Nagyon kérlek, fejtsd ki, mert nem értem.
Esetleg más a biztosítási tétele egy ugyanolyan bizt.-nak BP-en, mint Mucsán? Ez azért mégsem törvény! VIP-hitelt is jórészt BP-i emberek kaptak, de egy cég szabadon dönthet ilyen ügyekben. Pont arról van szó, hogy ne iktassák törvénybe azt: ugyanazért a munkáért itt ennyi, ott annyi jár, csak azért, mert BP. rendőrhiánnyal küzd. Mert ez az indok, nem az, hogy nehezebb lenne rendőrködni BP.-en, mint pl. a tanyavilágban.
Igen, cak egészben már hosszú lett volna. Először azt akartam, hogy: King Nothing, de ez már foglalt volt, mint a Voyager is. Na, ha ezeket is kitalálod, jövő nyáron meghívlak egy sörre. (Akkor járok Egerben.)
Ez eddig rendben, ugyanis én is azt bátorkodtam írni, hogy adjon a főváros mindenféle pluszt a rendőröknek, én ugyan nem sajnálom tőlük, sőt.
De hogy a törvény a bérezésüket szolgálati hely szerint állapítsa meg, az diszkrimináció.
Na jó, hozzászólok érdemben is:
Én is vidéki vagyok (egri) és kb. felét keresem annak, amit Budapesten hasonló munkakörben kereshetnék. Még sem a fővárosi rendszergazdákkal van bajom, hanem azzal a céggel, amelyik ilyen keveset fizet. Adjon minden önkormányzat a rendőreinek plusz juttatást, tessék ott reklamálni!
No és ugyan mitől nehezebb a rendőri munka Budapesten, mint máshol?
Ismerek olyan falut, ahol szolgálati lakást is adnának, de senki sem vállalja a KMB-t.
Rendes fizetést kellene adni a rendőrőknek, és igenis, ahol a munka nehezebb (városok), ott még plusz pótlékot.( de nem 0 -át)
A falusi rendőrnek pedig földet, hogy kedvére gazdálkodjon
jómadár
Rendes fizetést kellene adni a rendőrőknek, és igenis, ahol a munka nehezebb (városok), ott még plusz pótlékot.( de nem 0 -át)
A falusi rendőrnek pedig földet, hogy kedvére gazdálkodjon
jómadár
Reggel hallom a Krónikában, hogy konszenzus támadt a Fővárosi Közgyűlésben az alábbi témában: akik az Országgyűlésben is képviselők, törvénymódosítást kezdeményeznek annak érdekében, hogy a főváros rendőrei ún. "fővárosi pótlék"-ot kaphassanak.
Na most, ha ezt a főváros fizeti a zsaruknak, nincs is semmi baj. De tartok tőle, hogy a közalk. tv.-t kívánják módosítani, ami azt jelenti, hogy
törvényesen két részre szakítják az országot!!!!!!!!!!!!!
Megvalósul hát, amit eddig rémálmomban sem hittem volna: pusztán lakhelyük alapján megkülönböztetnek állampolgárokat!!
És ebben konszenzus alakult ki! Tehát megvan itt az egyetértés a pártok között, mihelyst együtt kell a vidéket jól oldalba rúgni vagy pofán vágni!!
Szégyellheti magát mindenki, aki e konszenzusban részt vesz!
Szégyellheti magát az az OGY. képviselő, aki a tv. módosítását megszavazza!!
Fúj!
Becsületes fővárosi asztaltársak, tiltakozzatok együtt a vidékiekkel!