Keresés

Részletes keresés

Semmi Cicó Creative Commons License 2004.08.19 0 0 23

Tenyleg nem kötözködni akarok, de a látvány az csak egy dolog ... ha "valaki"  lenne, aki rászánna 10 percet, hogy láthassam ... nem sürgős a dolog, hieszen gyakorlatilag egyáltalán nem érek rá és azt sem látom, hogy mikor fogok ...

sc.

Előzmény: DonnieBrasco (22)
DonnieBrasco Creative Commons License 2004.08.19 0 0 22

Ha jól értem személyesen elmennél valakihez megnézni ? LOL :)

A screenshotok elég meggyőzőek szerintem, és nagyjából jól tükrözik a valós látványt. Azt azért tegyük hozzá, hogy a Neocron 2 már Dirext9-es lesz, szóval egy jó kis mai grafikus kártya (Radeo9600-tól felfelé) kell majd neki, hogy szépen ki is nézzen.

A régi Neocronhoz a Geforce 2-esek is bőven elegek voltak.

DB

Előzmény: Semmi Cicó (21)
Semmi Cicó Creative Commons License 2004.08.19 0 0 21

Nem a játék a drága, hanem nekem egy öreg laptopom van és akkor azt is le kellene cserélni, a demo el sem indul szerintem mert nincs benne 3d kártya. Egyébként nagyon érik már egy desktop otthonra és ez is lehetne egy titkos indok. Szóval szeretném látni, "valakinél" :-))) hogyan is megy ez.

sc

Előzmény: DonnieBrasco (20)
DonnieBrasco Creative Commons License 2004.08.19 0 0 20

Mit értesz az alatt, hogy "menetközben" ?

Én 2 évvel ezelőtt az első Neocron open bétájában sokat játszottam, és NAGYON tetszett, de nem volt pénzem a fullra. Most meg lenne pénzem, de időm nincs :(

Azért az open bétát megkukkantom mindenképpen.

Nézegesd a hivatalos honlapot, éppen 2 napja újították meg (www.neocron.com).

Itt a planfile-okból, illetve a fórumokból elég sokmindent meg lehet tudni.

DB

Előzmény: Semmi Cicó (19)
Semmi Cicó Creative Commons License 2004.08.19 0 0 19

Lehetséges lenne, hogy valaki megmutatná menetközeben mit is tud ez ? Megnéztem a honlapot, elég veszélyesnek tűnik, úgyértem, ha elkezded, akkor egyszerűen magábaszippant mint ahogy a régi TRON című filmben láttuk.

sc.

Előzmény: DonnieBrasco (18)
DonnieBrasco Creative Commons License 2004.08.19 0 0 18

No hát akkor.... hogy is lesz ez a Neocron 2 (BDoY) ??

:)

DB

Stocker Creative Commons License 2004.01.25 0 0 17
Én még nyomom, sőt, fizetek is érte :))
Előzmény: Semmi Cicó (16)
Semmi Cicó Creative Commons License 2003.12.10 0 0 16
Van valami fejlemeny uraim ?

sc.

count_zero Creative Commons License 2002.08.31 0 0 15
Szeptemberol taláxunk... :)

Entropia? Felejtős?
Ez fizetős lesz?

Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 14
Mostanában a legtöbb játékos a Neptune-on és a Pluto-n van, egyiken sem láttam még 1000-nél többet. A többi hármon mindössze 2-300 "lézeng". Hozzá kell venni, hogy ennyi addikt ember több mint két év alatt gyűlt össze, igaz, agresszív reklámkampány nélkül. (Én pl. 2001 áprilisától kísérem figyelemmel a történéseket, ill. veszek részt a "community"-ban.)
Ha beindul a gépezet, biztos vagyok benne, hogy a Reakktor minden erejével azon lesz, hogy ne legyen fennakadás amiatt, hogy fizetős gémerek nem jutnak be. Vagy a szerverek számának növelésével (ez már be van ígérve), vagy a limit megváltoztatásával, de követni fogják az igényeket.
Előzmény: DonnieBrasco (13)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.27 0 0 13
A 2000 ember persze, hogy nem kevés, ha TE már bejutottál valamelyik serverre, és nem a fogad szívod, hogy befizettél és nem tudsz játszani, mert az ÖSSZES TELE van... ez az amitől félek, nem pedig az, hogy kevesen fogunk lézengeni bent..

DB

Előzmény: Stocker (11)
Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 12
Azt kéne minél gyorsabban kitalálni, hogy mi itthon a legegyszerűbb és legkevésbé költséges módja a havidíj fizetésének.

A kreditkártya drága szerintem, talán EURO-számlát kell nyitni. Persze a legjobb volna forintban fizetni..

Ötletek?

Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 11
Nincs átfedés. Elsősorban azért, hogy ne lehessen csalni. Igaz bétában 4 karaktered lehet 1 szerveren, de a kész játékban csak 1 kar. / szerver engedélyezett.

A 2000 ember viszon elég szerintem, mert a többségük bent lesz a városban, ott is leginkább a Plaza-ban, ugyanakkor az Outzone szektorokban csak egy-egy erősebb karakter mászkál.
No meg a klánok kint a Wastelands-en.

Előzmény: DonnieBrasco (10)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.27 0 0 10
Na emiatt ne aggódj, a supergamezen is csináltam egy fórumot ahol ugyanígy szétlelkendeztem magam :) Engem inkább a 2000 fő/server miatt limit aggaszt egy kicsit. Egyrészt 2000 ember baromi kevés: a játék viszont fenomenális (lesz, főleg), tehát rengeteg serverre lesz szükség. De a serverek közt nincs átfedés, vagy igen ? Elég gáz lenne sok-sok párhuzamos Neocron....

DB

Előzmény: Stocker (9)
Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 9
Egyébként örülök, hogy más is rátalált, már azt hittem én leszek az egyetlen magyar származású neocroni lakos :)
Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 8
Bugok viszont vannak még dögivel :((
Serencséd, hogy még nem futottál bele egybe sem..
Stocker Creative Commons License 2002.08.27 0 0 7
nnna ne nyomujjá annyira te gyerek, nemmán két hete hogy megvan tuttttitra!!

De komolyan, már van mögöttem néhány át nem aludt éjszaka, néhány álmos munkanap, és egy néha mérges barátnő...

Engem nagyon megfogott a játék atmoszférája, már amikor belépek, az a búgó hang...

No meg mindaz, amit leírtál értékelésként, még mindig semmi! Mert a társaság a legjobb az egészben! Én egy német, és egy wisconsini sráccal nyomulok szinte minden éjjel, és iszonyat helyeket fedezünk fel..

Klánt alapítani egyelőre nem érdemes (no meg drága: legalább 450000 credit), de Team-ben így is lehet járni a várost.

Én a PLUTO szerveren vagyok, osztályom: TANK, rang: 21 >, név: Golan Trevize
Épp tegnap vettem ki a Law Enforcer chipemet :)

Üdv

Ui. mellesleg nem dicsekvésképpen, csak úgy: nekem van egy neocronos táskám, neocronos trikóm, és (ki hinné) neocronos sapkám (mind eredeti)
BIBIBÁÁÁÁÁÁ!!!!

Előzmény: DonnieBrasco (2)
wired Creative Commons License 2002.08.27 0 0 6
közben én is megtaláltam azt az elrejtett oldalt :)
majd este nekiállok tőteni...
Előzmény: DonnieBrasco (5)
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5
www.neocron.com (ki hitte volna ? :))

De ha gyors servert keresel, a www.filemirrors.com-on keress rá a "neocron"-ra, kihoz egy rahedli szervert, na én az ftp.freenet.de-ről (asszem, vagy vmi hasonló, a lényeg hogy német) szedtem le _baromi_ gyorsan (6 óra alatt.) 1,2 Gigabyte !!!

DB

Előzmény: wired (4)
wired Creative Commons License 2002.08.27 0 0 4
na nekem épp ennyi elég, honnan lehet leszedni, hogy lehet jelentkezni, infot, infot, infot!
DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.26 0 0 3
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok :))

Két órát nyomultam vele, de kb. 5 perc után függő lettem... na rövid leszek mert megyek vissza.
Tehát.
SZÉP ! Nem tudom, milyenek ma a legcsicsább játékok, csak Gef2Mx-em van, 600Mhz es PIII-mal, de bőven kinéz úgy a játék mint egy Morrowind... nekem tetszik, de főleg a stílus.
Egy Online Deus Ex-et képzeljetek el, csak _iszonyatosan_ sok lehetőséggel... skillek, fegyverek, implantok, mamutcégek (igeeen igen a legjobb William Gibsoni gondolatokkal, én pl. a Biotech implant-gyártó cég spy altípusú hacker foglalkozású embere vagyok...)... klánok vannak, bűnbandák, rendfenntartók, zsoldosok és persze MINDENHOVA be lehet lépni...
A sztori és a kidolgozottság már most is észbontó, a design (főleg a külön letölthető atomcool zenékkel) és a hangulat számomra a tökéletes.
Netcode: SEMMI zavaró lag-et nem tapasztaltam, sokszor voltunk 12-15en egy helyen, de se elakadás, se zökkenés... ha nekemjön valaki picit arrébtolódok, közben folyik a chat minden szinten. A harc se gyenge... lementem a csatornákba szúnyogot irtani (késsel heheh :)) miközben 2 másik pali egy patkányt üldözött valami lézeres cuccal, és SEMMI zökkenést nem tapasztaltam ! Az irányítás kényelmes, kidolgozott, a szokásos FPSre célszerű kalibrálni.
Baromi jó a navigációs rendszer, mikor megnéztem a teljes térképet azonnal frászt kaptam, mekkor: de erre is gondoltak ! Van egy minicomputer aminél csak ki kell jelölni, hova akarsz menni (legközelebbi bolt, csatornalejárat, klán székhely, cégközpont: bármi) és egy nyíl jelenik meg ami mutatja az utat: sőt a nagy térképeken még szaggatott csík is ! baromi kényelmes.
Óriási a világ, de soksok apróbb (???)részre van felosztva: a közöttük való áthaladás baromi gyors..kiírja, hogy synchronizing, kb. 3-5 mp.-ig, és már át is mentél a másik területre: eddig ennél jobbat nem láttam. Pl. a Morrowind töltögetéseinél kb. 20szor gyorsabb: pedig az Offline....

Értékelés:
Story nincs, tehát hangulat/világ: 100 ból 99
Kidolgozottság: 90+ (még rengeteg cucc nincs benne, lesz pl. tőzsde, és lehet majd járművekkel nyomulni, egy szalonban láttam is egy baromi tuti kétkerekűt de még nem vehető meg :((
Technikai háttér: a legjobb amit eddig multiban láttam, legyen ez is 90+

Mindenkinek meg kell néznie !
Gyertek magyar klánt alapítani!

És nem mellesleg: egyetlen darab buggal nem találkoztam... se grafikai, se másmilyen.

Erre vártam évek óta.... megint nem alszom ma :((

DB

DonnieBrasco Creative Commons License 2002.08.26 0 0 2
Na, akkor robogj és szedd le a public klienst... alig 1,2 giga :)))))))

nekem már megvan !

DB

Előzmény: Stocker (1)
Stocker Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1
Látom, nem sokan döglenek a neocronért (úgy mint én)...

Kis korrekció : megjelenés az IDEI év végén
Új trailer, játszható offline demo már letölthető, és napok (órák) kérdése, hogy a publikus béta is hozzáférhető legyen...

Stocker Creative Commons License 2001.04.23 0 0 0
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy kb. az év végén fog megjelenni, és még lehet jelentkezni teszternek.
Stocker Creative Commons License 2001.04.23 0 0 topiknyitó
Az akció Half-Life-ra emlékeztet (FPS), a környezet Fallout-ot idézi (RPG), a sztori olyan, mint a Chaos Overlords-ban, a játék alapjában véve mégis egy MUD. A trailer letölthető a Reakktor Media honlapjáról, és fellelhető az áprilisi GameStar CD-mellékletén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!