Semmi memória sehol? Ovi akkor sütötte el a közmondást, amikor a családja bányaügyeivel meg hasonlókkal piszkálták a parlamentben. Úgy van, ahogy dakota mondja. A közmondást magát meg nemmindegy helyesen idézte (legalábbis azt, amit OVi dak. közm.-nak aposztrofált).
Majomeber kartácsam, eccerűen jobban teccik a H előtaggal kibővitett nick. Ugye épíccsük az zországmizsát, vagy mi a franc? :-)
HdP
PS: A DakotaPress nickem még nem él. Ennek ellenére nem vagyok illegalitásban, mert a rezsőmoderátor is pofázott letiltott állapotában, ezért nem tekintettem végrehajtandónak a nick- és szabadságvesztés büntetést. Pedig az ilyesmire kényes szokok lennni, különösen lyogerősen kiszabott sitt esetén.
Én így emlékszem a mesére...
...de rosszul.
OVi ezt akkor mondta, amikor már egyértelmű volt, hogy hazudott a megfigyelési ügyben.
Erre elővette ezt a közmondást, hogy elbagatellizálja a témát.
Ha jól tudom, az egész dakotázás onnan indult, hogy a '98-as kormányváltáskor OVi elsütött egy viccesnek-gúnyosnak szánt poént: "Van egy dakota közmondás: Ha észre veszed, hogy döglött lovon lovagolsz, szállj le róla." Valami ilyesmi volt. Gondolom, ezzel arra akart finoman célozni, hogy az MSzP-SzDSz koal. "megdöglött", nem megy tovább, váltani kell. Én így emlékszem a mesére, lehet, hogy valaki máshogy tudja.
üdv
nm
Nem huzakodunk, Almalötty a gyengém az Indexen.:-))
Természetesen Orbán Viktortól jött a nevem.
Nagyon tetszett a dakota közmondása. A parlamentben hintette a dakota közmondásait, amikor arról volt szó, hogy apuka bányéájának megvásárlásába anyagilag besegített a Fidesz. . A halott lóról le kell szálni, így szól dakota közmondás.
Ha nem vetted volna észre már hónapok óta szinte nem is voltam az Indexen.
Hogy most miért vagyok itthon, az viszont nem rád tartozik, de azért elárulom, hogy sportbalesetet szenvedtem, és gipszben van a lábam. Most ráérek olvasni téged és Pirikét, ami nagyon-nagy élmény és szórakozás a számomra.
Mi az, Dakota, a múltkor még azt mondtad, hogy tanuló vagy. Mégis 24 órán keresztül a Neten lógsz, amit az is bizonyít, hogy minden, a személyedet érintő kérdésre, támadásra azonnal válaszolsz. Nem kéne valami jobb hazugságot kieszelned? :-DDDDD
Alamalöttyöm!
Ma front van. Tudhatnád pűár, hogy nem vagyok brutális.
De még lehetek, ha ennyi hülyeséget hordasz össze.
Nem válaszoltál a múltkori kérdésemre, illegalitásba vagy még?
Már vagy másfél éve hallom, de fogalmam sincs. Egyszer valaki egy utcai riporot említett, hogy egy srác szájából ez hangzott el, de a körülményekrôl nem sokat tudok.