ebben semmi rosszat nem láttam. a majmok egyébként is élvezik kihívásokat, feladatokat. kérdés hogyan idomították. szerintem vicces, hogy pont olyan, mint egy motoros. egy majom is tud motorozni, oszt a férfiak itt meg úgy csinálnak, mintha speciális képességek kellenének hozzá.
miért felkavaró? szerintem érdekes. azt szeretem ázsiában, hogy ott aztán tényleg minden előfordul.
én nem szeretem az oroszlánokat, a többi macskafélével ellenben. nem tudnám megmagyarázni pontosan miért, van bennük valami visszataszító, kísérteties.
Köszönöm nimand. természetesen a szentet csak az érthetőségi hasonlat miatt írtam. A Semmiben Sem Hívők,. vagy a Minden Sorból Kilógók "bibliájában" a te írásaid szentnek számítanának. Gondolom ezt Te is belátod.
Szerintem lehetnek elveszett, mármint moderált topicjaid is. Azok is érdekeltek volna.
Egyébként a Minden Sorból Kilógóságom miatt már készült velem rádióriport.
Ha sok Minden Sorból Kilógó van, akkor már bizony ők is sort alkotnak.
Mondasz valamit :-)
Neha sokkal jobban erzem magam allatok tarsasagaban, mint emberekeben. Valoban az allatok azzal emelkednek ki az emberek kozul, hogy gyakran tapintatosabbak, megertobbek, es tudnak csendben is maradni :->