Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2021.02.27 0 0 95

Lassan egy hónapja már nem mennek az Erste kártyái

 

https://community.curve.com/t/tranzakciok-tiltasa-az-erstenel/27792

Előzmény: ezileb (92)
pobeda Creative Commons License 2021.02.27 0 0 94

Szerintem ha normál magyar kártyát elfogadja, akkor a webkártyát is.

Előzmény: Cabeza de oro 9 (93)
Cabeza de oro 9 Creative Commons License 2021.02.25 0 0 93

Spotit és a Netflixet Alit  tudom vele fizetni?

ezileb Creative Commons License 2021.01.02 0 0 92

Gondolom, a Revo'-t csak elírtad, s Curve-re kérdeztél. (A Revo' mögé nem lehet "kártyát rakni".) Én az Erste webkártyáját vettem fel a Curve-ös portfólióba. Fizetni még nem fizettem vele, de a verfikálás - amikor is beterhelték a kártya mögötti számlát - gond nélkül működött.

Előzmény: Törölt nick (90)
ntaicn Creative Commons License 2021.01.02 0 0 91

Hogy loptak meg, melyik szereplő élt vissza az adataiddal?

Előzmény: rátótcity (87)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.01 0 0 90

Sziasztok!

 

 

OTP Mastercard Webkártya berakható Revolut kártya mögé? Van valakinek ezzel tapasztalata?

ntaicn Creative Commons License 2019.02.09 0 0 89

Ennél a banknál sokkal kedvezőbb díjszabású szolgáltatásokat kínál a Gránit és a CIB, anno kitűnő döntést hoztam h megszüntettem a számlám az OTP-nél, a legdrágább bank a régióban, sokkal értékarányosabb szolgáltatásokat kínálnak más bankok, az online alkalmazásaik is jobbak. 

Az otp kihasználja ügyfeleit, ebből fizet több 100 milliós bónuszokat néhány felsővezetőnek. 

A régióban nincs még egy ilyen drága bank, ahol csak egy profit forrást látnak az emberben, ezt azért mondom mert tobb idős panaszkodott már h türelmetlenek és bunkók az ügyintézők. 

Előzmény: pimmi (84)
pobeda Creative Commons License 2019.02.02 0 0 88

 A számládról utalsz a saját webkártyádra(ingyen), ezt kell beregelni ahol így akarsz fizetni, így mindig annyit teszel rá amennyi az adott árú vásárlására kell, kicsivel többet, az árfolyam miatt.
Mi az a Googlen regelt bankkártya?

Előzmény: rátótcity (87)
rátótcity Creative Commons License 2019.01.23 0 0 87

Ma 100.000 Ft-tal megloptak Googlen regelt bankkártyán keresztül. A bank észrevette, azonnal letiltotta kártyát, a pénzt 7 napon belül visszakapom. A kérdés hogy működ e ez a webkártya?

Köszönöm!!! 

Nyakas István Creative Commons License 2018.01.15 0 0 86

Hali ne utaljatok a webszámlára. bankkártyák közti fedezetet kell használni,az azonnal megjelenik a pénz.

Más a számla szám és a kártyaszám.Nem otp seknek ajánlom a simple mobil alkalmazást,úgy tudom lehet 

virtuális kártyát venni és arról fizetni.

siamensiss Creative Commons License 2017.08.22 0 0 85

Sziasztok! Jól látom a hozzászólásokból, hogy webkártyával lehet PayPalt is használni?

pimmi Creative Commons License 2015.09.26 0 0 84

Sziasztok, otp webkártyával ha vásárolok paypylon keresztül dollárban akkor miért eur van az otp direktben? köszi

midnight coder Creative Commons License 2015.04.15 -1 0 83

A webkártya kurva jó volt amíg az OTP-nél voltam. Sajnos átmentem a K&H-hoz mert lakásra vettünk fel hitelt és ez nyújtotta a legolcsóbban. De olcsó húsnak híg is a leve, ezeknek még webkártyájuk sincs (meg normális bankautomata lefedettségük, meg átlátható, gyors webes felületük, stb). Azóta viszont nem tudok vásárolni a google play-en, mivel sajna kis hazánk nincs rajta azon a listán amiknél a paypalt-os fizetést támogatják, bankkártya számot pedig még a guglinak sem adok meg.

Előzmény: Törölt nick (78)
KapitányG Creative Commons License 2015.03.24 0 0 82

Mert az is benne van az üzenetben, hogy a webkártya adatait tartalmazó üzenet 3 hónap múlva törlődik.

Előzmény: zozo76hun (80)
zozo76hun Creative Commons License 2014.10.20 0 0 81

Kozben atutaltam teszt jelleggel 1000Ft-ot a folyoszamlamrol a net-webkartyara, de akkor sem lehet az adatait lekerni. :(

zozo76hun Creative Commons License 2014.10.20 0 0 80

Nekem az a gondom hogy mar vagy 2 eve van ez a webkartyas szamlaszamom, de eddig soha nem hasznaltam csak a fo szamlamat, oda megy ugye a fizetesem. Most viszont hasznalnam, csak sajnos az a baj hogy az istennek sem tudok belepni a webkartya adatokhoz, allandoan a kovetkezo hibauzenetet adja a rendszer:

 

"WebKÁRTYA adatok nem találhatók"

 

Ma bent voltam az OTP-ben, pont emiatt, erra az ugyintezo csaj annyit mondott hogy az uzenetek kozott vannak a webkartya adatai. Nos ott semmi sincsen jelenleg, de a webkartya adatokhoz most sem tudok belepni.

llg179 Creative Commons License 2013.05.07 0 0 79

Most használtam először a webkártyázást (iherb.com), rákerestem hogyan is megy ez. Ezt a fórumot találta google elsőre...

 

A webkártya lényege: akkor teszel rá pénzt ha a bankkártya adatait kell megadni fizetéskor, közvetlenül webes fizetés előtt. Igy, ha ki is tudódnának az adatok, az üres számláról nem sok mindent lehet leemelni. A webkártyás számlaszámról nem lehet átutalni, emiatt vaterás átutalásokat sem lehet intézni vele.

 

A webkártya adatai az otp menüből elérhetők:

bankszámla menü / betéti kártyák, hitelkártyák / webkártya adatok

 

Webes fizetéskor a fenti menüvel elérhető adatokat kell megadni: Kártyaszám,
Kártyabirtokos neve,
CVV2 (CVC2 szám),
Lejárati dátum (hónap/év)

 

Nem adtam meg a bankkártya lejárati dátumát, ezért azt írta első próbálkozásom után, hogy a kártya invalid. Másodszorra már megadtam minden adatot és elfogadta a fizetést.


Előzmény: koskhandeh (77)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.08 -2 0 78

Mikor tanuljatok meg hogy ez a webkartya egy teljesen felesleges hulyeseg. Az OTProl mar ne is beszeljunk.

Előzmény: koskhandeh (77)
koskhandeh Creative Commons License 2012.09.08 0 0 77

A beiratkozásnál újra az összes létező lehetőséget próbáltam, próba terhelésekre gyanakodva előre 3000 Ft-ot utaltam át a webkártyára, akkor sem működik: THIS CREDIT CARD WASN'T ACCEPTED. Tudjátok mi a szomorú??? A rendes fizikai dombornyomatú mastercard adatait el is fogadta... ami egy dologra következtet... most már biztosan elköltözök az OTP-től, mert az egyetlen ok ami miatt a Webkártyát csináltattam (a netvásárlás biztonsága) már el is avult. Ennyi.

koskhandeh Creative Commons License 2012.09.07 0 0 76

A google play felületen androidos alkalmazásokat akartam vásárolni, a fő oka annak h OTP netszámla és webkártyát csináltattam alíg néhány napja, Google play-en is úgy jártam mint a felettem kommentárok, a jelek szerint ez a webkártyás "your transaction has been denied" szöveget nem csak én tapasztaltam... ráadásul a Google szerint semmilyen sikeres tranzakcióm nem volt a 3 próbálkozásból, a Webkártyára utalt pénzből (1300 Ft-nyi) pedig csak 200 körül maradt, Magyarúl pont annyit vettek le amennyi a letöltendő alkalmazás ára, de az alkalmazás sehol :) A topic-ot olvasva úgy látom egyáltalán nem ritka az OTP mastercard webkártya visszadobás... és már azt gondolom hiába dobom ki ezer néhány forintot havonta erre a számla fenntartásra :(

u.i.: A webkártyára utalás pedig a 24/7 vagy mi a fene módszert használtam, meg is jelent az összeg a számlámon, a webkártyára vonatkozó adatokat pedig biztos h. jól írtam be a Google play-en, OPT direkt-ről copy-paste-eltem. Fel is hívtam a helpdesk-et, kb. 1/2 órámba telt (egyébként majdnem egynapom ment rá), végül ebből sem derült ki hogy a Googli a hibás vagy az Áutépé, de van sanda gyanúm h. a második lesz az...

AkosK. Creative Commons License 2011.08.17 0 0 75

Köszönöm a segítséget! Sikerült a dolog!

Az én ostobaságom miatt volt, hogy nem jó számot adtam meg a kedvezményezett számlaszámánál. Az 1-es megoldással ment minden problémamentesen. Mégegyszer köszi!

 

De a webkártyaügyintézés akkor is 3 hétig tartott nekik az otp-nél :-)

Előzmény: Ványi Norbert (74)
Ványi Norbert Creative Commons License 2011.08.17 0 0 74

Két lehetőség van arra, hogy a webkártyára pénzt rakj.

 

Az első a belföldi banki átutalás, amit írsz. Ekkor csak a számlaszámot kell megadni, ami nincs rajta azon a kis fólián, amin a kártyaszám, lejárati dátum és biztonsági kód szerepel. A webkártyához tartozó számlaszámot vagy megtalálod a netes felületen (kezdőlapon látszik, ha be van vonva, vagy a Beállítások->Számlakör módosítása menüben találod), vagy a szerződésedről nézed le.

 

A másik lehetőség a Bankkártyás tranzakciók->7*24 órás - OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás menüpontban van. Itt csak a kártyaszámot kell megadni, ami a fólián van.

 

A második lehetőség mindig működik, az első pedig csak akkor, ha nyitva van a bank (éjszaka, hétvégén és ünnepnapon csak a következő nyitáskor kerül át a webkártya számlájára).

Előzmény: AkosK. (73)
AkosK. Creative Commons License 2011.08.16 0 0 73

Sziasztok!

 

Tudna valaki abban segíteni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a saját otp-s bankszámlámról "belföldi banki átutalás" menü alatt nem tudok a saját új virtuális webkártyás számlámra átutalni? Azt írja ki az elküld után, hogy "Hiba a művelet végrehajtása közben.A kedvezményezett számlaszám nem felel meg a CDV ellenőrzés feltételeinek."

A virtuális számlámhoz adva van egy kártyaszám, egy lejárási dátum és egy cvc2 kód. Lehet, hogy a kedvezményezett számlaszámához általam beírt kártyaszám az csak egy kártyaszám és nem maga a virtuális számlaszám? Mit nem tudok jól? Már vagy 3-szor voltam bent a helyi otp fiókban virtuális számlát intézni, nagy nehezen összehozták (hadd ne kelljen részleteket mesélnem), erre most meg nem tudok utalni. Lehet, hogy negyedszer is be kell fáradnom? Előre is köszönöm a segítséget!

Ványi Norbert Creative Commons License 2011.06.01 0 0 72

Talán már nem aktuális, de a webszámláról ne akarj tovább utalni. Az arra van, hogy a webkártyára érkező terheléseket állja. Ha mindenképpen utalnod kell, akkor utalj a folyószámládról, ha pedig kártyás vásárlásról van szó, akkor utald át az összeget a webszámlára, és fizess a webkártyával. A paypal-nál mindkettő lehetséges. Ha szeretnél a belső számlára pénzt utalni, akkor a Top Up menüt kell választani, és az ott leírtakat követni (egy Unicredites hazai forint számlára kell utalni, amit a paypal néhány nap múlva elvileg jóváír a belső számládon). A másik pedig az, hogy beregisztrálod a paypalbe a webkártyát, így a későbbiekben nem a belső egyenleged terhére vásárolsz, hanem a webkártyáéra, és ezen keresztül a webszámlán tartott pénzedhez férnek hozzá, mint írtam (a regisztrációhoz kell lennie a webszámlán 400 Ft-nak + 1 dollárnyi forintnak tudtommal, amit majd visszakapsz a regisztráció után).

Előzmény: verde1 (71)
verde1 Creative Commons License 2011.04.04 0 0 71

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Otp webkártyáról, hogyan tudok külföldi számlaszámra utalni? Pl. Paypal számlára szeretnék utalni, de az OTP felület menüjében, csak belföldi utalás van. Lehet egyáltalán?

Nem az a a menete, hogy a folyószámlámró átutalom a pénzt a virtuális webkártyára és onnan tovább egy másik számlára?

Odáig eljutottam, hogy a virtuális számlán van a pénz.

Előre is köszi a segítséget.

 

*upc*** Creative Commons License 2010.10.22 0 0 70
helló én Orgovany vidéki takarékszövetkezetes mastercardot szeretnék használni paypalhoz lehetséges e ?
margoreta Creative Commons License 2010.10.12 0 0 69
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata az ügyben, hogy OTP-s webkártyát hogyan  tudom használni az e-wallet-en?
atizi Creative Commons License 2010.04.14 0 0 68
OTP webkártyát használtátok már a www.bookdepository.co.uk oldalon? Mit kell beírni a name on card-hoz?
WebMester Creative Commons License 2009.12.30 0 0 67
Jó ez a webkártya, de mért csak magánszemélyeknek érhető el? Vállalkozói számlához miért nincsen? Pont cégeknek lenne fontosabb, akik nagyobb tranzakciókat bonyolítanak interneten.

MKB-nál viszont céges számlához is jár ugyanilyen internetkártya.
gjella Creative Commons License 2009.01.23 0 0 66
Köszi. Akkor jól sejtettem, hogy ez így nem fog működni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!