Hehe, csak ne szoljunk egy szot sem, minden a leheto legjobb uton halad. Ha meg valahogy azt el lehetne intezni, hogy ezek negyen a nagy nyilvanossag elott veszekedjenek a valasztas elotti par napban, hogy a masik harom milyen szemet, az meg egy kicsit jobb lenne, de igy is alakul a dolog. Csak minnel nagyobb megosztottsagot, minnel nagyob parton beluli hatalmi marakodast sugarozzanak a parton kivuli szemlelok fele. Hehe.
Megrendelni sem lehetne jobban. Most vajon ezt az MSZP soraiba beulotetett Fidesz ugynokok ertek el, vagy maguktol sikerult az MSZP-seknek osszehozni?
Kedves Resző!
Igen sokan bújtak ki Gogol köpönyegéből
,majd "függetlenedtek", mint az Orr.
Miért nem említed a volt MSZMP KB Társ.tud. Intézetében dolgozott munkatársakat?
Ők is vannak legalább négyen.
Ha már a második körben keresgélünk, ne szégyelljünk messzebbre sem menni.
Üdv. mic.
Kedves elvtársak, elvtársnők, egyéb hozzászólók!
Vesztettünk, ez nem vitás, ezért írom soraimat Új-Kaledóniából, a bícsről. Az elvtársak még erőlködnek picinyt, de az eszesebbje már a déli féltekén tengeti napjait a lenyúlt milliárdokból.
Medgyesi elvtárs már jelezte érkezését legkésőbb 2002 nyarára.
Kitartás elvtársak innen drukkolok nektek!
De mi van akkor, ha történetesen a hibáikat adják a közösbe? (Ha jól rémlik G.B.Shaw és egy tündi-bündi-csinibaba storyja, mikor a hölgyemény ily' szavakkal fordul a nagy íróhoz: Képzelje, micsoda gyerekünk lehetne, olyan okos lenne, mint maga, és olyan szép, mint én. Erre a nagy író: No de képzelje, ha olyan szép lenne, mint én, és olyan okos, mint maga .... :)))) Ha valamiben nagyon mellétrafáltam, javítsatok ki. Nem lehetek mindenben tökéletes :)))
üdv
nm
van két jelöltem:
egy fiatal és egy idősebb,
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] tessék választani
Vagy éppenhogy azt ismerné el ezzel, hogy a szakszervezetek meg egyéb ilyen-olyan civil szervezetek vezetői is kábé annyira "pártfüggetlenek", mint Medgyesi elvtárs...
Azért nem szép tőlük, hogy Szekeres Imréről megfeledkeztek. De talán még pótolni lehet. Más ötlet nincs?
Schmuck, Szanyi, Toller, Csintalan? Hogy csak az eredeti figurákat vegyem előre. De ott vannak a megbízható harcosok is: Horn, Keleti, Nikolits, Gaál stb.
Vagy a fiatalok? Nagy siker lehetne a bites fiúk bedobása.
Betegre fogom röhögni magam ha Medgyesi (igy írják?)lesz a miniszterelnökjelöltjük. Mint tudjuk, ő nem maszop tag. Ezzel az MSZP végre NYILVÁNOSAN is elismerné hogy nincs közöttük egy de EGYETLEN EGY HITHŰ PÁRTTAG SEM akit a saját elvtársai is alkalmasnak tartanak arra, hogy az MSZP miniszterelnök jelöltje legyen. Csak így tovább
Nem lehetne valahogy elosztani közöttük a listavezetést?
Monnyuk éjféltől 6 ig Kovács, 6-tól 12-ig Medgyessi, 12-től-18-ig Nagy, 18-tól éjfélig Németh.
Aztán forgás.
Kár lenne négy ijen kaliberből csak egy előnyeit kihasználni.
Hali,
Pirítós
Az MSZP elnöksége arról határozott, hogy Kovács László pártelnök, Medgyessy Péter volt pénzügyminiszter, Németh Miklós exkormányfő és Nagy Sándor elnökségi taggal kezdenek egyeztetéseket a miniszterelnök-jelöléssel kapcsolatban.