Őrült:))))))))))))))))))))))))
Igen, valszeg az a piszok banán és narancs okozta az eltűnést, most eperrel próbálkozik uzsonnára.)))))))
Focizni sem volt ma, bár azt meg tudom érteni:))
hungaroringen szerintem is gyozelmi eselyei lettek volna
tenyleg szerencsetlen!
viszont szerintem nem lehet elegedetlen a karrierjevel (mondjuk, ennel sokkal tobb volt benne, de eleg sok tehetseg ugy veszik el, h alig tudunk roluk (jelen pillanatban: sarrazine)
Ezen érdemes eltöprengeni.
Azt gondolom, 1997-ben volt a legjobb autója - az aktuális mezőnyhöz képest - ezért tűnik úgy, hogy az volt a legjobb éve. Argentínában lazán nyerhetett volna! Akárhogy is nézem, egyszeri kerékcserével ment ugyanolyan köridőket, mint Villeneuve könnyebb kocsival! Legalább 40 mp-et nyert volna a Williamshez képest, ha végigmegy! Érzésem szerint a Hungaroringen is ment volna úgy mint Hill, mert az a Bridgestone futama lehetett volna (na ezért most megkapom a magamét) mert a Bridgestone csapatból Diniz és Nakano is jól ment "önmagához képest", nemcsak Hill.
..és ha azt nézzük, hogy Trulli vezetett jópár körön át Spilbergben....
Szerencsétlen ez a Panis!
Most a 97-es Luxemburgi GP-ről írok, és találtam egy hírt:
"Gerhard Berger felhízott, és már 79.5 kg. EZZEL UTOLÉRTE A REKORDER OLIVIER PANIST. Most már ketten vezetik holtversenyben a súlylistát" - mondta Dávid (Lapaj) Sándor a tv-ben, a futam előtt.
A nürburgringi edzésen a Villeneuve és a Schumacher szurkolók KÖZÖS lepedőre festették, hogy Üdvözlünk, Olivier Panis!
Az edzés felvételén is látható volt a hatalmas lepedő.
Panis ugyanis felgyógyult.
És.... viszatérése utáni ELSŐ GP-futamán, ott a Nürburgringen, azonnal vb-pontot szerzett, hatodik lett!
Most jöttem rá, hogy annak idején az RTL-ről felvettem a kanadai futam előzetesét, abban mutatták, hogy Panis elszállt már a szabadedzésen is. Akkor még nem történt baj, kiment a kavicságyba, a fékezés miatt már háttal csúszott, és jobb első kereke érintette a falat, amikorra megállt.
lehet, hogy tévedek, de az érdek meg szokta lágyítani a F-1 sziveket.
Ron Dennis mondta egyszer, hogy Mansell neki nem kell, és tessék, amikor nem volt elérhető sztár a piacon (95 eleje) akkor mindjárt jó volt neki Mansell.
Laudától már láttam köpönyeget forgatni.
Az RTL stúdiójában eleinte nagy Ferrari-fan volt, utána a Mercedest dicsérte, aztán megint Ferrari drukker lett, most meg a ugye Jaguar....
Szerintem ha ott lenne Villeneuve, akkor először is arra gndolna, hogy mennyivel jobb lehet a csapata, mint eddig.
persze ez csak találgatás.
Lauda aranyba foglalná Jacques sisakját? Kötve hiszem. Szerintem nem bírja Jacques-ot. Volt egy-két igen hülye beszólása neki, és úgy tudom, hogy Gilles és közte is volt valami balhé, de lehet hogy rosszul tudom....
SZVSZ jobban illene Jacques a Jaguarba, Lauda 100% hogy két kézzel kapna utána, aranyból kapna sisakot meg kesztyűt Villeneuve!
Szerintem Jaguar felfelé megy, dinamikus, de a Bar meg legjobb esetben is stagnál.
Jacques-nál több ok is fent áll egyszerre, amiért nem tud elszakadni olyan könnyen a BAR-tól.....
A fő ok, hogy tulajdonos a csapatban 20%-os részesedése van. Igen, a Honda is eléggé ragaszkodik hozzá, meg aztán ott van Pollock haverunk is, aki szerintem párszor Vili orra alá dörgölt egy-két dolgot.
Szóval nem olyan egyszerű ez.
David dobásáról én semmit nem hallottam, szerintem nem akarták őt lapátra tenni.....
Újság? Nem sok, éppen próbálom magam utolérni alvásban:)))) Eddig egész jól haladok:)))))
Tudtam én is, bár én inkább Mika helyét gondoltam Jacques-nak, David elég stabil ember volt a szezon közben is, de azt is tudtam, hogy ebből nem lesz semmi. Most nem tudom, hogy Jacques cseszett-e el valamit, vagy egyszerűen RD-nek nem kellett, de szinte biztos voltam benne hogy ebből nem lesz semmi. Úgy ahogy történt is.....