Sajnos én vagyok annyira paranoid,hogy a média által gerjesztett hullámok alatt is politikus cápákat lássak.A cigányügy csak egy,de én ettől függetlenül kiváncsi leszek arra,hogy egyáltalán be kerülünk -e,megkockáztatom,hogy érdemes -e újjabb bürokratizmust a nyakunkba vennünk,de ez csak zárójeles.aa.
A cigányüggyel kapcsolatban kaptál már kérdéseket, de a válaszaid hiába keresem!
Egy általános félmondat egy képviselőtől kevés!
Hell István nem rád célzott?
Szerintem nem az a fő kérdés, hogy kik nem akarják a magyar tagságot - merthogy biztos vannak ilyenek is -, hanem az, hogy mi mennyire akarjuk, sőt mit teszünk meg érte.
A csatlakozásunk elvi és gyakorlati lehetőség az EU döntései fényében, nomeg a szervezet eleve bővülésre vállalkozva alakult, és 50 év alatt 6-ról 15 tagúra bővült.
Az ellendrukkerekről annyit, hogy pl. Franciaország kétszer vétózta meg annak idején az angol tagságot, s a drága britek csak harmadszori nekifutásra léphettek be. Görögországot se nagyon akarta az Európai Bizottság (az EU végrehajtó szerve), sőt kifejezetten azt javasolta az akkori tagoknak, hogy ne vegyék fel a görögöket, mégis megtörtént. Ausztria 16 éven keresztül tárgyalt, s ha mi az 1994-es hivatalos jelentkezésünket nézzük, s 2004-ben belépünk, akkor az egyféle rekord lesz!
Szóval színes a kép, ugyanakkor az AI ostobaságai ezen igazából semmit nem változtatnak. A nép hergelésére jók lehetnek az ilyen ökörségek, de a politikusok ennél jóval higgadtabban döntenek. A cigányügy viszont sokkal komolyabb, sőt, ebből még nagy baj is lehet, de ott sem a helyzet a mérvadó, hanem az, hogy teszünk-e valamit a problémák megoldásáért, vagy ülünk széttárt karokkal az ülepünkön.
igen, valakik nagyon nem, de nem azok, akikre azt szokták mondani, hogy valakik.
A legjobban Ausztria nem akarja, mert attól fél, hogy elárasztja a jól képzett, nyelveket beszélő munkaerő, aztán nem akarja Németország és Franciaország sem, mert rengeteg túltermelés van a mezőgazdaságukban, aztán pl. a mi chilei cserecseresznyénk még jobban padlóra küldené őket.
Aztán nem nagyon akarja Oroszország és Ukrajna sem, és még lehetne sorolni.
Szerintem a romaügy, a korruptság, az Amnesty és társai ezen törekvések következménye, a cián és az árvíz nem.
Őszintén szólva én nem vagyok tőlük hasraesve. Ahol ilyen agyatlanok közszereplők lehetnek..
Minket is úgy invitálnak, hogy a kitárt ajtóval jól fejbevágnak, mikor belépnénk.
Lehet,hogy paranoiás vagyok,de kezd érdekes lenni,hogy amióta képben van a lehetséges(!!)Eu-tagság,azóta két lábbal taposnak belénk.Cián,aztán megint hasonló,Mo.a világ legkoruptabb országa,majd ez az Amnesty-s dolog,hogy a romák exóduszát ne is említsem.Tényleg csak én vagyok paranoiás???Vagy előfordulhat,hogy valakik nagyon nem akarják,hogy akár megszólaljunk,neadjisten betegyük oda a lábunkat???aa.