Keresés

Részletes keresés

Munchausen Creative Commons License 2004.01.17 0 0 8
Jobbat mondok neked.
Ha a tárhelyen lehet cgi-t futtatni, akkor küldök neked egy kis perl scriptet, ami beteszi a látogató ip-jét egy file-ba, ezenkívül megnézi SID-et, ha lehet sütizni, akkor besütizi a látogatódat, ha nem, akkor más módon azonosítja a böngészőjét, és egy szöveges file-ba szépen leírja neked az időpontot és az ip-t, a dózer alá meg kapsz egy progit, ami szépen kistatisztikázza.
Ezt aztán úgy lehet variálni, ahogy akarod, biztosan jobb lesz, mint bármilyen remote számláló.

Ad absurdum csinálhatsz egy beléptető regisztrációt is, és akkor még akár a látogatók látogatásainak számát, időkülönbségét, egyeeket is eltárolhatsz.
Ha a szolgáltatód a php-t engedi, akkor segítek, elindulni, aztán magad is megírhatod.

Előzmény: miki_ng (2)
Edison Creative Commons License 2004.01.15 0 0 7
Edison Creative Commons License 2004.01.15 0 0 6
Találtam egy helyet, ahol rengeteg számláló-lelőhely van felsorolva.
Tapasztalatok welcome.

http://www.topiawebsearch.com/Computers/Internet/WebDesignandDevelopment/HostedComponentsandServices/CountersandTrackers/Ad-Supported/

href="http://www.topiawebsearch.com/Computers/Internet/WebDesignandDevelopment/HostedComponentsandServices/CountersandTrackers/Ad-Supported/
">http://www.topiawebsearch.com/Computers/Internet/WebDesignandDevelopment/HostedComponentsandServices/CountersandTrackers/Ad-Supported/

csapo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 5
Előzmény: miki_ng (-)
awake Creative Commons License 2001.04.11 0 0 4
Ha most kéne számlálót választanom, asszem a statcenterre voksolnék.
Gyanúsan ugyanaz a felülete mint a hitbox.com-nak, csak nyilván gyorsabb, mivel magyar.
Rengeteg stat, uccsó látogatók, honnan jöttek stb. + multiple page tracking elvileg adott, de nem követi a a site-on belüli mozgásokat. Pl ahogy láttam, a hivatkozások közül nem szűri ki a saját siteon belüli linkelést!

Ha mindezt akarod még, akkor hitbox.com. A hitbox tudomásom szerint egyedülálló volt ezzel az ingyenes trackerek közül. Viszont a hitbox a hivatkozó oldalakat szarul tartja nyilván.

Itt egy statcenter példa

Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.04.06 0 0 3
És olyan nincs, hogy a számláló elhelyez a gépeden egy cookie-t, és abból tudja, hogy már jártál ott?
Előzmény: F14A Tomcat (1)
miki_ng Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2
De van aki a cegtol néz sexoldalt...
Azokra is kiváncsiak vagyunk.

Szoval melyik számlálóra érdemes regisztrálni?

Előzmény: F14A Tomcat (1)
F14A Tomcat Creative Commons License 2001.04.05 0 0 1
ÁTVERÉS! A modemes társadalom (még ők vannak többségben) dinamikus IP cimmel rendelkezik, tehát a "visszatérő" látogatók nem regisztrálhatók! Legjobban azzal a számlálóval jársz, amit a szolgáltató (ahol a honlapod van) felajánl. Ha ilyen nincs, csak akkor célszerű valami "szabadonválasztottat" használni.

Kereső regisztrálásra vannak különféle (ingyenes) programocskák a CNET-en. Egyetlen hátrányuk, hogy többségükben a külföldi nagy keresőket támogatják. Tipustól függően 25-100 keresőrendszerbe regisztrálnak egyidejűleg. A magyarokat meg sajna kézzel végig kell pötyögni.
(majd minden keresőnek van Új URL felvétele menüpontja)

Előzmény: miki_ng (-)
Nokiauser Creative Commons License 2001.04.04 0 0 0
0 azaz nulla ötletem van :))
miki_ng Creative Commons License 2001.04.04 0 0 topiknyitó
Tudom van ezerféle számláló a neten.
És van olyan ami mutatja az új meg a visszatérő látogatókat. Aztán küld neked emilbe grafikonokat is.
Csak nem tudom melyik ez.

Lenne egy B kérdésem is.
Hol bírom magam regisztráltatni mindenféle keresőkbe is?
(pl. goliat.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!