keresgéltem én is a neten szövegrészletek alapján, de semmi. Az efféle exportra készült dalok egyébkéntis nehezen beszerezhetőek (már ha még egyáltalán emlékszik rá valaki hogy egyáltalán voltak ilyenek), ebből adódóan a dalszöveget is max. hallás után lehet leírni. Vagy megkérdezni a szerzőket személyesen :)
Nem vagyok ünneprontó,hát sajnos ez a kapitalizmus!
én a 70es évek végén voltam tinédzser,mostmár lassan 50leszek.Nem a szüleimtől kaptam akkoriban pénzt.1975óta dolgozom!
Nem igaz,hogy azt nyögjük azota is,ezt a sok embernek be lehet beszélni,ezt az országot 89 után rontották el!Megváltozott az egész társadalom,közönbös lett,a kizsákmányolók,bünözők uralkodnak és a nép ehhez asszisztál,átmossák a fejüket,igérgetnek nekik és elhiszik.Soha nem lesz itt semmi,és sajnos a régi világot nem lehet már visszahozzni,pedig hidjétek el rengetegen szeretnék,nem igy gondolták a rendszerváltozást az emberek,beetették velük hogy kánaán lesz!De koppantak,de baromi nagyot és nyögjük őket!
De egyébként hajrá nekik,legyen még sok koncertjük!
"a 80as években én ugy emlékszem hogy olcsón lehetett menni,"
És lehetett 5 Ft-ért moziba menni az 1Ft-os metróval (oldalbaverő automata rulez!), majd elnyalni pár gombócot az 1Ft-os fagyiból, és inni egy üveggel a 3Ft-os kólából. Azóta eltelt huszonsok év, és már nem annyiba kerülnek a dolgok, mint akkor. A koncertek sem.
A 80-as években minden olcsó volt, azt fizetjük most!! - OK, politika téma letudva.
1ébként én is 1edül mentem, már csak azért is, mert májusban gyerekünk születik, én pedig az 1. sorba készültem a bulin..
Te nem voltál kint, én 20 éve nem láttam őket, akármennyit +adtam volna érte, és +érte, ezzel sokan 1etértünk, innentől kezdve, légyszíves, ne ünnepronts!
Ha Emelet rajongó voltál, akkor 80-as években gondolom Te is tinédzser éveidet tapostad.És gondolom az akkori koncertjegyekre a szüleidtől kaptál pénzt.Egy tinit meg hol érdekel már, hogy mi mennyibe kerül?Mert én úgy emlékszem ez anno sem volt filléres mulatság.Melleseleg amikor Anyukám a kezembe nyomta a jegyet,engem sem érdekelt, honnan vonta el a pénzt rá.Valóban nem volt olcsó a mostani jegy, de mi az.Ha csak másodmagaddal elmész moziba, számold össze mennyibe kerül.Egy színházi előadásról ne is beszéljünk. És aki akkor volt tini, az most velem együtt a 30-as évei végén,40-es évei elején jár. És a mi korosztályunknak nagyon behatárolt a szórakozási lehetősége.Sajnos.Egyébként rengeteg fiatal volt ott most is, szerintem így ránézésre volt köztük olyan is, aki nem lehetett több 16-17 évesnél.
Ja bocsi,akkor 2,5 óra.te egyedül jársz koncertre?mert én általában nem.lényeg a lényeg túlzás ennyit kérni,a 80as években én ugy emlékszem hogy olcsón lehetett menni,és sokan mentek is,főleg tinédzserek,mostmár persze inkább a 30-40eseknek szól,nosztalgia koncert,kapitalista árakkal.
De azért mégis szerinted 20ezer t-ot megér az 1-1,5óra,ha mondjuk ketten mentek el?Szerintem nem,mégha szeretem őket,akkor se.Elérhetetlen sok embernek,a fiatalabb korosztálynak meg pláne,hol van pénze ennyi pénze pl. 15-25éveseknek?
És a 80as években elsősorban ennek a korosztálynak szólt.
A 3000HUF reális?? 3000Ft az Ossian 1 szakadt PeCsában! Nem akarom bántani, 1ik kedvenc zenekarom - ők, sajnos a jelenlegi felállással nem tudnák +tölteni a Symát. Szerintem nem voltunk kevesen. A Petőfibe nem fártünk volna be. Ennyi embert befogadni tudó helynek pedig sajnos már csak a bérleti díja is borsos.
Baromi drága volt a jegy,a mai életszinvonalhoz képest.Én többek között ezért se mentem el.Ha megyek akkor vinni kell a barátnőmet is,és az már 20ezer ft!
A reális ár kb.3ezer ft lett volna,talán többen is mentek volna el!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is nagyon jól éreztem magam. Fel se tűnt, hogy picit más stílushoz szoktam az utóbbi időkben. :-) Csak az, hogy vmi iszonyúan feldobódtam, ami az utóbbi időkben nem volt rám jellemző.. :-S Ügyesek voltak (kritizálni mindenkit lehet, de még túl hepi vagyok hozzá), szerintem a hozzáállással sem volt baj. Azért a végén Kiki szokás szerint úgy akart elköszönni, hogy "Találkozunk..", de csak azt tudta hozzátenni, hogy "..legközelebb." - remélem, mielőbb!
Köszi és üdv mindenkinek, aki ott volt az első pár sorban és a színpadon!