Keresés

Részletes keresés

hWindy Creative Commons License 2001.04.22 0 0 12
Közben megoldódott ez is. Köszönöm szépen, hogy próbáltatok segíteni.

És leírom a megoldást, hátha valakinek még jól jön.
Az a történet, hogy a Yahoo-n regisztáltam magam. Az oldal meg a geocitiesen van. A geocities telenyomja a reklámjaival (ez eddig oké), de egy ilyen kis micsodája a felelős azért is, hogy a Flash nem fut, meg azért is, hogy a JavaScriptem át kellett írnom.
Rájönni úgy lehet, hogy felmész az FTP-vel és míg fel vagy connectálva, ha eközben megnyitod az oldalad (ja és ugye most irtad frissen felül a file-id ott) tehát ekkor gyönyörűen lejön minden. Ha lekonnektálás után újra próbálod - frissitesz (esetleg a cache-t is törlöd) és nem fut akkor az történt, hogy beleírt az a vacak a file-odba (szerintem).

Szóval másik szervert kerestem. Azon tökéletes.
(Csak a két napot sajnálom ami erre ráment:()

Mindegy. Köszi mégeccer!!!

hWindy Creative Commons License 2001.04.22 0 0 11
Trolcsi, kössz:)
Megpróbálom.
Közben ellenőriztem mindent, újratöltöttem, figyeltem a kis és nagybetűk....

Nem jön le. Olyan mintha kiakadna tőle. Az IE kis gömbje órákig forog de semmi...
Ugyanakkor nem szerverről továbbra is flottul működik és nem csak nálam. Egy barátom a geo szerveréről töltötte le és úgy működött nála is...

Komolyan nem értem:(((

Előzmény: trollcsi (10)
trollcsi Creative Commons License 2001.04.21 0 0 10
próbálj segítséget kérni az swf.hu fórumában, ott nagyobb az esélye, hogy kapsz is :)
Előzmény: hWindy (9)
hWindy Creative Commons License 2001.04.21 0 0 9
Szia:)
HTML oldalba építettem be Dreamweaver alatt egy swf-et. És elenite ment is, szerverről is. Ez az érdekes... Mindegy most megpróbálom a kódnak azt a részét cserélni hátha... azaz újra beilleszteni. Az swf-en nem változtattam semmit sem.
Az lehet, hogy a Yahoo valamelyik benyomott kis reklámja kever be nekem? JS-ben már megjártam velük mert a képhivatkozásokat - ezt másoknak is mondom hátha más is ráfarag) document.images[0] 1, 2, 3, stb. - szóval így adtam meg. Ugyanakkor a Yahoo beépítette a saját kis vackait amitől az én képeim már nem a 0., első, második helyen voltak. Az életben nem jövök rá, ha a negyedik képnél véget nem ér a rejtély. (Az működött egyedül normálisan mikor a select, diselect függyévenyeim futottak.) A megoldás az volt, hogy a képeknek ID-t adtam és úgy hivatkoztam rájuk.

Ugyanakkor továbbra is kérném a felhomályosításom Flash-ügyben, ha tudtok segíteni:)) A Flash állati lassú (nekem || nálam). Ugyanakkor komplett és jól felépített mozikat látok a neten amik gyorsak!
Miért? Mitől függ?

Előzmény: Levendula (8)
Levendula Creative Commons License 2001.04.21 0 0 8
A flashben le tudod ellenôrizni. Haott OK akkor mennie kéne, szerintem. Hogy raktad fel? swf. vagy HTML?
hWindy Creative Commons License 2001.04.21 0 0 7
Oké, újra ellenőrzöm majd, mert egy kevés vátloztatás volt a kódban (nem a flash részben), de a vincsiről működött. Az oldal a geocities-en (Yahoo-rol lehet regisztrálni) van.
Van ennél jobb esetleg ami ingyenes és gyors?
(A Flash-el már azelőtt is voltak ilyen problémák egy másik cuccomnál csak ott nem volt égető, szal vállat vontunk, hogy lassú és kész.) De most egyáltalán nem jön le. Több időpontban próbáltam, és több gépen (mondjuk IE-m van mindenhol).

De tuti kell lenni megoldásnak:( Azok a kis mozik, progik amiket láttam nem csinálják ezt. Azok között is van lassú, de sokkal összetettebbek is le tudnak töltödni.
Szal még mindig heeeelp:)

Előzmény: Veszett Kutya (6)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.04.21 0 0 6
Csak sejtem, hogy mi az a flash, de gondolom, fönt van valahol a neten vmi fájl formájában. Próbáld más szolgáltatóhoz rakni, nézd meg, hogy a winchesterről indítva működik-e, nézd meg, hogy egy olyan oldalon, amin nincs semmi más, működik-e stb.
Előzmény: hWindy (3)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.04.21 0 0 5
Hű!
Előzmény: dorcA (2)
rali Creative Commons License 2001.04.20 0 0 4
Szívesen segítenék,de nem értek hozzzá.
Előzmény: hWindy (3)
hWindy Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3
Őszülök:)) Szálanként. Ami mégse az ki fogom tépkedni:))))

Gyerekek, - elnézést - hölgyek és urak - ez nekem még a hétvégén rohattul kell. Éhen találok halni ha nem hozom össze meg ilyenek.

Heeeeeeeeeeelp:))))

dorcA Creative Commons License 2001.04.20 0 0 2
Az nemegy olyan valami amire egyszer csak úgy rátévedsz, és újraéled ráemlékszel arra ami Máskor történt veled, amikor valamitől nem a megszokott módon működtél?
Előzmény: originalqszi (0)
hWindy Creative Commons License 2001.04.20 0 0 1
Jajistenem:))) De legalább lenulláztad! Kösz:))
Na ne már, hogy senki többet... Senki sem jáccana vele csak én?:(
originalqszi Creative Commons License 2001.04.20 0 0 0
0 fogalmam van, hogy mi az a flash:(((((((((
hWindy Creative Commons License 2001.04.20 0 0 topiknyitó
Szépjóestét!:)
Szeretném ha nem csak nekem élne ez a topik, de ha így lesz, akkoris feldobom.

Kétségbeesésem tágya ugyanis egy ilyen kis flash vacak amit a homepage-m nyitóodalára csináltam. Először letöltődött (rohattlassan) aztán az se volt kizárt, hogy gyorsan is tudott - másoknál is - nálam meg a teszteléshez töröltem a cookie-kat is és asszem mindent a cash-ből(?).
Most azt csinálja, hogy fél órája forog itt az IE gömbje, de a Flash helyén csak egy csodás:/// fehér négyzet van (mondanom se kell az oldal az fekete amúgy) és persze semmi se töldődik le. Szerintem nem egy baromi méretű valami (bár szeretném ha az lenne, a zene ugyanis még hiányzik) szóval 5616 az nem hiszem, hogy túl sok, de nemtom:(((

Legyetek szívesek adjatok tanácsot. Mitől lehet, micsináljak vele? Kidobni sajnálnám, mert sokat dolgoztam vele, jól néz ki. JS-ben meg nem tudnám ezt megcsinálni. (Ja, az oldal scriptekkel még tele van, de azok többé-kevésbé és viszonyítva a net sebbességéhez, futnak rendesen.)

Előre is nagyon kössz!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!