Ha nincs táplálék bevitel, akkor nincs hízás. Ennyire egyszerű. Csak az egyensúlyt kell megtalálni.
Én 140 kg voltam már, a pincéből feljöttem és már lihegtem. Viszont 3 tányér saját főzésű csülkös bablevest megettem egy ültőben, majd éjjel kettőkor hidegen még rápótoltam. (Cukor, szív problémák, diétát javasoltak)
Megfogadtam (úgy ahogy betartom)
Most álltam a mérlegen 113,7 kg. 1 kg-ot felszedtem. Most kicsit hanyagolom a diétát. Reggel egy szendvics és egy pohár tej. Délben a levest megeszem, a másodikból a hús felét és kicsi tésztát mellé. Este zsömle, két/három karika bácskai és egy nagy fej alma. (Ma volt fél liter bor is)
Amikor komolyan diétáztam, akkor reggel, tizóraira, ebédre, uzsonnára és vacsorára volt evés. Semmi ital, csak szürt csapviz, citrommal és édesítővel. Általában zsömlés szendvics és kefir vagy tej reggelire, tizórai szendvics és egy alma, ebédre a leves tészta nélkül és a hús vagy főzelék, tészta nélkül, uzsonna szendvics és kefir (vagy elmentem otthonról hogy ne egyek) este alma, zsemle. Kb. így. Napi 2-3 zsemle. hetente 1-1,5 kg lement, de a betont nem tudtam kiönteni a taligából és láttam a fényt néha annyira gyenge lettem (Egy marhapörkölt sé mindjárt bírtam aa taligát)
Kedves Zsenya!
Sok ember van aki,bár különböző mértékben, de túlsúlyos.Sajnos ma még elterjedt az a felfogás /főleg a soványak közt/, hogy valaki akkor lehet csak kövér, ha gátlástalanul csokit zabál, és úgy nyeli töltöttkáposztát, mint kacsa a nokedlit,illetve hogy az egész azom múlik, hogy a dagadtaknak nincs önfegyelme.
/Aki még mindig itt tart, az szerintem ne irovásszon ebbe a topikba./
Jelentősebb túlsúlynál a fogyás már rég nem szépség-kérdés, a testsúly szabályozása feletti kontrollt sokszor saját erőből nem is bírja az egyén visszaszerezni.
Tanácsot kérhetsz és kezelést is kaphatsz, ha kell a Bp.-i Szent Imre Kórház Lipid Ambulanciáján, ahova bárki elmehet, az ország bármely részéről, háziorvosi beutalóval.
Sajnos sokan küzdenek hasonló problémával. Én is szívesen olvasnék sikertörténetet.
Sajnos ezek szerint ezt fórumot alig látogatják súlyproblémával küszködő emberkék.
80 kg-ról kék lemennem 70 kg-ra, hogy tegyem?
Már több, mint 3 hónapja feszítek, de gyakorlatilag nulla eredményt értem el.
Megvontam (valamennyire) magamtól a fínomságokat, mit tegyek még?
Örülök, hogy látogatjátok ezt a topicot. Sajnos nem tudok mindig a gépnél ülni, mert szerencsére van két nagy gyermekem, és sajnos közelharc folyik a számítógépért, és az internetért. Nem tűntem el.
Köszi a hozzászólást.
Hát ezt én sem értem.
Ezen nőttek fel.
Ha belegondolsz a magyarok szájizét sehol sem fogják tudni eltalálni a büdös életben. Mert kulinárisan egyediek vagyunk.
Még szerencse, hogy barátom szereti a magyar kaját és egy az izlésünk. (ritka német,hi..)
Egyszer hazafelé Németből két srác ült mellettem a gépen, akik Jamaikából tértek haza ca. fél év után. Gyűrödtek voltak,de nem fogytak ki az élménybeszámolóból.
Azt mondták, az életükben nem ettek össze ennyi vacakot és alig várják, hogy otthon a családi vacsoránál leszeljenek egy jó nagy karéj magyar kenyeret, legyen bármi is hozzá, de végre ...
Ej, az a csodás forró paradicsom! Se íze, se borsa, de még most is, másodnickes garázdálkodásom során is kísért. Nem is értem, miért nem használják az angolok az országimázs farigcsálásához.