Én speciel a megjelenésétol kezdve tavaly oszig olvastam, majd leszoktam róla.
SZVSZ!!!!
1, A Demokrata is csak egy újság, amiben emberek leírják a véleményüket, mások pedig ezt örömmel olvassák, hogy "Jé, nekem is ez a véleményem".
És akkor mi van?
2, Ebbol következoleg a Demokrata nem "meggyozo-vitatkozó" típusu lap, hanem "megerosíto-támogató" típus, vagyis azok a célközönsége, akik amúgyis radikális jobboldali beállítottságuak.
3, Számomra ebbol az következik, hogy sok mindent lehet az újkságban keresni, de az igazságot nem nagyon érdemes.
Mindegy, nekem tetszik a Demokrata.
Próbálkozom rendszeresen mással is pl. 168 óra, de az valahogy olyan unalmas, nem is, inkább silány. A Mancs, ritkán vannak benne jó cikkek.
HVG ez már jobb. De a legjobb a Demokrata. Bár a Válasz is jónak tűnik.
zebrapinty
Bocs, hogy beleszólok ebbe a nem túl színvonalas beszélgetésbe, de én, mint nálatok talán idősebb korosztály, még olvastam Seszták átkos-beli cikkeiből néhányat. Akkor SENKI sem mondogatott oda keményen, mert az nem jelenhetett meg. De hogy a s....t nyalták, vagy valódi dolgokról írtak, ott nagy különbség volt. Seszták nem a hajbókolók között volt, már akkor sem.
Csak a pontosság kedvéért!
Talált, süllyedt!
Mint oly sokan mások, akik most vért fröcsögve komcsinak, akkor pedig fölépítették karrierjüket. Abban az átkosban, ahol a mai uralkodók is megszerezték diplomájukat.
1-2 kivétellel!
:o)
A te világod korterem szép fehér falakkal.
Az én világom tág és nincsenek falak.
Ja és se felügyelő se orvos.
Ne mondjátok meg....tudom.
Ti vagytok bezárva.......
No, igen! Még nem tudták eldönteni, hogy tömeggyilkos vagyok, vagy csak szimplán elmebeteg. Megfigyelés alatt állok...
Mindenki megfigyel! Tegnap is egy véreres szemet találtam a levesembe. Azt mondják, hogy légy van a szememben. Figyelnek most is, ezért csak lábujjhegyen írok...
Igen! Tudom, de ma még nem öltem, és a tejbepapit sem kentem szét a kedvenc porcelán csólnakos-mélymerüléses bilimen. Így most itt internetezhetek (persze szigorú ápolói felügyelettel – most éppen kiment a valerianámért)! Hehehe...
Sőt! Mindenki rajta van egy listán.
Sesztáknak elküldöm az újabb cikkéhez, a vázlatot:
Orbán és Kövér a célkeresztbe
Megfigyelték a két FIDESZ-es vezért (és a többieket is, és a családtagjaikat is).
Nemsokára annyi nekik, mert egyszerűen „gödörbelövik” őket, de legalább is a likvidálás vár rájuk...
:D