Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Schuszi Creative Commons License 2006.03.22 0 0 2189

Hehhe :)

Egy samarával mindenképp , sztem... :-]

Előzmény: Varshi (2188)
Varshi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2188

Nem. Topictévesztésnek. :) Van másik, végsebességről szóló topik...

(Hacsak nem a Soroksárin készült a kép egy verseny közepén. :o)

Előzmény: ESF (2187)
ESF Creative Commons License 2006.02.20 0 0 2187
ez is versenyszellemnek számít?
Schuszi Creative Commons License 2006.01.22 0 0 2186
Hú de pörög a topik :D
andD Creative Commons License 2003.10.23 0 0 2185
Már be lett linkelve. De nem derül ki, hogy mi történt.
Előzmény: _Marcell_ (2184)
_Marcell_ Creative Commons License 2003.10.22 0 0 2184
Azt hiszem a langlovagok.hu-n fenn vannak az ominozus baleset kepei.. Eleg durvak!

Képek

gt_guri Creative Commons License 2003.10.22 0 0 2183
na azért!
ugysem úszod meg...
:DDDDDD

nagyon unom már ami odaát folyik...
:(((
hihetetlen...

Előzmény: Törölt nick (2182)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2182
OK :-)
Előzmény: gt_guri (2181)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2181
ugyan már..
:))))
ne szívd mellre...
visszaolvastam,elfelejtettem szmájlit tenni...
rosseb...
ne haragudj...
természetesen nem beképzeltségből,hanem viccból írtam.
:)))
nehogy nekem komolyan vedd....
Előzmény: Törölt nick (2176)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2180
meg ne sértődj...
te!
vicceltem én is,és most bepótolom a szmájlikat.
:)))))))))))))
:)))))))))))))
:))))))))))
nem gyorsultam volna sem veled,sem senkivel..
nem alkalmas rá az idő.
hideg van,nincs még fennt a téli gumi sem...
amúgy megnéztem a verdát...
:)))
a belseje nagyon szép...
nincs arc kérdés,csak jó vicc..
na még egy kis smájli...
:)))))))
:DDDDDDDDD
rendben?
Előzmény: Törölt nick (2176)
Dires Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2179

Ark

Majdnem nyertel, a Tokoli Repter buli amit a Totalcar is megorokitett (a honlapjukon a video meg is talalhato), az elso igazan nagy osszejovetelunk volt 100+ autoval.
En azonban az eloeletre gondoltam, amikor a Csakvari repteret ozonlottuk el olyan 8-10 alkalommal, 40-50 autoval, hogy ne a kozuton kozlekedoket remisztgessuk, hanem magunkat szorakoztassuk.

Ezeken a bulikon a legnagyobb "baleset" az volt, ha valaki a 200 km/h feletti temporol nem idoben kezdett el fekezni (minthogy a leszallopalya egy kisebb fajta dombon van, enyhen puposan ivelt, nehez megsaccolni a veget. Mar csak azert is, merthogy semmilyen fuggoleges targy nem jelzi, csak a fu...). Ilyenkor a delikvens szepen kirohant a fure, elmorzsolt egy-ket "hogyaztajoedes...-t" a fogai kozott, majd visszajott a betonra.

Nekem ezek a bulik nagyon tetszettek, ott tenyleg lehetett nyomni anelkul, hogy akar csak az eselye is meg lett volna, hogy hirtelen eled toppan valaki vagy valami. A leszallopalyatol minden iranyban tobb szaz meterre belathato sik placc van.

Előzmény: Arktorin (2177)
fd Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2178
Általában nem szokás, és a net-illemtan szerint sem ildomos, mégis nagyon idekivánkozik most:

minden szavaddal tökéletesen egyetértek.

Stef

Előzmény: Arktorin (2177)
Arktorin Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2177
Az "KÖZÚT" nem pedig házi bajnokságra való hely! De ez lehet hogy csak szerény személyem sekélyes meglátása. Dires szerintem a sok agresszív köcsög bmw-snek helyet adó Tököli reptérre gondolt, ahol volt tavasszal egy házibajnokság. 130 bmw került elő nagy hirtelen, 1-2 kivétellel, és hihetetlen módon a sok agresszív köcsög tudott éppeszűen, felelősségteljesen viselkedni! Pedig volt olyan hogy a reptér negyedét nem lehetett látni a gumifüsttől :) Nekem is bmw-m van, és engem is agresszív köcsögnek szoktek titulálni, mégsem versenyzek közúton, és főleg nem olyan retek helyen (értsd útburkolat minősége) mint a Soroksári. Egyesekben nem ártana ha tudatosulna hogyha hosszú és egyenes az nem azt jelenti hogy versenypálya, és ha új a kocsi, és van rajta matrica (vagy ha nincs akkor is) akkor SEM képes csodákra!!! Annak is kell hely megállni és már anno a Kresz vizsgán is volt beugrató kérdés. Mit csinálsz ha féktávon belül kerül eléd valami. A féktáv pedig csúnyán sebesség és burkolat, nomeg autó függő, meg még néhány más is.... Szóval vannak a felelőtlenek, vannak az ön és közveszélyesek és vannak a szelíd "agresszívköcsöganyádnakanyja" béjemwések és még sokan mások.... de kérlek titeket ne általánosítsunk autómárka alapján, vagy 1-1 márkatárs felelőtlen, netántán szuicid vezetése alapján. Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés...

Ark:)

u.i. Gyógyuljanak meg akik megsérültek, és térjenek észre akik eddig megúszták és úgy gondolják velük soha nem történhet meg ilyen. Mindig van nagyob/erősebb/gyorsabb és lehet hogy pont mögötted érkezik a Kraz alvó sofőrrel...

Előzmény: fd (2175)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.21 0 0 2176
Hm...

1. A nagynyomású turbos 9k-nk szervízben van, holnap hozom el, ergo azzal nem tudtam menni, amivel voltam, azzal meg egyáltalán nem lett volna értelme kiállni...
2. Móresre tanítani? Én nem azért szerettem volna gyorsulni, hogy "móresre tanítsalak", hanem kiváncsi vagyok, hogy a böszme turbos autó 50-60-ról hogy tartja a lépést egy tuninsos kis méregzsákkal.
3. Mi az, hogy tud még járni a szám??? Honnan tudod, hogy nagyon kaptam volna??? Én sem tudom. Te sem tudod. Itt nem nekem van nagy arcom, hanem Neked. Én az összes ilyen jellegű hozzászolásom után temérdek szmájlit tettem, ha nem vetted volna észre...

Előzmény: gt_guri (2143)
fd Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2175
Rendeztunk hazi "bajnoksagokat" just for fun, de azt nem kozuton, hanem olyan helyen, ahol 4 auto is elfert egymas mellett...

Ahol a baleset történt, 6, de kis tulzással 8 autó fér el egymás mellett. 2*3 sávon volt frontális... szvsz az egyik versenyző a jó, a másik a szembe oldalon próbálkozott, hogy legyen elég helyük...

Előzmény: Dires (2173)
16Volt Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2174
A másik topicban... :o)))
Előzmény: gt_guri (2172)
Dires Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2173

Szervusztok

Latom a streetracing elegge a bogyotokben van.
Nekem is fent volt a matrica a 325i bomosomon. Asszem 1 hetig...
Az tetszett meg, hogy jo volt kimenni es megnezni a gepeket. Nehanyat tenyleg szepen osszeraktak. Aztan amikor elindult a tomeg orjongeni az utcan, akkor szepen hazamentem. Arra mar nem voltam kivancsi.

Rendeztunk hazi "bajnoksagokat" just for fun, de azt nem kozuton, hanem olyan helyen, ahol 4 auto is elfert egymas mellett... Ott az volt a ritka, ha egy gep 150LE alatt volt. Es ugyan nem voltak szervezok, megsem tortent soha egy koccanas sem. Pedig altalaban 40-50 auto volt kint ezeken a bulikon.

Jomagam is szeretek temposan haladni az uton, de csak ott, ahol az ut olyan, es van hely megallni ha valami kozbejon, anelkul, hogy mast akar csak lassitasra is kenyszeritenek. Szerintem mindegy, hogy miota van jogsim, es hogy hany kilometer van a jobb labamban, ezeket nem is irom le.
Mostanaban is szeretek gyorsan haladni, pedig ero szempontjabol kesz rohej, amit vezetek.
Lada 1200S, 1500-as motor, valto, diffi. Ja, es piros. Igazi disco Lada. Tetoablak, kodlampa, recaro ules, full extra feeling. Most epp ez jott ossze...

26LE-tol a 170LE-ig szinte mar minden kategoriat kiprobaltam. Tobbseget sajatkent. Szerintem rosszabb, ha valaki az uton lathatoan nem tudja, hogy mit is szeretne. Illetve egyszerre szeretne vezetni az autot, es 360(!) fokban figyelemmel kiserni a korulotte zajlo forgalmat. De ez nem mindig jon ossze. En jobban tartok a totyorgo vezetoktol, mert kiszamithatatlanok, mint attol, akin latom, hogy menni akar. Attol tudom mire szamithatok. Inkabb lehuzodok, "menjel ember, ha jol vezetsz, akkor hajra, ha nem, akkor ugyis osszetorod magad..." Ha mar tores, akkor jobb esetben csak magat torje. Rosszabb esetben sajnos mas is ott marad...

Sajnos sokan hiszik el azt, hogy ha ABS van a kocsiban, akkor minden helyzetet ki tudnak vedeni. De abba nem gondolnak bele, hogy az ABS addig segit, amig az auto nem az oldalaval megy elore. Azaz nem "kilincsel". Akkor jon a "bazzzzmeg ez csuszik!!!" panik erzes. Meg jon az utpadka, viragos bode, szembe jovo auto, villamos megallo, kisgyerek stb. Most majdnem azt irtam, hogy ebbe jobb nem is belegondolni, de aztan rajottem, hogy ebbe igenis BELE KELL GONDOLNI!

Iden a cegnel atvettem egy hasznalt autot munkara. Elso kerekes. En hatso kerekeshez vagyok szokva egy ideje. Az volt az elso dolgom, hogy elvittem egy ures placcra es megrangattam. Tudni akartam, hogy mit csinal az auto, hogy viselkedik, ha majd tenyleg arra kerul a sor, hogy el kell rantanom a kormanyt. Merthogy erre akkor is sor kerulhet, amikor az ember 40-50-el gurul eppen. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy sokan ugy nyomjak a gazpedalt, hogy fogalmuk sincs mit fog csinalni az auto, amiben eppen ulnek, ha ne adj Isten "menekulni" kell egy kritikus helyzetbol. Vagy hogy hol is az auto csuszashatara? Gumi, futomu, lengescsillapitok, karosszeria sulypont stb.
Pl. egy eros fekezes kozben hanyan rugjak ki a kuplungot es valtanak egyet vissza majd engedik fel gyorsan de finoman a kuplungot, hogy a motorfek is segitsen...?

No szep hosszu lettem, remelem nem zavar senkit. Ezek jutottak eszembe, mikozben olvasgattam az elozo 40 hozzaszolast. Aki csovalta a fejet, vagy bologatott egy-ket mondatomon, mikozben a monologot olvasta, gondolom le fogja irni a velemenyet.

Udv
Dires

gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2172
Semmi baj...
Nem történt semmi...
Előzmény: 16Volt (2171)
16Volt Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2171
Elnézést kérek... erről a hozzászólásodról lemaradtam...

Üdv,

16Volt

Előzmény: gt_guri (2170)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2170
nem tiellenetek szólt.
csak ti többet tudtok mint mi.
ennyi.
tudom hogy ti nem közülük valók vagytok.
lila gőz????
nem tévedsz.
nagyon jól tudom kik vagytok...
épp ezért írtam be a topicotokba,nem titeket keres szegény Zsazsa...
Előzmény: 16Volt (2169)
16Volt Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2169
Kedves gt-guri!

Ezúton szeretnélek felvilágosítani, hogy az általad favorizált Streetracing matricás ámokfutók egyike sem tartozik az Utcai-Gyorsulás topicba írogatók közé. Ezen felül megkérnélek, hogy ha már így letorkoltál nem is olyan régen valakit, hogy nem minősítsen és ezmegaz, így téged is megkérlek, hogy ne minősíts minket amíg halvány lila gőzöd sincs arról, hogy kik is vagyunk... és ha lehet ne uszíts senkit a közeljövőben... főleg ne ellenünk...

Üdv,

16Volt

Előzmény: gt_guri (2168)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2168
neeem szakadt F astra volt...
:))))
Előzmény: andD (2167)
andD Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2167
Ezt írtad: opel astra 1.4 Gl
Azt hittem, hogy Astra G.
Előzmény: gt_guri (2166)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2166
micsoda???
az 1.4 8V???

az tudtommal 60 le...

na mikor gyorsulunk??
szigorúan arra alkalmas helyen!!!

Előzmény: andD (2165)
andD Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2165
Nem én voltam! :)
90 LE.
Előzmény: gt_guri (2164)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2164
Ma is...

szaros opel astra 1.4 Gl en kinnt figyel...
és minden lámpánál kipörgő kerekekkel indul...
60 le,....
mit gondol???
kiragasztja és már akkor egyből 100Le???

ültem mellette a saját autómban,...
210 le...
agyba főbe vertem volna ha akarom...
de nem izgulok rá az ilyenkre,,,
bekapcsolom csak a pollenszűrőt,hogy ne érezzem a gumiszagot,,,
:(

Előzmény: GanXstaZolee (2163)
GanXstaZolee Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2163
nyugi a rendőrök is harapnak rá.

Az esethez meg: Soha nem fogom megérteni hogy minek kell egy olyan szar uton versenyezni mint a soroksári ahol 10cmes kulonbsegek es szarra gyürödött az aszfalt.

Előzmény: gt_guri (2162)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2162
Szia.
semmi baj nincs.
nagyon remélem a barátotok,clubtársatok gyorsan felépül.
nagyon harapok a streetracingra...
a barátom másfél hónapja halt meg egy példányuk miatt...
ugyhogy akinek kinnt van az autóján,azt jól át kellene nézni...
mert észrevettem,akinek kinnt van,azok közül a 99% nem normális a közutakon...
sajnos.
végigolvastam a tragédia leírását a topicotokban,
őszintén sajnálom...
:(((((
jobbulást,és mihamarabbi megoldást!
Előzmény: zsazsa (2161)
zsazsa Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2161
Szia gt-gyuri!
Bocsi, lehet, hogy tényleg mellé ment a hozzászólásom. Kérem ignoráljátok. Átteszem a streetrace-hez, azt hiszem ott a helye.
Előzmény: gt_guri (2145)
gt_guri Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2160
semmi probléma.
én is nagyon sajnálom szegény srácot.és a barátnőjét.
remélem miharabb felépülnek.
csak hangsúlyozni akartam rossz helyen kopogtat.
a másik hely célravezetőbb lessz...
Előzmény: Pocó (2159)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!