Szemet vetettél az adókedvezményre, mi? Az enyém csak novemberben, és nem is biztos, hogy lány lesz.
Neked hanyadik? Nekem 3.
Nehogy liberó propagandával tömd a fejét! Képzeld, ha első szava az lesz: fidesznáci!!
:-)))))))))))
Előzmény: eomer (156)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 156
alfalfa,

1. Jól. Jövő hónapban születik meg a lányom, úgyhogy piszok jól!

2. Lásd én is csak emlékeztetek. Bár, talán tévedtem. Most mintha úgy emlékeznék, hogy nem a szocik ígérgették azt, amit az előbb felsoroltam. Valami F-betűs csapat volt! Seggíccs már!

.-)

Előzmény: alfalfa58 (155)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.10 0 0 155
eomer,

1. Rég hallottam felőled. Hogy vagy?

2. Ígérget az MSzP? Hadd ígérgessen. Ebben kifejezetten jók (de azért - biztos, ami biztos - a memóriánkat fel-fel frissítjük...).

Előzmény: eomer (154)
eomer Creative Commons License 2001.08.10 0 0 154
Te alfalfa!

Ne mondd, hogy nem hallottad! Ez a büdös MSZP 7.000 km, azaz hetesezer kilométer autóutat ígérget! Most mondd! Ezt a kétségbeesett csürhét! Megaszongy, olimpiát ígérget! Jól be lehetnek tojva a szocik! Bukarestig autópályát akarnak építeni! Ne tudd meg, hogy remegnek! Mint a nyárfalevél!

Emlékszel, az a dög MSZP 400, azaz négyesszáz százalék fizetésemelést ígért az egészségügyieknek! Most mondd, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen! Képzeld el, nem átallottak 2002-re 600 km autópályát ígérni a népnek! mecsoda parasztvakítás!

Előzmény: alfalfa58 (153)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.10 0 0 153
1. Fordulok..., fordulok...

2. Fizetek..., fizetek...

Előzmény: Tappancs (151)
Subiaco Creative Commons License 2001.08.10 0 0 152
PR kérdése az egész. Ők meg tele vannak zsével...

Emléxel, hogy micsoda irdatlan összegeket költött az első választásokon?
Áhh, ott a profi csapatuk, emlékezz Szekeres átváltoztatására, meg Szili kartácsnő elképesztő tájékozottságára az Indexet illetőleg...

Előzmény: alfalfa58 (150)
Tappancs Creative Commons License 2001.08.10 0 0 151
Igenis eltörli, sőt el is törölte. Az mszp 1998-ban sok városban megnyerte az önkormányzati választást. Azóta azokon a településeken és fővárosi kerületekben egyáltalán nem vetnek ki helyi adókat.
Ha mégis úgy éreznéd, hogy te bizony adózol, akkor fordulj a gyógyszerészedhez :)
Előzmény: alfalfa58 (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!