Nem haragudj, de felettébb úgy tünik, hogy kissé félreértettük egymást, tagadhatatlanul az én hibámból. A lereagált modattal mindössze annyit akartam kifejezni, hogy p
árt-, és/vagy világnézetfüggetlen újság nem létezik. De gondolom, ez nem újdonság senkinek. Minössze erre akartam célozni, és nem arra, hogy pórázon vezetett olvasó vagy. És roppantul örülök neki, vogy gondolkozol, és elemzel, sajnos úgy tünik, itt a polfórumon egyre több input=output emberke van.
drága következtetős galley !
Nem azt írtam,hogy nem olvasok,csak annyit,hogy nem hagyom egyoldalúan befolyásolni magam.Tudom,hogy furcsa és meglepő lesz a következő mondat,de leírom:az eseményeket figyelve GONDOLKODOM,és nem bízok meg ezzel a munkával olyan újságírókat,akiket azért fizetnek nagyon jól, hogy valamilyen irányba tuszkolják az olvasót.A módszerem eddig bevált:semmi igazi károm sem származott abból,hogy saját véleményem van. Következtess ebből is valamire,üdvözöl:Luby
MajomEmber!
Azt a 0-t elsietted!Soha sem dolgoztam a netten megbízásból,soha sem fizetett érte senki.Ez annak az oldalnak,amit képviselek nem is szokása.Meggyőződésem szerint írok ezt-azt.De legfőképen nem hagyom befolyásolni magam a gagyitvktől,a plérádióktól és a párt irányítás alatt álló újságoktól /egyik oldalról sem!/
Végső következtetés:ha nem tetszik amit írok az nem azt jelenti,hogy provokátor vagyok,hanem azt,hogy eltérő véleményem van.Üdv.Luby
Akkor már kerüljön be teljes egészében, ne csonkítsunk meg egy műalkotást...
------------------------------------------------
Besúgók és provokátorok,
koncert közben sose gondolok ... rátok!
Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok...
De azért jobb, ha tudjátok:
hogy a magunk módján mi is figyeltetünk,
aki előttetek áll, az a mi emberünk.
Elpirultatok - lebuktatok;
besúgók és provokátorok!
Tudjuk vidékrol kerültetek fel,
és még ez volt a legjobb munkahely;
egy program, mit választottatok,
besúgok és provokátorok.
Koncert közben sose gondolok ... rátok.
Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok...
De azert jobb, ha tudjátok:
hogy a magunk módján mi is figyeltetünk,
aki előttetek áll az a mi emberünk.
Elpirultatok - lebuktatok,
besúgók és provokátorok!
Csak forogjatok: lebuktatok!
Besúgók és provokátorok.
Elpirultatok,lebuktatok, besúgók és provokátorok... Ha valaki még emlékszik erre! Folytatom: Jobb, ha tudjátok: a magunk módján mi is figyeltetünk, aki előttetek áll, az a mi emberünk... A fenébe, mindenki provokálhatja azt, aki hagyja magát. Nem kell ehhez provokátornak lenni.
A kérdés világos. Itt majdnem mindenki provokátor, mert a legtöbbek beszólásai értelmes ember szájából nem hangoznak el...
A képviselők között is rengetegen vannak.