Keresés

Részletes keresés

Pathmaster Creative Commons License 2001.04.02 0 0 7
Kedves BaSand!

Jó lenne, ha megneveznéd azt, akit megvádoltam.

Nem arról van inkább szó, hogy amikor arról írok, hogy szerintem miről árulkodik a habzó száj, akkor valaki ellenérvek hiányában a helyesírási hibákba belekötve azt írja:
"én magyar vagyok — de attól tartok, Te ezt sosem fogod megérteni."

Mindezek után, az oda nem illő hozzászólása ellenére, én nem mondtam róla semmi rosszat, hanem igazat adtam neki (a helyesírási hibákban).

Amit pedig a a magyarság jelentőségéről írtam, azt továbbra is tartom. Nem mindegy, hogy az ember mikor és milyen helyzetben hangoztatja. (De ezt szerintem Pásztörperc sem értette félre.)

BaSand Creative Commons License 2001.04.02 0 0 6
A jellemtelenség bizos jele, ha valaki ismeretlenül és ok nélkül (pl. jellemtelenséggel, rasszizmussal, antiszemitizmussal) vádol valakit.
Akkor is jellemtelen, ha az illető középiskolai tanár.
Előzmény: Pathmaster (5)
Pathmaster Creative Commons License 2001.04.02 0 0 5
Még néhány gondolat.

Annak eldöntése, hogy ki a magyar, az nem etikai, hanem etnikai kérdés. Ebben az esetben az n betünek igen nagy a jelentősége.

A jellemtelenség alól senkit sem ment fel az, ha a magyarságát hangoztatja.

Pathmaster Creative Commons License 2001.03.30 0 0 4
Kedves Pásztörperc!

A helyesírási hibákban igazad van, de szerintem az ember magyarságát nem a helyesírása határozza meg.
Az egyszerű emberek között igen sokan akadtak akik nagyon sokat tettek a hazáért nem csak az áldozatos életükkel, hanem sok esetben a hősies halálukkal is. Ezzel együtt viszont sok olyan értelmiségiről tud a történelem, akik bár nagyon szépen tudtak beszélni és a helyesírási szabályokat is jól alkalmazták, mégis sokszor elárulták az országot.

Azon pedig amit te hablatynak értékelsz, érdemesebb lenne elgondolkodni (másoknak is), mert amíg a médiák tele vannak a jelenlegi rendszer kritikájával, nem veszik észre, hogy a tömegben nem az általuk kívánt hatást érik el.

Azt pedig, hogy kik voltak a népünk elnyomói és kik az ő leszármazottaik, azt elsősorben nem a párttagságukból lehet megállapítani, hanem abból, hogy mennyire habzik a szájuk.

Pásztörperc Creative Commons License 2001.03.29 0 0 3
biztató
kontroll
pikírt

Nos, ezek valóban dühítenek, és ez azért van, merthogy én magyar vagyok — de attól tartok, Te ezt sosem fogod megérteni.
A többivel semmi baj, az csak hablaty.

Nilpeter Creative Commons License 2001.03.29 0 0 2
Ezek szerint az SZDSZ-es arcok népünk elnyomói és azok leszármazottai?
Előzmény: Valacchi (0)
Pathmaster Creative Commons License 2001.03.29 0 0 1
Sajnos az elmúlt közel egy nap alatt senki sem tisztelt meg a dühöngéseivel; de nem szomorkodom, mert tudom, hogy maguk között még nem hagytak fel a dühöngéssel.
Egyedül azt sajnálom, hogy ezek (az egyébként egyre szűkülő) belterjes közösségek elszakadnak mindenféle társadalmi önkontroltól, és nem veszik észre, hogy a tömegek elégedetten veszik tudomásul azt, hogy lejárt a kiváltságosok ideje, és megfosztatnak előjogaiktól. Nem veszik észre, hogy pikirt megjegyzéseik hatására ők maguk válnak nevetségessé.
Ennek a témaválasztásnak az volt a célja, hogy az érintettek elgongolkozzanak azon, hogy a hasonló megnyilvánulások hasonlóan gondolkodásból fakadnak-e, vagy inkább csak az a céljuk, hogy tartósan nevetségessé tegye őket.
Valacchi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 0
Nézd meg mondjuk figyelô hozzászólásait. Tipikus SZDSZ-es arc.
Előzmény: Pathmaster (-)
Pathmaster Creative Commons License 2001.03.28 0 0 topiknyitó
Szerintem igencsak bíztató jel az, ha népünk egykori elnyomóit és azok leszármazottait ma panaszkodni, esetleg dühöngeni látjuk.
Kérem ehhez az érintettek dühöngő hozzászólásait.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!