Keresés

Részletes keresés

Bartek Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3
Informacje i usługi potrzebne do prowadzenia sprzedaży, odsprzedaży i wsparcia produktów i usług. Oprogramowanie typu "Multivendor", sprzęt komputerowy, zasoby wspierajšce.
Psyche Creative Commons License 2001.04.02 0 0 2
A topic címére válaszolva: igen.
Egyébként én 13 éves gyermekem könyörgésére szenvedtem végig ezt a moslékot. Annyira rossz volt, hogy a végén fiam azt mondta: Anya, nem kényszerítelek többet arra, hogy ezt nézd. Én sem fogom.
Zozi79 Creative Commons License 2001.04.02 0 0 1
Szerintem az volt a legjobb rész, amikor az a szemüveges fazon mutatta a rajzon, hogy "B" betű, mint bank, valaki feltörte (nyíl) Varsóból, és átutalta (másik nyíl) Budapestre, a lőszerrel játszó csávó biztos csak így értette meg, vagy mi?

Istentelen gigagagyi valami volt ez a film. Miért kell ilyen sz@rral tömni az emberek fejét??

bundee Creative Commons License 2001.04.02 0 0 0
vazz - dogoljon a topicom, most latom, mar van egy ilyen - na, beke poraira, elt percet :)))

bundee

bundee Creative Commons License 2001.04.02 0 0 topiknyitó
Hali...

Mar hetek ota megy a reklamkampany, es pont most kezdodott az rtl klub legujabb remekmuve.

Nos, az urgammak szinvonalan levo logot igazibol eddig csak a szinkronnak tuno hang mulja csak alabb.

Ez a par perc eddig kicsit gyenge, legbolkapott aktual"ize" dumak es satobbi...

Baratok kozt utani fejlett dramaturgot sikerult osszehozniuk, igaz, meg ez is eleg nevetsegesen hangzik...

Mi a franct tortent az eddigi magyar hangosito technikakkal ???

Viszont megvan a pozitivum a filmben, a lengyel hackergyerek :))) tenyleg ugy nez ki, mint egy lengyel hackergyerek :))))

Na, de ez a sznkonhangzas kurvaszar :))))))))))

miert kellett?:)

bundee

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!