Keresés

Részletes keresés

B. Knox Creative Commons License 2001.05.26 0 0 58
mi van a Nobel-díjasokkal? ezt magyarázd már meg...:)
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.26 0 0 57
ábelke,

foglalkozz inkább a lambériával meg a Nobel-díjasokkal, az jobban megy neked

Előzmény: B. Knox (56)
B. Knox Creative Commons License 2001.05.26 0 0 56
akit nem érdekel, az ignorálja a topicot.:)
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.26 0 0 55
és ugyan kit érdekel, hogy a zsírtáltos elvi útmutatását követve te kit nem tartasz magyarnak?
Előzmény: lacolaco (52)
B. Knox Creative Commons License 2001.05.26 0 0 54
kár személyeskedni, ha nincs érdemi válasz. Ilyenko jobb csöndben maradni...:)
Előzmény: morbiczer (53)
morbiczer Creative Commons License 2001.05.26 0 0 53
Erre milyen reakciót vársz? Szánalmasok vagytok pártvezéretekkel együtt.
Előzmény: lacolaco (52)
lacolaco Creative Commons License 2001.05.26 0 0 52
Üdv!
Csupán egy kiegészítés, Morbiczer.
Szerintem nem magyar
- az a 40 bölcs sem, aki a "romaügyükkel" külföldön rossz hírét keltik Magyarországnak.
- Eörsi Mátyás (SZDSZ) és Herczog Judit (MSZP)
képviselők, akik a magyar állampolgárok pénzén 'hivatalosan kiutaztak az Európa Tanács-ba, hogy ott Izráel mellett szavazzanak és ezzel megakadályozzák a Tanács elmarasztaló határozatát a zsidó állammal szemben a paleszín népirtás miatt, ezt megelőzően viszont a magyar nemzeti jelképeket gyalázták "saját hazájukban?"
- Bokros Lajos aki a "jólvégzett munka" után milliárdokkal tömheti ki nemtelen zsebeit New York-ban
- azok a százak, akik milliárdokat "kerestek" azzal, hogy a magyar nép által megteremtett javakat olcsópénzen átjátszották a külföldi tőkéseknek, túlnyomórészben Magyarországgal ellenséges köröknek.
morbiczer Creative Commons License 2001.05.25 0 0 51
Felhozom, mert kaptam választ. Itt van.

"Tisztelt (...)!

Érdeklődése nem villanyoz fel, hiszen érthetné, ha akarná.
Ezért csak egy példával válaszolok. Nem kapnának - tőlem - magyar igazolványt azok, akik a Heti Hetes asztalánál szellemtelenkednek, továbbá a miniszterelnökünk megölésének árát firtatják, továbbá azok sem, akik kettős állampolgárságúak, de nem a magyarság érdekeit szolgálják.
Folytassam? Majd Ön folytatja.

Üdvözlettel: Csurka István"

Én bizony nem folytatom. Már a gondolattól is rosszul leszek, hogy eldöntsem ki a magyar és ki nem.

(A tisztesség kedvéért: nem most kaptam, hanem már vagy három hete, de azóta nem néztem ennek a címemnek közelébe. De most legalább már szakavatott forrásból tudjuk, hogy ki nem magyar.)

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.24 0 0 50
A diáknak az a lényege, hogy legyen valami igazoló irat a személyi előtt is.
Előzmény: Törölt nick (48)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.24 0 0 49
Azért eddig csak két napja volt. Hátha az egész frakció azon gondolkodik, hogy mit válaszoljanak.
Előzmény: Constn (45)
Utálom a Narancsot Creative Commons License 2001.04.24 0 0 46
Szerintem már válaszolt... Van egy olyan sejtésem, hogy az Ostap Bender nick mögött ő rejtőzködik :-))))))))))))))))))))
(Legalábbis a malacképűből sem nézek ki sokkal többet, mint amit eddig OB elvtárstól tapasztaltam :-)) )
Előzmény: morbiczer (44)
Constn Creative Commons License 2001.04.24 0 0 45
Kár, pedig nagyon érdekelne. Egyedül nem vagyok képest kitalálni... :)
Előzmény: morbiczer (44)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.24 0 0 44
Még nem :o(.
Előzmény: Constn (43)
Constn Creative Commons License 2001.04.24 0 0 43
Vajon válaszolt-e? :)
Előzmény: morbiczer (26)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 42
Szerintem az SZDSZ nem azt mondja, hogy elvi alapokon ellenez minden olyan rendelkezést, amely megkülönböztetni a határokontúli magyarokat a többi külfölditől, hanem azt, hogy azokkal az intétkedésekkel nem ért egyet, amiket itt felválzolnak. Mondjuk én se értem, hogy miért nem lehet megnyomni azt az igen gombot.

Azért vigyázni kellene ezekkel a nem "szó szerinti" megfogalmazásokkal.

Előzmény: Mezőbándi (40)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 41
Akkor ma megint tanultam valamit.
Előzmény: Törölt nick (38)
Mezőbándi Creative Commons License 2001.04.21 0 0 40
>>itt is állítsunk ki magyar igazolványt, mert nem mindenkinek jár.<<

>>A nemzet közös vállalkozás, s akik mindig meg akarják fúrni ezt a közös vállalkozást, azok ugyan mi címen akarnak mindenképpen a nemzetbe tartozni, időszakonként ide, időszakonként máshova.<<

Szerintem ez a kijelentés részben annak a hatására született, hogy az SZDSZ mereven elzárkózott egy olyan törvény támogatása elől amelyik társadalmilag is és a többi párt körében is jelentős támogatást élvez. Sőt mi több, éppen annak az érvnek a hangoztatásával, hogy a határon túli magyarok M.o.-n ne élvezzenek semmilyen többletjogositványokat más külföldi állampolgárokkal szemben, az SZDSZ éppen az ú.n. "kulturális nemzet" egységének elvét vetette el. Pedig hát ez nem valami magyar nacionalista dolog. Németország, Izrael és jónéhány másik ország hozott olyan törvényeket amelyek a határaikon túli "nemzettársak" anyaországi többletjogokkal való felruházását célozzák.

>>* Kinek nem járna ma Magyarországon magyar igazolvány? <<

Nem hiszem, hogy Csurka valóban szószerint gondolta volna az "igazolvány osztást". Nem is hiszem, hogy ezt bárki komolyan gondolná. Inkább szónoki fogás volt részéről annak érzékeltetésére, hogy szerinte azok akik elvetik az egységes kulturális, államhatárokon túlnyúló nemzet elvét, önmagukat rekesztik ki a nemzetből.

Hát, én szerintem erre gondolt. AZtán lehet, hogy nincs igazam és valójában a zsidókat akarja gettóba zárni és dávidcsillagot varratni a ruhájukra. Vannak akik úgyis ezt fogják kihallani abból is ha csak jó reggelt kiván. Mások meg kimondottan azt szeretnék, ha ezt mondaná. Elég szomorú.

Előzmény: morbiczer (-)
Tamás Creative Commons License 2001.04.21 0 0 39
Akkor miért van frakciója szerinted?
Előzmény: Törölt nick (32)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 37
Ki lehet csavarni a szavak értelmét ... Különben én inkább arra gyanakodtam, hogy véletlenül MDF-et írtak MDNP helyett.

Az azért tény, hogy az MDF önálló pártként jelen van a parlamentben, legfeljebb a kiskapun került be a Fidesz és nem az MDF szavazók jóvoltából.

Előzmény: Törölt nick (32)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 35
Örülök, hogy érdemben is tudtál válaszolni.

"1. Az összes magyar megkapja, határon innen és túl, de pl. a bevándorolt kínai, meg szír pénzváltó az nem. "

Erre van az útlevél és a személyi igazolvány (mint ezt már írtam). Ha pedig a kínai vagy szíriai megkapja a magyar állampolgárságot, akkor jogi szempontból olyan magyar, mint te vagy én. Legfeljebb, ha illegális pénzváltással foglalkozik vagy nem ad számlát az ecserin, akkor majd eljárnak ellene. Ugyanúgy, mintha nem kapott volna állampolgárságot

"2. Csak az országon belüli magyarok kapják meg, az 1. pontban említett megszorításokkal."

Az országon kívüli magyarok mindenképpen megkap(hat)ják, hiszen erről szól a státusztörvény.

A többi mondat nagyjából nekem is ment, bár a mondani valóval - természetesen - nem értek egyet.

Melyik országban tartanak nyilván igazolványban ilyen adatokat? (Régen a SZU-ban volt ilyen. Még ma is? Vagy másikról van szó?)

Előzmény: Törölt nick (28)
Tamás Creative Commons License 2001.04.21 0 0 34
Ez biza igaz.
Előzmény: armagnac (31)
armagnac Creative Commons License 2001.04.21 0 0 33
"Pista bácsi" nem magyaráz meg semmit, mivel nem indítványt tett, hanem "irodalmi munkássága részeként" virtuálisan tökönrúgta az szdsz-t. Ők meg hadd törjék a fejüket, hogy "Pista bácsi" hogy akarja kivitelezni azt, amit kizárólag az ő bosszantásukra mondott. Én ezen kívülállóként lyól szórakozom:))
Előzmény: Törölt nick (28)
armagnac Creative Commons License 2001.04.21 0 0 31
Listáról 0 embert juttattak be. A többi a fidesz "szárnyai" alatt nyert a körzetében, már ahol a közutálat eltekintett a ténytől, hogy a fidesz jelöltje sajnálatosan mdf-es.
Előzmény: morbiczer (29)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.21 0 0 30
nem
talán Király B. Izabella vagy valamelyik MDF-ből később kivált csapat volt

Ostap,

látod, vannak neked lyóóó poénjaid, ha akarod!
:))))

Előzmény: Geyza (25)
morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 29
Különben tök jó a MIÉP honlapja! Például vannak rajta fényképek Csurka Istvánról 11, 21, 31, 41 és 51 éves korában, valamint megtudható az a teljesen megdöbbentő és a mocsok ballib média által a Fidesz hallgatólagos támogatásával 3 éve leplezett tény, hogy az MDF 1998-ban kiesett a parlamentből.

Nem hiszitek? Pedig a honlap elég egyértelműen fogalmaz:

"Meg is lett! Az 1998-as választásokon 5,47 %-val 14 parlamenti helyhez jutott a MIÉP. A korábbi MIÉP-es álláspont ismét beigazolódott: az MDF és a KDNP kiestek a parlamentből."

morbiczer Creative Commons License 2001.04.21 0 0 26
Kedves Ostap Bender!

Levél ment Csurkának. Vajon fog válaszolni?

Geyza Creative Commons License 2001.04.21 0 0 25
Nem Csurka István?
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.21 0 0 24
lesz még itten magyarságteljesítmény-mérés, úgy vigyázzunk!
(ki emlékszik rá, melyik marha találta ezt ki?)

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.21 0 0 23
az még csak hagyján, hogy idegen a szívük,
de a tappancsuk is hideg!
(copyright by SzSzP)

Előzmény: MGperY (0)
fjord Creative Commons License 2001.04.21 0 0 22
Kedves Tamás ez nem igaz.
Ez a Csurka gyerek úgy kell egy kétosztatú politikai rendszer kialakitásához mint egy falat kenyér.
Ettöl látszik igazán bizalomgerjesztöbbnek mind a két párt.
Majd ha nem kell már eltapossák.
Hogy melyikük lesz az, talán ebbe még nem igazán egyeztek meg a nagyok.
Előzmény: Tamás (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!