Keresés

Részletes keresés

amexinka02 Creative Commons License 2023.05.12 0 0 1855

Szio.

Kerdes, hogy egyaltalan nem tudod hatra huzni ha felall, vagy csupan kellemetlen?

Ha ernyedt allapotban hatrahuzod, visszacsuszik, vagy ott marad a fityma?

A kremezes az egyik megoldas, illetve amivel en oldottam meg, hogy furdeskor a zuhannyal locsolva kis mertekben felallitottam de csak annyira hogy a makkom elkezdett duzzadni, es akkor hatrahuztam.

A hatrahuzaskor igy a kismertekben megfeszult fityma elvekonyodik es a pereme becsuszik a makk pereme ala. Es ott marad.

Ugy hagytam, persze mindennap furdeskor megmosva ujra ezt csinaltam. De napkozben hatrahuzva maradt.

Igy magatol kitagult amennyire kell.

 

Előzmény: almakija (1850)
coolermaster Creative Commons License 2023.05.06 -1 2 1854

Szerintem ezt bármelyik orvossal meg tudod beszélni, a gond a részleges korülmetéléssel, hogy utána ismét be tud szűkülni.

Előzmény: almakija (1850)
almakija Creative Commons License 2023.04.19 0 1 1850

Sziasztok!

 

Tudnátok nekem orvos ajánlani relatív fitymaszűkület műtétre?

 

Már próbáltam rájuk keresni, de egyelőre nem találtam megnyugtató válaszokat. Van papírom róla, hogy diagnosztizálták a relatív fitymaszűkületet (33 éves koromban). Nem szeretnék csilliárd forintot otthagyni a műtéten, és olyan orvosra van szükségem, aki érti azt, hogy NEM akarok teljes körülmetélést. Próbáltam krémezgetést, de nekem erre nincs türelmem. :)

 

(Én konkrétan 33 éves koromban ismertem fel, hogy fitymaszűkületem van, tehát annyira nem óriási a probléma, viszont szeretném ezt a kis problémámat megoldani. Magabiztosság, komfortérzet, kényelmesebb szexuális aktus, stb.. értitek. :) )

 

Nagyon köszönöm, ha tudtok nekem információkat adni! :))

 

 

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.08.11 -5 0 1849

Ebben a topikban sem értem a problémádat viszont rákerestem a nickekre akiket emlegetsz. Ezek 10 éves felhasználók. Úgy értem kb 10 éve voltak itt fent. 

 

 

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.08.10 -2 0 1847

Szia! 

 

Új vagyok itt a fórumon úgyhogy tévúton jársz. És azt sem értem miért támad itt mindenki engem. Tapasztalat csere miatt regisztráltam és nem azért, hogy támadjak vagy rágalmazzak bárkit is. Új felhasználó vagyok, (bár nem tudom hogy kell megnézni mikor regeltem...) a 2019 kizárt dolog.

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.07.31 -2 0 1845

Ezúton is köszönöm annak a kedves fórum társnak aki segített felrántani és lepucolni végre ezt a felgyűlt valamit ami nem mellékesen gyomorforgató büdös is volt. 

Való igaz, hogy én ezalatt egy összehajtogatott törölközőbe üvöltöttem a kíntól és a hiperérzékenységtől amíg csutakolta és utána is amikor lefertőtlenítette alkohollal. 

Ezentúl minden nap fel fogom erőltetni és valahogy kipucolom, hátha nem kéne blankolni és ki tudnám tágítani a fitymát annyira, hogy ne ilyen nagyon nehezen kerüljön felszínre a makk.

 

Köszönöm EE!

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.07.31 -4 0 1844

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.07.31 -1 2 1843

Na felhúztam végre!

Johnny Krill. Creative Commons License 2022.06.13 -2 0 1842

12 évesen engem is felrántottak, üvöltve sírtam. Nem kívánom senkinek.

Burgonya kipörgető Creative Commons License 2022.03.08 0 3 1841

Szia, EE után szabadon.

 

Nekem volt letapadásom gyermekkoromban, arra emlékszem, hogy elvittek az orvoshoz és jól feltépte, nagyon fájt. Anyukám lehet úgy nem tudta/merte elmondani, faterom meg nem törődött velem. Így persze megint letapadt, újra mehettem a orvoshoz, és hát alig mertem oda nézni, hogy mi a baj lent és hozzá érni. Arra nem emlékszem, lehet ezek miatt sem húztam vissza a fitymát és nem is mertem alaposan megmosni. Persze ahogy EE oldalán látható különbözőek a letapadások. Nekem úgymond szerencsém volt, mert pont a fityma peremén volt a gond és hát már általános vége felé járhattam, mikor a fiúk már jobban érdeklődnek a lányok iránt, a testüket, péniszüket figyelik, látnak esetleg (mi még elsősorban újságban) felnőtt tartalmakat és akaratlanul is összehasonlítják magukat a látottakkal. Na ekkor döbbentem rá, hogy nem stimmel valami (le van tapadva), de nem mentem el orvoshoz, bár nem durván, hanem kis darabonként óvatosan, magam "feltéptem" a letapadt bőrt és azóta is mindig jól hátrahúzom és mosom becsülettel.

Persze nem feltétlen a tisztálkodás, inkább a félelem (mint nálam), vagy az, hogy esetleg a fiatal fiúk még nem tudják maguk, hogyan kell tisztán tartani a péniszüket, és hogy mire figyeljenek.

Azért írtam le a történetem, hogy ne jusson el a fiad odáig, mint én. Magyarázd el neki, mutasd meg pl.: tükörbe és naponta alaposan megmossátok és ha csak ekkora a gond, meg amúgy is biztosan megoldódik, csak tartsa be szabályokat. Remélem ennyi segít, nekem is 1-2 beszélgetés és magyarázat már segített volna.

Előzmény: Gubika333 (1837)
bandolesa Creative Commons License 2022.03.03 0 2 1838

Ez metélve lehetett?

Gubika333 Creative Commons License 2022.02.27 0 1 1837

Kilenc éves kisfiúnál keresek megoldást a problémájára már háromszor fel rántották neki nem akarom még egyszer ennek kitenni mit tudok tenni érte hogy ne szenvedjen

Körülmetélés.HU Creative Commons License 2022.01.15 -1 1 1836

Nagyon szép lett a körülmetélésed!

Előzmény: bandolesa (1832)
bmx 4 ever Creative Commons License 2022.01.10 0 1 1834

Nálunk sosem volt a suliban fityma vizsgálat azzal nem törődtek , otthon se voltam leellenőrizve csak néha fürdés után meg volt kérdezve hogy “megmostam-e“ , amíg nem kezdtem el serdülni nem is volt vele nagyobb gondom mert ugyan kissé szorlulósan de hátra tudtam húzni viszont utána már annál inkább mert nem tartott lépést a bőr a péniszem növekedésével és állandó gondot jelentett merev állapotában

Előzmény: bandolesa (1832)
bmx 4 ever Creative Commons License 2022.01.10 0 1 1833

Ha részleges körülmetélést csináltatsz akkor egy valamire mindenképp figyelj majd: amíg a seb meg nem gyógyul a fitymát tartsd hátrahúzva mert különben vissza fog szűkülni és ugyan ott fogsz tartani mint a műtét előtt  , az orvos ezt gyakran elfelejti elmondani pedig fontos lenne , jómagam laza TKM-et csináltattam még 2019 nyarán elégedett is vagyok vele illetve akkor még egyszerűen ment nem volt covid hiszti…

Előzmény: Törölt nick (1831)
bandolesa Creative Commons License 2022.01.10 0 2 1832

Engem anno vizsgált iskolaorvos, pontosabban minekünk kellett átmenni a körzeti orvosi rendelőben,és ott egyenként levetkőzni.

Nekem 13-évesen, nehézkesen,de hátrajött a fityma. Hú megúsztam...

De nem tornáztattam utána,és így 18-éves korra teljesen beszűkült!

Egy-két év töprengés után kénytelen voltam elmenni teljes körülmetélésre, nem volt már más megoldás 20-év felett felnőttként!

 

Előzmény: EE|33 (1830)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.10 0 1 1831

Köszönöm szépen az írásodat, pontosan úgy érzek, amit írtál. :/ Igazságszerint pont a covid miatt várok már egy éve, mert gondolom sok helyen kérnek negatív tesztet, vagy most már akár oltást igazoló papírt is. Viszont most jutottam el oda, hogy már ebből is elegem van, mert egyszerűen nem múlik ez a covid mizéria, én meg már tényleg csak meg akarok szabadulni az én problémámtól, fel akarok végre lélegezni...

 

Mindenképpen magánpraxist választanék, kerüljön bármennyibe, összekuporgatom rá a pénzt. Én még nem jártam semmilyen problémával orvosnál, de családon belül nagyon sok a rossz tapasztalat, és inkább egy magán kórháznál tudom elképzelni, hogy jobban emberszámba vegyék a pácienseket.

 

És tényleg még egyszer nagyon köszönöm az összefoglalást, nagyon hasznos írás volt (+ nekem is jól esett olvasni). Boldog Új Évet Neked is!

Előzmény: EE|33 (1830)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.09 0 0 1829

Tudom, hogy felesleges volt várnom vele, nem is ez a kérdésem lényege. Csak egy megbízható orvost szeretnék, ha ajánlana valaki tapasztalatból, mert mindenkiről nagyon vegyes dolgokat olvasni...

 

Sosem hallottam róla, hogy az iskola orvos ezt vizsgálná. Természetesen annó nálunk sem volt ilyen vizsgálat. 20 éves vagyok.

 

Üdv

Előzmény: bandolesa (1828)
bandolesa Creative Commons License 2022.01.09 0 0 1828

Ez okozott eddig gondot a szűkület? Tini korban szokta az iskola orvos vizsgálni.

nem tudom tovább húzni az időt-eddig miért húztad el? hány éves vagy?

Előzmény: Törölt nick (1827)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.09 0 0 1827

sziasztok,

 

Sajnos fitymaszűkületem van, és úgy érzem nem tudom tovább húzni az időt, meg kell csináltatnom.

Semmiféleképpen nem szeretnék teljes körülmetélést, csak ha nincs más megoldás. Hallottam olyanról, hogy "fitymaplasztika", de nem igazán találtam róla semmit. El tudnátok mondani, hogy ez tulajdonképpen micsoda, és Budapesten milyen orvos csinál ilyet?

 

Illetve még örülnék ha ezen kívül is tudnátok ajánlani orvosokat (Budapesten belül), mert sajnos én nem igazán bízok egyikben sem, nem tudom, hogy kihez forduljak, eléggé el vagyok keseredve... Olyan kéne, aki csak végső esetben ajánl teljes metélést.

 

köszönöm...

Burgonya kipörgető Creative Commons License 2021.11.20 0 2 1826

Köszönöm, igen az ember nem mindig tud és mindenre válaszolni. Követem a fórumot, amit tudok elolvasok:)

 

Megijeszteni nem akarok senkit, lehet csak épp megreped a fék. Nálam többször volt így és nem kell feltétlen a szex, egyszer zuhanyzáskor történt meg. Jó alaposan meg kell mosni és hát mivel ott rövid volt a fék nehezebben is tisztán tartható az a terület. Utána vettem észre, hogy pici repedés van, persze fájt amíg begyógyult. Aztán utána néztem a dolognak, hogy el is szakadhat, jóval óvatosabb lettem, már akaratlanul is vigyáztam vele. Egyéb dolog miatt kórházba kerültem és a műtétkor meg lettem katéterezve. Arra tippelek, hogy jól hátrahúzták a fitymát és megrepedt, plusz fürdeni sem tud az ember mikor be van itt-ott csövezve és úgy érzi átment rajta egy úthenger. Azért nem volt tiszta a terület mikor sikerült már úgymond tisztálkodnom. Ez is egy kellemetlen dolog. A fityma problémát már a másik műtét előtt is akartam, de mivel nem tudtam, hogy pontosan mikor lesz és nem szerettem volna friss heggel a kórházba menni, ezért megvártam míg felépülök teljesen és utána mentem el rendbe tetetni a péniszem.

Előzmény: EE|33 (1825)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2021.11.13 0 2 1824

Szia(sztok), EE által belinkelt hozzászólásokban nekem válaszolt. Nem is tudom pontosan, talán 2015 végén csináltattam meg a rövid fékem azzal az elekroizével Budapesten. Szerencse nem vagyok hajlamos csúnya hegesedésre vagy ilyesmi. Telefonon egyeztettem, felmentem és meg is csinálta a doki maszekban, aztán jöttem haza, 60ezer volt és most is annyit ír a weblapon. Nem azt mondom, hogy ajánlom, mert akkor minden egyéb EE által felsorolt lehetőségről nem is tudtam. De rendben van azóta is a péniszem és egyáltalán nem bántam meg, az orvos teljesen normálisan állt hozzám, nem akarta "levágni" a tökömet, így maximálisan meg voltam vele elégedve. Vissza se kellett mennem. Persze ez csak az én véleményem és lehet most 2021(2)-ben más megoldást választok, de lehet pont ugyanezt.

 

Nem akarom elviccelni a dolgot, hogy keress egy csajt aki haragszik a férfiakra, és van egészségügyi tapasztalata és kérd meg, hogy húzza úgy hátra, hogy elszakadjon, de biztos találsz megoldást.

 

Amit tudok javasolni, nézz utána, aztán mikor megtalálod a megfelelő megoldást ne habozz. Mikor meglesz nyugodtabban fogsz elmenni és hamar túl leszel rajta. Aztán szabadon használhatod életed végéig a szerszámod :) (inkább jobb elmenni, mint azon izgulni addig, hogy elszakadhat önkielégítés, vagy szex közben)

Előzmény: Törölt nick (1822)
Törölt nick Creative Commons License 2021.11.10 0 0 1822

Köszi a részletes leírást. Műszaki végzettségem van, így a technikákkal talán annyira nem tudnak átverni, de persze nincs rálátsom az "eredményekre", mindenféle google olvasgatásból merítettem eddig. Ez az alávarrás dolog tetszik és érdekel is nagyon, tudnál küldeni képeket, részleteket írni róla? Próbáltam keresni is, de alig, nagyon kevés információ van magyarul róla. (angolul milyen néven keressek?) Illetve hogy értsem azt, hogy akár piercerek is meg tudják csinálni? Kerestem és találtam olyan szalont, akik vállalnak intim piercinget, fitymafékbe is. Vmilyen tágító cucc kerülne bele akkor? (Nem mondom, hogy a pénz nem számít, mert nagyon is, de ha rá kell szánnom inkább költök rá, mert ha elszúrják egy állami kezelőben, vagy bárhol, egy életre rossz lesz.)

Előzmény: EE|33 (1821)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.31 0 0 1820

Sziasztok,

köszi a válaszokat. Kicsit megtévesztő voltam, szűkösséget nem érzek (ha hátrahúzom mereven, nem szorít, csak feszít a fék), csak ebben a topikban olvastam hasonló gondokról. Viszont elég vegyes dolgokat olvastam, többféle technika is van, de a lézeres elég meggyőző volt számomra. Ezt normál TB-re van esély, hogy megcsinálják, vagy inkább magán útra menjek? Nem zárkózom el egyik iránytól sem. Esetleg Szegeden v környékén tudtok javasolni orvost, vagy klinikát, hova menjek?

bmx 4 ever Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1819

Szerintem sem szűk , ha a fék rövid és az zavar azt könnyedén meg lehet oldani 

bandolesa Creative Commons License 2021.10.30 0 0 1818

Ezen én nem látok szűkületet...

Előzmény: Törölt nick (1816)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.29 0 2 1816

Sziasztok,

csatolok néhny képet a fitymámról, lanakdtan és meredten. Ebban kérem a hozzáértők véleményét, hogy a húr lehet túl feszes, okozhat gondot sexnél? Merven kicsit nehezen megy a fityma vége a makk "karimája" alá. (elmúltam már 18, a szűzséghez meg már túl idős kezdek lenni, de ha összejönne netán, szeretnék felkészülni - ha úgy van elmenni orvoshoz is, akár megműteni.)

12345

opel opc Creative Commons License 2021.08.17 0 0 1815

Ennyi nappal a műtét után normális hogy még a varratoknál nehezebben gyógyul, ha tudod írd le a változásokat: mi lett jobb vagy rosszabb a szerszámod működésében a műtéted óta  !             Mielőbbi gyógyulást !

Előzmény: Peest568 (1812)
bandolesa Creative Commons License 2021.08.03 0 1 1813

Ez jó, nem gyulladt. Kihulló a varrat gondolom.

Előzmény: Peest568 (1812)
Peest568 Creative Commons License 2021.08.03 0 0 1812

A műtétem 12 napja volt. Az lenne a kérdésem hogy ennek így kell kinéznie?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!