Keresés

Részletes keresés

G. Peti Creative Commons License 2001.04.03 0 0 11
Van egy brazil példám is: Caio
Junior vb-n gólkirály, Interbe igazolt, brazil válogatott volt, és most hol van? Már évek óta nem hallottam róla. Pedig 1975-ben született.
saafi Creative Commons License 2001.04.02 0 0 10
Fonnyadt?

szerintem kora felhozatalahoz kepest eleg jo volt, plusz meg nagyon fiatal

allitolag nem tudott beilleszkedni az alvilaghangulatu zold-feher oltozobe, es ezert mennie kellett

atita004 Creative Commons License 2001.04.02 0 0 9
Szomorú dolog, hogy Mgayarországon egy ilyen topic nagyon sok hozzászólást ösze tudna szedni. Miért kallódak el nálunk a tehetségek???? Ez magyar betegség? Mert máshol nem nagyon látok ilyet. Nekem is eszembe jutnak nevek, pedig én koromnál fogva csak az utóbbi 5-6 évre emékezhetek. Játékosok, akik nagy reményekkel mentek el, aztán hazajöttek... (Lipcsei, Vincze, Hrutka, Dragóner, hogy csak a Fradiból említsek néhány nevet. Vagy pl Szabics is előbbre tarthatna már... (bár neki még van esélye)!
Szerintem ezért aktuális annyira az utánpótlás-kérdés! A pedagógiai (mentális) felkészítésben elég szarok vagyunk... Pl.: válogatott. Litvánia ellen sem túrták fela pályát, pedig mindenki tudta, hogy milyen fontos az a meccs...., mind1, ez már úgyis OFF.
Szóval, hajrá edzőképzés! Hajrá magyar tehetségek!
És Te se szállj el magadtól, Gera Zoli, nem akarom pá év mulva a Te nevedet is egy ilyen topicban olvasni...!!!
szaki2 Creative Commons License 2001.03.31 0 0 8
Sandor Tamassal mi van ?
Előzmény: G. Peti (7)
G. Peti Creative Commons License 2001.03.30 0 0 7
Torma Gábor
1997-ben 18 gólt lőtt a belga elsőosztályban, ma pedig a Roda JC-ben vegetál.
saafi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 6
igazad van

Szabadi az Eltunt "tehetsegek" nyomaban topikba tartozik :)

Előzmény: Vámpír (5)
Vámpír Creative Commons License 2001.03.29 0 0 5
Szabadi nem biztos, hogy ide tartozik. Játszott a Fradiban és a Vasasban, aztán Belgiumban, volt válogatott is. Ha nem is sokat, de valamit azért elért.
Előzmény: saafi (2)
saafi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 4
tenyleg a Csucsanszky..., az a gyerek kurva jol focizott (voltak, akik egy "uj Torocsik"-et lattak benne) - rosszul emlekszem, hogy - serulekenysege mellett - zuros maganelete is megakadalyozta abban, hogy kinoje magat?

meg egy nev: az ujpesti Kisznyer Sanyi - egy idoben Detarival egy szinten emlegettek, de a szivevel volt valami, es abba kellett hagynia a focit (plusz pechkent a Dozsa pont ebben az idoben menetelt a KEK-ben)

Előzmény: The Evil (3)
The Evil Creative Commons License 2001.03.29 0 0 3
Csucsánszky Zoltán, Videoton. Mekkora játékos volt ('80-as évek vége, '90-es évek eleje)! Év labdarúgója 89-ben, válogatott, stb. Aztán ha jól emlékszem Angliában tesztelte a Coventry City v. a Nottingham Forest, és lesérült, fiatalon (kb. 26-27 év) abba kellett hagynia. :/
saafi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 2
Szabadi, a "cselkiraly"
Előzmény: Vámpír (-)
totelcamp Creative Commons License 2001.03.29 0 0 1
Asszem egész nyugodtan Lisztes is ide sorolható.
Előzmény: tdeak (0)
tdeak Creative Commons License 2001.03.29 0 0 0
Holló Ricsike. Teljesen megérdemelten tűnt el.
Hasonlóan a nemrég feltámadt Telekhez.
Előzmény: Vámpír (-)
Vámpír Creative Commons License 2001.03.29 0 0 topiknyitó
Ebben a topicban elevenítsük fel azokat a már elfeledett, vagy még meglévő, de elszürkült játékosokat, akik feltünésükkor nagy ígéretnek számítottak.
Nekem elsőként a ferencvárosi Báder jut eszembe, volt egy-két jó meccse, aztán hová lett?
További nevek (ki emlékszik rájuk?):
Szenes Sándor (1990: UTE-FTC 0-5, hihetetlen teljesítményt nyújtott),
Petres Tamás (a Videotonnal gólkirály és válogatott lett. Utána semmi, majd a Tatabányában tünt fel, de már ott sincsen).
Ki emlékszik még nevekre?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!