Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem kifogtad a létező legrosszabb cd romot. :(
Nekem is ilyenem volt,pár napja cseréltem le mert ez a sorozat gyári hibás.(álítólag)
Driver nem kell hozzá,mert a windowsal simán megy bármilyen install nélkül.Ha a sajátgépben megtalálod a cd-rom ikont és ott ráklikkelsz de nem olvassa a cd-t akkor neked is a fejed kezd szarakodni.Ha így van üzenj ide és megpróbálok segíteni.
Daemon! Nem akar elmenni a mail!!
A szerver nem enged fel!
Él még ez az E-mail címed???
Ellenőrizd légyszi OK?
Ha neked műxik,akkor nálam lehet a bibi...
Gyanítom, hgy az utóbbiról lehet szó, bár a device manager szerint a device working properly. Viszont bármit akarok csinálni vele, azt írja ki, hogy nincs benne lemez. Szóval szerintem a windows sztrájkol.
Most a cd romod driver floppy-ját törölted,vagy a windows alól tűnt el a cd-romod?
Első esetben nincs gond,mivel a legtöbb cd-rommal a windows együttműködik a saját driverével! :)
Másik esetben egy kicsit húzósabb az ügy...
...Kicsit részletesebben írd le a hibát ha lehet OK?
Az a helyzet, hogy törlődött (persze, hogy törlődött, mert véletlenül töröltem) a CD-ROM-om drivere. Ha valaki tudja, hogyan éleszthetném újra, kérem válaszoljon. A meghajtó típusa Sony CDU4011 40x .
Szerintem valami letölthetőségi lehetőség kéne, ahonnan beszerezhetem a meghajtó fájlokat. Hilfeeeeeeeee!