Keresés

Részletes keresés

öko-lóg Creative Commons License 2015.01.29 0 0 174

Kit zavar

Előzmény: konyvmuves (169)
öko-lóg Creative Commons License 2015.01.26 0 0 171

Mit vártál ?

Előzmény: lilaköd mámor (170)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.05.24 0 0 170
Jogerősen felmentették az adónyomozókat
2007. május 24. 0:01


// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]>


Magyar Nemzet
A Fővárosi Bíróság jogerős ítéletében bűncselekmény hiányában felmentette az APEH egykori Bűnügyi Igazgatóságának munkatársait, akiket még Keller László (MSZP) közpénzügyi államtitkárként jelentett fel. Az öt éve húzódó eljárás miatt a szervezet Győr-Moson-Sopron megyei hivatalvezetője öngyilkos lett.

 

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=412733&rvt=2

 

 

Jól alszol Laca?

 

hogy rohadj meg!

 

 


konyvmuves Creative Commons License 2003.03.16 0 0 169
Keller úr, nem tőr, nyíl, éles bárd - hanem életlen balta!
Marx-Engels kései tanítványa, aki semmit nem tanult, a kommunista kiáltvány óta, ezért felsőbb osztályba nem léphet még e hazában sem!
Szeretném tudni, olvasta e Dániel Próféta álomfejtéseit? Hallott-e a novus ordo seclorum
jelmondatról?
FrédY Creative Commons License 2002.07.24 0 0 168
Bocs, most látom hogy ez egy 2001-es interjú:-)

Viszont a mait nem találom sehol. A kereső is csak ezt a topicot adta ki. Mikor lesz újra olvasható a mai?

A délutáni hozzászólásaim az adataim között viszont nem szerepelnek. Vagy oda fel sem kerülnek az interjúk során feltett kérdések?

Az évszám elnézéséért bocs:)

Előzmény: FrédY (167)
FrédY Creative Commons License 2002.07.24 0 1 167
Tisztelt Moderátorok!

Délután, az online interjú közben, kb 13:40 - 14:00 körül feltettem egy hosszabb kérdést Keller Úrnak, amely csak négy hozzászólásba fért bele. Miután a kérdésem feltettem, munkám miatt nem tudtam figyelemmel kísérni az interjú további alakulását. Most este kíváncsian ültem le a gép elé, hogy megnézzem, válaszolt-e Keller Úr, és ha igen, mit. Szomorúan láttam, hogy nem érkezett válasz a kérdésemre. Ez még magyarázható azzal, hogy az idő rövidsége, és a kérdések száma miatt képtelenség mindenkinek válaszolni. Lehet. Nem tudom, hoyg milyen úton döntik el, hogy melyik kérdések kerülnek megválaszolásra. A vendég válogat? Esetleg a szerkesztőség? Vagy sorsolással döntenek? Nem tudom, mindenesetre feltűnt, hogy olyan hozzászólásokra is érkezett reagálás, melyeknek fő mondanivalójuk az volt, hogy a hozzászóló a szimpátiájáról biztosította a képviselő urat. Vajon nem lenne mindenkinek érdekesebb, ha a valódi kérdésekre, bírálatokra válaszolna inkább a vendég? A végén aztán természetesen megemlítheti, hogy köszöni a sok együttérző, támogató hozzászólást is, ilyen meg olyan jól esik, stb stb. De azt a szűkös időt ha lehet inkább a kritikai megjegyzések, és kérdések megválaszolására szánja!

Az azonban csak az egyik dolog, hogy nem kaptam választ Keller Úrtól. Mondom, kifogásként elfogadom az időhiányt. Ami ennél érdekesebb, és furcsább, hogy a kérdésem, felvetésem (4 hozzászólás) mostanra szőrén-szálán eltűnt innen!!! A közlemények között nem látok utalást a törlésre. A hozzászólások egyetlen egy alpári megjegyzést, személyeskedő félmondatot nem tartalmaztak, igaz erősen bíráló hangvételűek voltak. Vajon mi történt a 4 hozzászólásommal???

Beindult a cenzúra? Az új moderálási alapelvek között már nem csupán a trágárság, személyeskedés mellőzése a szabály, hanem az MSZP-s vendég kultúrált bírálása is tilos?

Őszintén remélem, hogy nem erről van szó, és érthető magyarázattal szolgálnak arra vonatkozóan, hogy mi történt a hozzászólásaimmal.

Üdv

FrédY

PS: Már hetekkel ezelőtt kértem Önöket e-mailban, hogy az adataim között az e-mail címemet változtassák meg. Eddig ez nem történt meg, kérem, tegyék meg . Az új címem: jobbosszefog@freemail.hu

koch Creative Commons License 2001.05.01 0 0 166
aladar1 irtam Neked egy emilt az indexben megadott mailboxba, merrt a masik cimrol visszjott a level.
Udv. koch
Előzmény: Aladar1 (165)
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 165
Nos a politikai "nézeteidet" olvasva nem gondolom, hog nem volnánk azonos oldalon;-)
Én is úgy gondolom, hogy kevés a középfok, én is úgy gondolom, hogy nagy dolgokat lehetne csinálni. Azt viszont veled ellentétben nem látom annyira tragikusnak, hogy értelmes politikus ne lenne, vagy ne tudna érvényesülni. Hidd el nekem, de ha el nem is hiszed, legalább bízz benne, hogy hosszabb demokrácia alatt az értelmes és értékek alapján döntő politikus lesz a nyerő, mert az emberek nem hülyék, nem lehet nekik egyszer ezt egyszer azt mondani. Hogy mást ne mondjak majd nézd meg az szdsz-t (a gallup szerint már második hónapja nem éri el a biztos pártválasztók között sem az 5%-ot) Mert ugye azt nem lehet, hogy még az mszp-t is megrugdossák... De ha ez a példa rossz, mert te egy szdsz szimpatizáns vagy éppen akkor nézd meg, hogy az FKGP, hogy legyalulta az amúgy állati stabil szavazótáborát. Ami 92-ben még nem derült ki az mára igen... Szóval van remény.
Az adatokra klikkelj rá:
koch válasz erre | adatok | e-mail 2001.04.26 02:31 (158)

Előzmény: koch (164)
koch Creative Commons License 2001.04.26 0 0 164
Aladar1

Erdekes az onertekelesed :)), de tudod a kisgazda jelszot: Akinek nincsen foldje az vessen magara...
Arrol, hg kinek milyen a kulseje nem nagyon tehet, (jo a bajuszt eleg viccesnek tartom en is, de hol jon ez egy fulbevalohoz kepest...) de olyan kerdest egy politikus nem fog megvalaszolni, mint a harmadik kerdes volt, mert akarmit mond ra csak veszit! ( ugye erre volt a kerdes, hg beugrik-e, szerintem ez volt a legjobb megoldas.., vagy le kellett volna irnia, hg "erti" a kerdest?
A ma senki sem buszkelkedik az mszmp-s multal, ezt nem is lehet elvarni senkitol.. egyebkent ki nem volt pl. uttoro.
Sokkal inkabb azt latom gondnak, hg hiaba van nehany partban egy-egy ertelmes politikus, ha becsuletes akkor nem jut semmire sem, ha pedig nem az akkor konnyen zsarolhato, es olyan lesz, mint amilyenek. Pontosan a "piszkos" politikusok "nyomjak ki" maguk kozul a tisztakat, mert felnek toluk. Ezenkivul olyan emberek kepviselnek minket, akik buszkek, arra, hg beszelnek egy nyelvet kozepfokon.. (Az velemenyem szerint meg egy turistanak is keves, nemhogyleuljon targyalni valakivel)
Az a baj szerintem, hg ertelmes ember nem akar a politikaval foglalkozni, marpedig lehetne szep dolgokat alkotni, de lehet, hg tevedek. Mindnki csak a sajat pecsenyejet sutogeti! (akar hany helyen jartam a vilagban minden nacio osszetartott kulfoldon, kiveve a magyarok, akik leginkabb a "sajatjaikat" vertek at).
most jol leirtam az osszes gonolatomat a politikarol, de erdekelne a "masik" oldal velemnye is.
Es egy kerdes holtalalom a "bemutatkozast",ahol a felhasznalok bemutatkoznak?
andras

Előzmény: Aladar1 (163)
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.24 0 0 163
Ezt a topikot ritkán jut eszembe megnézni, de mindenesetre jól esik, ha én számítok értelmes embernek. Mindenesetre nem valami magasra tetted a mércét, ha át sikerült ugranom;-)
Répássy nekem sem a szívem csücske, bár épp itt az online interjuban voltak nekem szimpatikus kijelentései. Rogán illetve Keller esetében én azt hiszem épp fordítva látom, mint te. De hát ilyen az élet. Rogánnal csak annyi bajom van, hogy tán még nálam is fiatalabb, de amúgy nem gondolm, hogy volna vele túl nagy baj, pl nem arogáns, ami fontos érték. Kellerről soha nem volt nagy véleményem (mondjuk nem is ismerem igazából), de már fenotipusosan sem szimpatikus, az meg, hogy egy kérdésemre sem volt hajlandó válaszolni, direkt dühít, mert szerintem az első provokatív kérdést nem számítva igenis, válaszra méltók voltak, és ami külön bosszant, hogy arra nem válaszolt, hogy nem gondolja-e, hogy jobb volna nekik ha nem nyernének. Már csak aért is érdekes volna, mert pl neki személyesen még az átlag mszpshez képest is jobb volna, mert ő már majdnem az első vonalban van és így elálnának az útjából a tényleg csúnyán kompromitálódott mszpsek.
Előzmény: koch (161)
Okos Mikulás Creative Commons License 2001.04.24 0 0 162
Ki ez a pali?
Előzmény: Keller László (151)
koch Creative Commons License 2001.04.22 0 0 161
Attol meg szimpatikus es ertelmes embernek tartom, nem ugy mint Repassy urat, aki szerintem hihetetlenul pokkhendien viselkedik. -akarcsak Rogan Antal-
Mivel egyikojuket sem ismerem szemelyesen, ezert csak a megnyilatkozasaikbol tudok itelni.
Ja meg egy megjegyzes: Ha valamiben hittem 15 evvel ezelott, abban nem biztos, hg hiszek ma is (mikulas, huveti nyul stb.)
egyebkent jo, hg lehet ertelmes vitara kesz emberekkel talakozni!!! Tenyleg jo, mert az interneten nagyon sokan a nevtelensegbe burkolozva csak karomkodnak stb.
koch
Előzmény: Aladar1 (160)
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.22 0 0 160
Nem gyanakszom, tényleg nem! Csak mondtam, hogy érdekes, merthát érdekes és kész. De elhiszem, hogy elég életszerű szituáció, hogy valaki egy híres embernejk szeretne kérdést föltennio és ezért regisztrálja magát. Azt is gondoltam, tán, hogy KL egy hosszabb kérdéssor esetén talán egy kérdésre válaszol, de nem tette. Mindenesetre legalább mostmár tudom (mert nyitottam egy topikot, hogy megtudjam), hogy a második kérdésre, mit kellett volna KL-nek válaszolni.
" 1986. és 1989. között a Pest megyei Pártbizottság munkatársa voltam....."
" A Magyar Szocialista Munkáspártba 1985-ben léptem be, 1989. októbere óta
az MSZP tagja vagyok."
Ez lett volna a korrekt válasz, esetleg még azt is elárulhatta volna, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki egy év aqlatt a Pest megyei Pártbizottság munkatársa legyen, mert azért ez becsülendő.
Előzmény: koch (159)
koch Creative Commons License 2001.04.20 0 0 159
Kedves Aladar1!

Koszonom a statisztikai adataidat. Ha arra gyanakszol, hg az MSZP beepitett embere vagyok, megnyugtatlak, nem, sot nem is elek Magyarorszag teruleten. Ha nem nem hiszed hivj fel: +1-212-593-9691, reggel 9-tol este 6-ig megalalsz ezen a szamom (GMT+5 idoszerint)
Udv. Szakacs Andras

Előzmény: Aladar1 (41)
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 158
Nem tisztem jobbegyenes megvédése, nem is tudnám. De szerintem ez az
"Apám itt vita van, a te sárdobálásod, nem európai magatartásra utal. " nem hiszem, hogy az igaz állítások közül való. Egyrészt itt nem vita volt SZVSZ, hanem nyalás KL-nek, másrészt
a
"Gyenge egy interjú volt, panel válaszokkal.
Csak ennyire tellett a nagy igazságharcostól?
Valóban, nincs káder az MSZP-ben, egymás elleni harccal vannak elfoglalva. Nagy bukta szele kilátásban 2002-re......."
nagyon messze van a sárdobálástól. Az persze igaz, hogy az európaizás az nagyon "sármos" dolog. ;-)
Előzmény: JR (140)
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 157
Keller képviselőúr alapos ember, szinte kivétel nélkül válaszolt mindenkinek, függetlenül az indexen eddig elért eredményeitől;-). Szép tőle, hogy válaszolt kerdezo, koch, johnesz, Ariel Ortega, jeno34, steiner kérdéseire, azonban sajnos elkerülte a figyelmét, hogy én is szerettem volna tőle kérdezni. Nagyon sajnálom, mert kiváncsi lettem volna rá, és ez az első alkalom lett volna, hogy egy ilyen nagy ember válaszol a kérdésemre, kár, hogy ez már örökre kimaradt az életemből.
No de ha már, így alakul azért valaki válaszolhatna nekem. Az első kérdés és a harmadik tárgytalan, mert azok konkrétan KL véleményét firtaták, de a középső kérdést biztosan van aki meg tudja nekem válaszolni. Tehát epedve várom a választ
Meddig jutott az MSZMP vagy MSZOSZ vagy KISZ ranglétráján Keller képviselőúr?
Itt ismét elismétlem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ez nem a legfontosabb kérdés a világegyetemben, de engem érdekel. (megjegyzem jobban, mint korábban)
mekklátja Creative Commons License 2001.04.20 0 0 156
Tisztelt Keller Úr!

Azon túlmenően, hogy deklarált szándékaival - ami a közpénzek útjának átláthatóságát illeti - teljes mértékben egyetértek, egy apróságra szeretném felhívni a figyelmét.

„A vallásgyakorlással kapcsolatban _tőlem_ hivatottabb…„ (87)
„_Ettől_ is nagyobb veszélynek tartom azt…”(83)
„Nyilván vannak _tőlem_ okosabb emberek…” (110)

A fenti idézetek Öntől származnak. Véleményem szerint egy képviselőnek fokozott figyelmet kell fordítania a helyes magyar beszédre.

Tehát: _nálam_ hivatottabb, _ennél_ is nagyobb stb.

Sok sikert!

mekklátja

Előzmény: Keller László (117)
tegzes Creative Commons License 2001.04.20 0 0 155
Off

Volt rajtam kívűl még valakinek elérési problémája? Én átéltem a nemlétezés " élményét " :(

on

kerdezo Creative Commons License 2001.04.20 0 0 154
remelem azert meg utolag elolvassa a lapot es alkalomadtan velemenyt mond arrol mi a velemenye arrol, hogy a napi munkaidoben az on beszelgeteset vegigkoveti egy kis csoport es MEh kozeli velemenyeket hangoztat, mikozben mas ember dolgozik es nincs ideje a folyamatos reszvetelre
szerintem ez elgondolkodtato, olyan mintha ezek az emberek ezt hivatasszeruen uznek, egyebkent meg nem nevezve a niceket en mar regota figyelem ezt a par embert es szemelyes velemenyem az hogy hivatasszeruen provokalnak, dicsernek, illetve iranyitjak a beszelgetest,
na errol ennyit csao
Előzmény: Keller László (151)
merQree Creative Commons License 2001.04.20 0 0 153
bocsi, hogy most valasozlok:
lehet, hogy volt kiskapuzas, de most nezd meg. ezek, akik most hatalmon vannak sem kulonbek.
Hofi egyik mondasa jut eszembe, amikor az 1000 sebbol verzo Jezusrol akarja egy segitokesz ember elzavarni a legyek, mikor is azt mondja Jezus:
"Hagyd, mert csak az ehesebbek jonnek".
Es ez igaz foleg, ezekre a nyikhajokra...
Ajanlom, hogy egyszer nezd meg Alcsutot, ahonnan Viktor szarmazik. Erdekes modon, miota o a 'valaki', azota mekkorat fejlodott a falu. Vagy erdekes modon Kisber kapott tamogatast az ISM-tol, mert be is vallotta az ISM, hogy ott fidesz-es ember van. akkor ezek semmivel sem kulonbek, tehat, le veluk...
Előzmény: __prisz__ (124)
QQTSCH Creative Commons License 2001.04.20 0 0 152
Tisztelt Keller úr!
a közpénzek felhasználásáról szóló vitákban és a korrupció felemlegetésében mindig csak a kormányról és a kormánypártokról lehet hallani. így volt ez az MSZP-SZDSZ kormány idejében is.
nem gondolt még arra, hogy az önkormányzatok gazdálkodásának a tisztaságát is érdemes lenne megvizsgálni? ott talán valóban él és virul a korrupció? a tocsik ügyet még tárgyalják, de mi a vektorral? nem tűnt fel még önnek, hogy önkormányzati szinteken mennyire változatos koalicíók jöttek létre. esetleg nem csak azért, hogy közösen lenyúlják a pénzt? hogy férhet egyébként össze a tűz és a víz?
várom válaszát
üdvözlettel
QQtsch
Előzmény: Keller László (62)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 151
Kedves Érdeklődők! Köszönöm a kérdéseket, sajnálom, hogy nem sikerült minden felvetésükre válaszolnom, de két és fél óra alatt ennyire jutott időm. Azt azonban megígérhetem, hogy nem ez volt az utolsó látogatásom az Index Törzsasztalában. Viszontlátásra!
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 150
: A pénz útja csak addig követhető, amíg a kincstáereból eljut a Magyar Fejlesztési Bankhoz. Innentől kezdve a kormányzat banktitokra hivatkozik A vállalkozók pedig megvannak félemlítve és ők abban érdekeltek, hogy munkájuk legyen, sokszor bármi áron is. Kormányváltás esetén az MFB tevékenysége nyilvános lesz, a jelenlegi folyamatokat megismerheti a közvélemény és a mai döntésekért a felelősséget mindenkinek vállalnia és viselnie kell. Ugyanakkor azt is biztosítani kell, hogy a jövőben a nyilvánosság, az átláthatóság biztosított legyen.
Előzmény: Arsene Lupin (98)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 149
Néhány példát mondok Önnek: Pepó ment, Ligetvári büntető feljelentést tett, Torgyán ment, Boros büntető feljelentést tett. Vonza folytatja a büntetőfeljelentésekkel, Gógl ment, Mikola első lépése az elődje által kreált kht. megsemmisítése volt. Miniszterek utazásai, Országimázs Központ pénzherdelása, három éve nem ismerjük a Postabank 230 milliárdjának történetét. Botrányos autópályaépítés, MFB-n keresztüli klientúra építés. Mindezeken kívül állhat felelős miniszterelnökünk, Orbán Viktor? Mit kellene még tenni azért, hogy az Ön szemében ne tünjön olyan elegánsnak az elhajlás.
Előzmény: jobbegyenes (92)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 148
A mostani párbeszéd nem alkalmas arra, hogy az ígérgetéseket megvitassuk. Egy fóűrum keretében szívesen vállalkozom ennek megvitatására.
Előzmény: __prisz__ (86)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 147
Június 9-én pontot teszünk az ügy végére. Megjegyzéseivel egyetértek, a gazdságban is verseny van, a politikában is.
Előzmény: tderi (82)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 146
A Tocsik-ügyben azonnal vizsgálódni kezdett az alkotmányügyi bizottság, szinte azonnal felállt a viztsgálóbizottság, ráadásul az arra illetékes szervek haladéktalanul megkezdték a vizsgálatot. Én nem vádolok, hanem tényeket hozok a nyilvánosság tudomására. Az idő engem igazolt számos ügyben. Kérem figyelje az úőjonnan kinevezett miniszterek ténykledéseit. Vagy ők is csak vádolnak?
Előzmény: Rsüni (74)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 145
Annak örülnénk, ha bennünket erősítenének meg és támogatnának abban, hogy megerősödjünk.
Előzmény: adamskij (73)
kerdezo Creative Commons License 2001.04.20 0 0 144
tovabbra is fenntartom korabbi kerdesem a fizetett MEH internetes csapatrol es az MSZP-Happy End perrol illetoleg, varom a korabbi kerdeseimre a valaszokat, koszi
Előzmény: JR (140)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 143
Június 9-én lesz csapatkapitány. Vannak üzeneteink: 1. A jelenlegi kormányt le kell váltani. 2. a gazdasági növekedést biztosítani kell. 3. Szociális fordulatra van szükség. 4. Társadalmi békét kell teremteni.
Előzmény: johnesz (70)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!