Keresés

Részletes keresés

V. Tom Creative Commons License 2001.04.26 0 0 4
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ASUS V6800-as 32MB-os DDR-ramos VGA kártyát. Felraktam a saját (ASUS-os) driverét, és 3 játékból 2 nem ment (Diablo II, NFS V.). Elvánszorogtam a www.hcgamer.hu oldalra, és letöltöttem a 11.01-es detonatort. Azóta minden gond nélkül megy, csak ajánlani tudom.
Tom
tejfel Creative Commons License 2001.04.21 0 0 3
http://www.hwsw.hu/letoltes.php3?path=/nvidia/drivers
Előzmény: Kőarcú (2)
Kőarcú Creative Commons License 2001.04.16 0 0 2
Nekem is szarakodik a TNT M64-em a detonator 3-mal.
Fagy mint az állat!
A régi driverrel ilyen problémám nincs,tehát nem a kártya a ludas.
A 6.67-est honnan töltsem le? (Nekem 6.50-es van)
Laszlo- Creative Commons License 2001.04.06 0 0 1
Esetleg a kartyadba keresd a hibat. En mikor vettem tnt2-t megmondtam a boltba ,hogy visszaviszem ,ha nem megy a detonatorral. Es visszavittem .
Ragaszkodok ahhoz ,hogy az nvidia chipes kartya menjen az nvidia alap drv-vel.
Engem nem izgat az osszeallito ceg sajat szemete.
Előzmény: ALEX6 (-)
Tomahawk Creative Commons License 2001.04.02 0 0 0
Nekem a 6.67-es bejött. A 7.17-essel gondjaim voltak (pl. a Quake III-ban a Q3DM0-ás pályán nem láttam magam a tükörben). Ugyan nem próbáltam de a 10.80-ról láttam teszteket amikből az derült ki hogy jó és gyorsabban mennek vele a kártyák mint a későbbi 11.00-val.
Jelenleg a 11.01-es béta változatot használom. A Re-Volt néha fagy, de még nem vagyok benne biztos hogy a 11.01 az oka, ugyanis több drivert is kicseréltem.

Egyébként a Vantádtól ne várj sokat. Akármelyiket telepíted is fel, igazából nem fog gyorsulni. Gyűjtögess inkább GeForce-ra. 8]

ALEX6 Creative Commons License 2001.04.02 0 0 topiknyitó
Hi All!

Egy problémámra keresek választ, remélem tudtok segíteni: van 1 Nvidia Vanta kártyám, csak a Detonator driverek közül még egy értelmessel nem találkoztam, amivel szépen ment volna (VxD hibával megfagy).

Tudnátok segíteni, hogy melyik Detonator drivert szeressem, vagy esetleg valami mást?

(Tényleg ilyen elbaltázottak ezek a driverek, vagy csak GeForce-cal mennek jól?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!