Keresés

Részletes keresés

Piszkos Fred Creative Commons License 2001.04.04 0 0 14
Hehe, csak ne szoljunk egy szot sem, minden a leheto legjobb uton halad. Ha meg valahogy azt el lehetne intezni, hogy ezek negyen a nagy nyilvanossag elott veszekedjenek a valasztas elotti par napban, hogy a masik harom milyen szemet, az meg egy kicsit jobb lenne, de igy is alakul a dolog. Csak minnel nagyobb megosztottsagot, minnel nagyob parton beluli hatalmi marakodast sugarozzanak a parton kivuli szemlelok fele. Hehe.
Megrendelni sem lehetne jobban. Most vajon ezt az MSZP soraiba beulotetett Fidesz ugynokok ertek el, vagy maguktol sikerult az MSZP-seknek osszehozni?
Zvajo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 13
Jelolnek ezek szegeny Kadar Janost is, ha meg elne :))))
Egyebkent figyelitek, hogy mennyire kepesek megujulni ? :)))
Előzmény: rezső (-)
micacska Creative Commons License 2001.04.04 0 0 12
Kedves Resző!
Igen sokan bújtak ki Gogol köpönyegéből
,majd "függetlenedtek", mint az Orr.
Miért nem említed a volt MSZMP KB Társ.tud. Intézetében dolgozott munkatársakat?
Ők is vannak legalább négyen.
Ha már a második körben keresgélünk, ne szégyelljünk messzebbre sem menni.
Üdv. mic.
Előzmény: rezső (6)
Pénztárnok et. Creative Commons License 2001.04.04 0 0 11
Kedves elvtársak, elvtársnők, egyéb hozzászólók!
Vesztettünk, ez nem vitás, ezért írom soraimat Új-Kaledóniából, a bícsről. Az elvtársak még erőlködnek picinyt, de az eszesebbje már a déli féltekén tengeti napjait a lenyúlt milliárdokból.
Medgyesi elvtárs már jelezte érkezését legkésőbb 2002 nyarára.
Kitartás elvtársak innen drukkolok nektek!

Főtitkár Creative Commons License 2001.04.04 0 0 10
Humbug, elvtársak, humbug!

A Kósánékovácselvtársnő a titkos favorit. Szóbajöhet még a Cenzorildielvtársnő.

És hát...végső soron...itt vagyok én is.

PÁRTFEGYELEM!

nemmindegy Creative Commons License 2001.04.04 0 0 9
De mi van akkor, ha történetesen a hibáikat adják a közösbe? (Ha jól rémlik G.B.Shaw és egy tündi-bündi-csinibaba storyja, mikor a hölgyemény ily' szavakkal fordul a nagy íróhoz: Képzelje, micsoda gyerekünk lehetne, olyan okos lenne, mint maga, és olyan szép, mint én. Erre a nagy író: No de képzelje, ha olyan szép lenne, mint én, és olyan okos, mint maga .... :)))) Ha valamiben nagyon mellétrafáltam, javítsatok ki. Nem lehetek mindenben tökéletes :)))
üdv
nm
Előzmény: Pirítós (4)
stones Creative Commons License 2001.04.04 0 0 8
van két jelöltem:
egy fiatal és egy idősebb,
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
tessék választani
nevtelen Creative Commons License 2001.04.04 0 0 7
Vagy éppenhogy azt ismerné el ezzel, hogy a szakszervezetek meg egyéb ilyen-olyan civil szervezetek vezetői is kábé annyira "pártfüggetlenek", mint Medgyesi elvtárs...
Előzmény: luciferi (5)
rezső Creative Commons License 2001.04.04 0 0 6
Azért nem szép tőlük, hogy Szekeres Imréről megfeledkeztek. De talán még pótolni lehet. Más ötlet nincs?

Schmuck, Szanyi, Toller, Csintalan? Hogy csak az eredeti figurákat vegyem előre. De ott vannak a megbízható harcosok is: Horn, Keleti, Nikolits, Gaál stb.

Vagy a fiatalok? Nagy siker lehetne a bites fiúk bedobása.

luciferi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 5
Betegre fogom röhögni magam ha Medgyesi (igy írják?)lesz a miniszterelnökjelöltjük. Mint tudjuk, ő nem maszop tag. Ezzel az MSZP végre NYILVÁNOSAN is elismerné hogy nincs közöttük egy de EGYETLEN EGY HITHŰ PÁRTTAG SEM akit a saját elvtársai is alkalmasnak tartanak arra, hogy az MSZP miniszterelnök jelöltje legyen. Csak így tovább
Pirítós Creative Commons License 2001.04.04 0 0 4
Nem lehetne valahogy elosztani közöttük a listavezetést?
Monnyuk éjféltől 6 ig Kovács, 6-tól 12-ig Medgyessi, 12-től-18-ig Nagy, 18-tól éjfélig Németh.
Aztán forgás.
Kár lenne négy ijen kaliberből csak egy előnyeit kihasználni.
Hali,
Pirítós
kovvacs Creative Commons License 2001.04.04 0 0 3
Hm, csupa új arc.
Csak Kovács László nevét nem ismertem az előző rendszerben.
Subiaco Creative Commons License 2001.04.04 0 0 2
miután már reggel egy topicban jeleztem véleményem:

E.T. lesz a maszopos miniszterelnök-jelölt...

mpd Creative Commons License 2001.04.04 0 0 1
Jaj, nagyon izgulok, mi lesz!!
Kár, hogy nem lehet mind listavezető!
minderbinder Creative Commons License 2001.04.04 0 0 0
00000000000
rezső Creative Commons License 2001.04.04 0 0 topiknyitó
Az MSZP elnöksége arról határozott, hogy Kovács László pártelnök, Medgyessy Péter volt pénzügyminiszter, Németh Miklós exkormányfő és Nagy Sándor elnökségi taggal kezdenek egyeztetéseket a miniszterelnök-jelöléssel kapcsolatban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!