Az összevissza nevet mondjuk a "kibaszott" szinonimájának szántam.:-)
Az infót köszi, igazad lehet, hogy ez az IE része, de a topicba ez is belefér. Az OBDC-t meg én is lezúztam már régen, kell a halálnak.:-)
Azt az összevissza nevű fájlt szerintem töröld le,vagy inkább helyezd át valahova.(vagy tömcsizd le)
Vagy valami maradvány fájl,vagy lehet hogy trójai progi...(ha futtatható)
A windowsban ha jól tudom a PSTORES.EXE (Protected storage server)arra szolgál,hogy a jelszavunkat megjegyezze a Internet explorer.
Onnan gondolom hogy erre való,mert egyszer letöröltem,és utána a jelszavaimat mindig be kellett újra írnom mindenhová.(pl.az index-ét,freemail-ét stb.)
Egyébként ez a fájl nem a windows része,hanem az Internet Exploreré.(5.0 vagy újabb)Valószínűleg ezt használod te is.(vagy a windowsod újabb pl SE,MILLENIUM,amibe már integrálták.)
Ja,és azt tudja valaki,hogy mi haszna van az ODBC adatforrásnak a windowsban? (vezérlőpult)
Mert szerintem semmi!
Szerintem törölje le mindenki!
Itt lehetne azon rágódni, hogy melyik &@%đ# fájl mire való a windowsban. Nekem gyakran okoz fejtörést, hogy mi a fenének fut egy-egy program, lelőni meg nem mindig merem, mert nem tom, mire való.
Kezdetnek mondjuk: mire szolgál a c:\windows\system\pstores.exe fájl? Ebben a pillanatban is fut a gépemen, csak tudnám, hogy minek.