Keresés

Részletes keresés

mud Creative Commons License 2001.08.10 0 0 5
Honfoglalás. Az a film egy igen borzasztó nagy hiba.
pdia Creative Commons License 2001.08.10 0 0 4
Pedig a filmeket is emberek készítik...:-))
FOCUS Creative Commons License 2001.04.11 0 0 3
kösz!
Itt szerintem nincs olyan, hogy profi/nem profi. Csak hülye és méghülyébb :) Sejtettem, hogy van, de nem találtam ilyet. (bár nem is néztem nagyon...)
Hát akkor süllyedhet...

holdkölyök Creative Commons License 2001.04.11 0 0 2
filmes bakik a címe (3 is van)
Előzmény: holdkölyök (1)
holdkölyök Creative Commons License 2001.04.11 0 0 1
topiknyitás előtt a profi köülnéz, hogy van-e már hasonló témával foglalkozó topik...
és megállapítja, hogy van!!!
Előzmény: FOCUS (-)
Sorsha Creative Commons License 2001.04.11 0 0 0
Előzmény: FOCUS (-)
FOCUS Creative Commons License 2001.04.11 0 0 topiknyitó
Szasztok !
A minap láttam egy borzalmasan rossz filmet, amit véletlenül vett ki nekem a szoke barátnom... :)
Címe: Háborgó mélység
Olyan szintu hibákkal volt tele, hogy pl fohos beletöri a búvárkését egy ajtóba, ami után egész film alatt ott lóg a nokájához szíjjazva .
Arra gondoltam, hogy ha tudtok még ilyen baromságokat ismertebb filmekbol, akkor megírhatnátok.
Még néhány jelenet:
Egy hapsi, miközben egy cápa a szájával a lábánál fogva (!) a víz tetején hurcolássza, kiböki a nyakában lógo 5 centis keresztel a cápus jobb szemét, mire az elengedi. Namármost eddig is elég baromság, de "természetesen" a további jelenetekben a cápának ismét jó a szeme... :)
Ja ! és van benne egy kegyetlen vágási hiba.
Amikor a víz alatti labor medencéjébol kijön egy cápa és felfal egy hapsit (Samuel L. Jackson)
Kétszer bevágták ugyanazt a jelenetet, amikor egy no a hátsó polctól reszketve elorejön egy oszlop mögé kukucskálni :) Persze egy icipicit másképp "reszket" a csaj...(közte meg a többi ember rémült képe 3 mp ig)
Ha van kedvetek írjatok, ha hasonlót láttok!
Vagy süllyedjen... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!