Kis problemam lenne, amihez segitseget szeretnek. adott egy 800-as duron, 320 mega ram, tehat ez nem lehet gond, es most jon a problemas resz: 4 megas pci-os s3virge. vilagos, hogy akad a dolog fullscreenben. csakhogy egyvalami nem vilagos... leszek valami kisebb felbontasu videot, megnezem 10x, fullscreen nelkul, isteni, remek. ez tortent tegnap. erre ma bekapcsolom a gepet, megint megneznem, ma mar ugy 10 masodpercenkent akad, meg-megugrik. ez szamomra valahogy nem tiszta, pedig amikor eloszor megneztem, neten voltam, es joval tobb progi futott. masodik alkalommal pedig boot utan szuz volt meg a gep, es ugy izzitottam be. valakinek valami otlete? :)
Hi
Az a gondom, hogy egy 2 órás Divx felvételnél a végére már 3 másodperccel le van maradva a hang ami élvezhetetlenné teszi a filmet. Tud valaki olyan programot ami ezt helyrehozza? Biztosan meg lehet "nyújtani" valahogy a hangot 3 mp-el.
Már régóta probálkozom a beállításokkal, jelenleg a következő konfiggal és beállításokkal veszek fel filmet:
Cel300A*450-re húzva, AbitBH6,
V550 TNT kártya
128RAM
PixelView Tv Tuner
IBM 7200 30 GB
Beállítások:
VirtualDub1.3c
Divx Fast Motion (6000-en, 1 keyframe/sec, 75 a smoothenss cispness arány (fogalmam sincs ez mire jó amugy)
384*288/24bit
PCM 44Khz/16/mono
External AVIcap (Internal-t nem bírja a proci és dobálja a frameket)
Az így létrejött film audio részét még átnyomom MP3-ba.
Így sikerült egy kerek 2 órás filmet 587 MB-ba sűríteni, kb 50 eldobott frame mellett. Egyedül ez a hangelcsúszás a baj, de ez elég nagy baj:(
Megköszönném ha valaki abban is segítene egy-két tanáccsal, hogy a fenti konfighoz hogyan tudnám még jobban hozzáigazítani a beállításokat a még tökéletesebb eredmény érdekében.
A segitséget előre is köszönöm.