Keresés

Részletes keresés

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.04 0 0 29
"szovegertessel komoly problematok van. (tisztelet a kivetelnek)"

ezt magyarázd már el légyszives!

ennyi

Előzmény: szaki2 (9)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.04 0 0 28
delpedro!
Szerinted érdekli a faxomat is hogy milyen kapcsolat van a fradi és a zte drukkerek között??
AMUGY AKKOR SZAKI2 (aki FTC szurker) MONDD ELLEN magának és az összes ftc és zte SZURKERNEK MISZERINT:
"Tokom tele van, hogy itt minden fradista a ztenek szurkol,... Remelem ezzel nem vagyok 1edul. Az igazi fradista csak a FRADInak szurkol."
Ha végigolvastad és értelmezted a topicot kedves delpi akkor jelentkezz!
fcf Creative Commons License 2001.04.04 0 0 27
Mintha én kezdtem volna... :)
Előzmény: Törölt nick (26)
fcf Creative Commons License 2001.04.03 0 0 25
Melyik csapat nevét? Az ftc-ét?
Előzmény: mash (20)
delpedro Creative Commons License 2001.04.03 0 0 24
isz-akos!

Nem érzed úgy, hogy ellentmondasz saját magadnak?

Ha szerinted a Fradi-Zete (szerintem nagyon korrekt) barátság, egy seggnyalás, akkor a te kis Vidi-Loki barátságod miért nem az?

"de ha két klubb szurkoloi között már hosszu évek ota jo a kapcsolat az miért baj???"

A Fradi-Zte barátság már több évtizedre tekint vissza. Csakhogy itt is ellentmondj saját magadnak.

Ha az identitászavarodat leküzdötted, akkor jelentkezz!

Előzmény: isz-akos (7)
jasu Creative Commons License 2001.04.03 0 0 23
Helló mindenki!
Én a szaki2nek adok igazat, nem hiszem, hogy valaki tiszta szívvel tud több csapatnak is szurkolni. Bár a Fradin kívül nagyon szeretem a Liverpoolt, fura lesz jövőre a BL-ben egy csoportban látni öket!
Nekem is van dózsás barátom, attól még nem vagyok híve a FRADI-ute barátságnak.
Na azért csak barátkozzatok!!
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 21
"Tokom tele van, hogy itt minden fradista a ztenek szurkol, illetve a szombathelyiek az ujpestieknek, a fehervariak meg a debreceniek egymas segget nyaljak.
Remelem ezzel nem vagyok 1edul. Az igazi fradista csak a FRADInak szurkol.
U.I: kocsog pinte"

Mash olvasd végig a topicot! Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!

mash Creative Commons License 2001.04.03 0 0 20
Te meg tanulj tiszteletet!
Utána meg tanuld meg nagybetűvel irni a többi csapat nevét, ne csak a szutyok csapatodét!!!
Előzmény: isz-akos (7)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 19
nahh nekem 1ikhez sincs kedvem..inkább lelépek innen (is) Csako és éljen a fradi-ute barátság
HAJRÁ VIDI&Loki...
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 18
Mind2
Előzmény: isz-akos (17)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 17
SzakiDani!
Nemáááá
most ez egy szurkolokat fikázo topic vagy egy fagyit éltetö szarság akar lenni??
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 16
nzl vette csak be. Amugy se lenne okunk senkinek bocsanatkeresre.
A lenyeg az, hogy a Fradinak jo csapata legyen..., a szurkolok egy resze ugy latszik bolondgombat evett.
Előzmény: isz-akos (14)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 15
Chip!
Hogy lenne az? Nekem elküldte a lila egyén a bocsánatkérö levél másolatát amit épp most rakok fel a www.lilazoldmajmokbaratsaga.hu -ra!
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 14
hülye:-)))))))
bazzeg itt tényleg mindent komolyan vesznek (ápr.1 jén Viditopicban is hülyültünk másnap NS cimlapján volt az álpoénhir:-)) )
Csak azért irtam ezt a béke dolgot mert kb ugyanakkora hülyeség mint szaki2 véleménye a szurkoloi kapcsolatokrol...
Azért mert a fradisoknak nincsenek olyan barátai mint pl. nekunk attol még nem kéne furni minket...
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.03 0 0 13
isz-akos!

Errol en is hallottam valamit! Akkor ezek szerint megsem hulyeseg????

Előzmény: isz-akos (10)
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 12
Miert kernenek ? Ha igaz akkor biztos reszegek voltak.
Előzmény: isz-akos (10)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 10
akkor kérlek példával támaszd alá állitásaidat mert mi hülye emberek qrvára nem értjuk mi a faxt höbölögsz itt?
Ne azt mondd hogy ez meg az ennek meg annak nyal hanem tessék neveket mondani és szöveget bemásolni!
Amugy én meg azt hallottam hogy fradi szurkolok bocsánatkérö levelet küldtek az ute ultráknak és békét akarnak kötni velük...
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 9
Nekem az a bajom, hogy mindenki jacca a divatdrukkert, mindenki ugyanannak a csapatnak nyal. Tehat ez a legfobb bajom. De asszem ezt nektek hiaba mondom, ha a szovegertessel komoly problematok van. (tisztelet a kivetelnek)
Előzmény: r.tonyo (8)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.03 0 0 8

Ne haragudj de ez egy qrva hülye felvetés.

A seggnyalás szerintem is undorító, de ha én pl. egy vidéki csapatnak azért szurkolok, mert közel van, a fradinak meg azért mert fradista vagyok, akkor nem tudom mi itt a probléma.

U.I.
Hajrá MTK&Barcelona

Előzmény: szaki2 (-)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.03 0 0 7
Mi a faszért baj ha két vidéki "kis csapat" szurkoloi (loki&Vidi) nem csinálnak állandoan akkora MÜBALHÉT mint a fradi és az ute szurkoloi amikor egymás ellen játszanak?
Miért baj ha két vidékis kiscsapat szurkoloi barátságban vannak egymással nem ugy mint a zöld és lilamajmok?
Miért baj ha a Vidi mellett a Lokinak is vagy ne adj Isten a Mucsajpusztaszőlősnek is szurkolok?
Szerintem ez a normális...
amugy elöbb a saját portádon takarits (szolj az összes ftc szurkernak hogy vegyék ki a zte-sek seggéböl a nyelvüket mert kék lesz...)
Az tényleg gusztustalan ha valaki csak divatbol szurkol a fradinak de ha két klubb szurkoloi között már hosszu évek ota jo a kapcsolat az miért baj???
Vagy esetleg nem birod elviselni...?
Törödj a saját dolgoddal...
csocsesz
potocsi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 6
Én nem ugatok, hanem próbálom értelmezni az értelmezhetetlen szavaidat. Az újságot elolvastam, de hinni a templomban szoktam.
HAJRÁ FRADI!
Előzmény: szaki2 (5)
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 5
Elobb olvass ujsagot, utana ugassal inkabb.
Előzmény: potocsi (3)
Conscience Creative Commons License 2001.04.03 0 0 4
Szaki2 !
Miért nevezed magadat "2"-nek. Lehet, hogy az "1"-től el akarsz határolódni ?
potocsi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 3
Te nagy Fradista! Ha tényleg az vagy akkor mi a fasz bajod van a Pintével?
rosbi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 2
neked meg az érzelemvilágod. nemigen láttam még tőled pozitív hozzászólást...
Előzmény: szaki2 (1)
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 1
Gazdag a szokincsed kedves "te".
Előzmény: Té (0)
Creative Commons License 2001.04.03 0 0 0
Ez bizony egy nulla:-)
szaki2 Creative Commons License 2001.04.03 0 0 topiknyitó
Tokom tele van, hogy itt minden fradista a ztenek szurkol, illetve a szombathelyiek az ujpestieknek, a fehervariak meg a debreceniek egymas segget nyaljak.
Remelem ezzel nem vagyok 1edul. Az igazi fradista csak a FRADInak szurkol.
U.I: kocsog pinte

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!