Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 14
Szerintem is igy helyes.A topicok nem valami nyereseggel es frekvenciaval osszekotott valamik hanem azzoknak szol akiket az erdekel.
Persze a vita nivoja is fontos es most mar valobban uton van egy stilus ami megengedi az ellenkezo velemenyt,vehemensen ervel de tiszteli szemelyeben az ellenfelet vagy meg jobban mondva ellenervelot.Nehez dolog.Mert regi szokasok szerint (meg most is a politikaban) megszemelyesitsuk a tartalmat,nem azt hanem annak kepviselojet tamadjuk ha lehet minnel ocsmanyul.Na ja.Gyermekbetegseg.De allitom hogy sok temanal mar osszegyultek a valodi vitatkozo tarsak.
Előzmény: tracy (13)
tracy Creative Commons License 2001.04.13 0 0 13
Én egy ideje leszoktam a komoly hozzászólásokról, és most már inkább csak hülyéskedem. A témáid jók, csak az a bajom velük, hogy nagyon húzós kérdések szoktak lenni, amelyek személyemben nem érintenek, és sajnos mostanában nem érzem magamban azt az erőt meg meggyőződést, hogy ilyenekről vitázzak. Inkábbcsal pihenek errefelé. De különben a maguk műfajában jók, nekem tetszenek. Ha egyszer rákattanok a komolyságra, akkor majd írok beléjük:)))
Előzmény: Mumu (12)
Mumu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 12
Ezt koszonom,bar osszinten megmondom nem sok jo tapasztalatom van vele.
Ket harom altalanosabb teman (mint a maganyosok 5000-ik hozzaszols elott,Mi neked Amerika,2600,vagy a harom legfontosabb konyved kb.annyi)kivul azzonban nem igazan van vitatars,kenyesebb temaknal.
Meg sok a tabu Magyarorszagon (alkoholizmus,csaladon beluli eroszak,euthanazia,allatkinzas,antiszemitizmus es ellenkezoje ,ciganyelleneseg es fontoskodo mindenaron ciganyvedo temak )polgari batorsag (civile courage) ezzekben a temakban nem nagyon van sikerem.
Na meg tulsagosan okoskodonak tartanak.
Ez van.
Előzmény: tracy (11)
tracy Creative Commons License 2001.04.13 0 0 11
Pedig nem kispályás tapasztalat. Én például rá szoktam jönni, hogy nem csak értelmetlen hozzászólást lehet írni értelmetlen topicokhoz. Aztán kicsit elgondolkozok, és rájövök, hogy az sokkal szórakoztatóbb. Mindenesetre Mumuról annyit el lehet mondani, hogy nem fél hozzányúlni kényes témákhoz.
Előzmény: ujraitt (-)
gecko Creative Commons License 2001.04.13 0 0 10
kisertenek veled de sajnos nem van idom :)
Előzmény: Mumu (9)
Mumu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 9
Fogalmam sincs.De mert a kisertetek orai vannak (hajnalig..),huuuu,huuuu,hat kisertek..
Előzmény: gecko (8)
gecko Creative Commons License 2001.04.13 0 0 8
olvastad a tisztelt topicnyito masik topicjat a ki a legrondabb az iszoldabant?

na azota van negativ velemenyem szegenyrol....

Előzmény: Mumu (7)
Mumu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 7
Nem is olyan biztos hogy hulye.Majd meglatjuk ha "kibontja" gondolatat a tisztelt topicnyito.
Előzmény: gecko (6)
gecko Creative Commons License 2001.04.13 0 0 6
ki mas nyitna ilyen hulye topicot ha nem te...
nc
Mumu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 5
Itt vagyok,tessek.
pint Creative Commons License 2001.04.05 0 0 4
akkor vágj bele. nem fogod megbánni.
bübüke Creative Commons License 2001.04.05 0 0 3
Én sem.
_idograf_ Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2
ki az a mumu?
mumust ismerek egy parat, de mumut egyetsenem
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 1
Es akkor mi van?
(valahogy nem latom az ertelmet ebben a topicban...)
BahnScorper Creative Commons License 2001.04.05 0 0 0
én meg le se nulláztam egy topicját sem... :-))))
ujraitt Creative Commons License 2001.04.05 0 0 topiknyitó
Hogy miért, nem tudom, de nem fogott meg. Topikjaiba se nagyon olvasatm bele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!