Keresés

Részletes keresés

lau Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3
Köszi a segítséget megfogom probálni.
Tonx Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2
Szia!
Elso tippkent torold le a winMe-t es rakj fel egy 98-at. Directx 8.00 helyett jo a 7.0a vagy 7.1 nem tudom melyik letezik. Hangkartyat ne a legalso PCI slotba rakd. Ha atrakod mas slotba ujra futasd le az installjat. Aztan a 3 PCI-nak az IRQ-ja megegyzik az UDMA vezerlo IRQ-javal oda ne rakj semmit. A kartyakat a legjobban ugy tudod kitokolni hogy hova rakd hogy vegigprobalod oket tudom hulye egy megoldas de nalam is csak igy megy. Jo nem BX133 van hanem BE6/2 v1.2. Tiltsd le a felesleges soros portokat meg a parhuzamost is ha nem kell. A biosban a PCI sebesseget hagyd 1/2-on ha normal 66-on futtatod a procit. Az AGP-t meg 1/1-en. Utana meg elfutattnek egy VGART telepitest minden Asus videokartya cd-n van. Elso korben ennyit probalnek meg en.
lau Creative Commons License 2001.04.19 0 0 1
Köszi de ha lennél szives egykis szakmai dumát is melékelni mert ezzel nem megyek sokra ,elöre is köszi
Geitenbeffer Creative Commons License 2001.04.19 0 0 0
ABIT egy 0, nekem is az van, és suxx.
Előzmény: lau (-)
lau Creative Commons License 2001.04.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok lenne egy nagy problémám ha valaki tudna segíteni azt nagyon megkösszöném.
Van egy abit bx 133 alaplap cell 500/500, ioi scsi, sb live, miro pctv pro,gf 2mx vas.
Win ME, dx8. Problémám a következö nincs hang, a monitorkártya csak 2D ben megy, a 3D dolgog egyböl fagynak és még a tévé kártya sem megy.
A biosban van egy álítási lehetöség hogy a PCI sebeséget választani ez a kapcsolo szerintem nem müködik,többek között azt szeretném tudni hogy csak nálam nemjó vagy egyik bx 133 sem lehet álítani ezt a funkciót. Az alaplap új és azóta vannak problémáim a perifériákkal, a boltba nem merem még vissza vinni mert lehet hogy jo csak én vagyok láma hozzá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!