Keresés

Részletes keresés

Zoz Creative Commons License 2001.03.29 0 0 13
"Hatalmas Barom", a női szivek ostroma bizony nehéz műfaj. Mit tehet az amatőr sportoló? (Merthogy itt profi nincs csak szélhámos.) Összeszedi azt a fostos lelkét és pelenkacsere után nekilát. Nem belevág, ne-ki-lát. Méghozzá őszintén. Nem kétlem hogy nem így cselekedtél, de kérdés: Te mit akarsz elérni? Merthogy az illető "Üsző"-nek is van lelkivilága.
Ha csak lötyögni kell, meg kihajtani mint a jó kocsit, akkor ha esze van menekül előled. Ha viszont komolyan gondolod (vagyis azt mondod magadban (tökösen); ezzel a lánnyal szeretnék egy életet leélni), akkor persze más a buli. Miért? Mert akkor mindent feltehetsz (na nem egy lapra, azért idő neki is kell) de egy "ostromra". Ha megérti a Nő, hogy a Te életednek Ő lesz a közepe, akkor őszinte lesz. (Persze itt figyelembe kell venni a gátlásosságra való hajlamát. Ennek oldása pedig rajtad múlik. Ami persze nem megy máshogy csak ha kiadod magad. (Na öregem, ez az igazi rizikó.) Ezt viszont vál-lal-ni kell, nincs mese.) Ha látod hogy nem őszinte, csak szédít, vagy eleve nem akarja nálad lekötni magát, még csak hipotetikus szinten sem, hát...... akkor mond meg magad hogy mit ér. Tudom keserű pirula az ilyen, de azért ne legyünk pesszimisták. Ez a meccs kétesélyes. (És van egy pici szurkolótáborod is.)
Szóval: hajrá!, sok sikert!
kisbogárka Creative Commons License 2001.03.28 0 0 12
háááááát pedig ha mindendenáron akarod, akkor nem fog menni...szerintem akkor legalább próbáld ki azt, hogy a találkozás végén, te legyél az, aki először mondja, hogy dolgod van, és menned kell...vagy valami hasonló kis lényegtelennek tűnő dolgot csinálj... :o)
Előzmény: Nagybivaly (11)
Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 11
kisbogarka, hozzaszolasod erosen megfontolando. Csak tudod, az ido az, amitol leginkabb felek... Hetente ha minden osszejon is csak ketszer tudunk "spontan" talalkozni, o is tanul, en is, masik varos...ajjaj.
Előzmény: kisbogárka (9)
kisbogárka Creative Commons License 2001.03.28 0 0 10
szerintem a szerelemben nincs értelem, az akaratunktól függetlenül van, vagy nincs....bemesélhetjük, letagadhatjuk, de azért valakit szeretni, mert akarjuk nem fogunk(meg fordítva is)
Előzmény: hc (7)
kisbogárka Creative Commons License 2001.03.28 0 0 9
Szerintem ne szegezd neki a kérdést, egyszerűen csak élvezd, hogy vele vagy, majd úgyis kialakul valami. Néha éreztesd vele, hogy nem csak ő létezik a világon...a barátaid, családod, kutyád...is fontos, de mindenféleképpen mutasd ki, hogy számíthat rád. Mondj néha nemet!...hidd el, a nőknek is fontos, hogy ne könnyen kapjanak meg egy férfit...szóval egy kényes egyensúlyt kell valahogy tartani, ami eléggé nehéz, de megéri...aztán majd - ahogy fent is írtam - valami úgyis kialakul.

Na most őszintén megvallom, hogy a saját magánéletem is néha elég bonyolult...de tanácsot adni sokkal könnyebb...
Mindent bele Nagybivaly! :o)

Előzmény: Nagybivaly (6)
Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 8
Kosz. Az "elnezesrol" annyit, hogy addig O is ugyanigy elnezett mellettem. A direkt megoldason en is gondolkodtam, csak hat a vegeredmeny, ugye...szoval keteselyes a dolog, de nagyon.
Előzmény: hc (7)
hc Creative Commons License 2001.03.28 0 0 7
Lehet, hogy nem érti, hogy ha négy évig le se szartad, akkor most miért akarsz egyik napról a másikra rámászni.
Lehet, hogy mint régi ismerőssel csak barátként szeretne veled kapcsolatot fenntartani.

Ha nem félsz a pofára eséstől, akkor zárd rövidre a dolgot egy mellnek szegezett kérdéssel. Ez esetben lehet, hogy a barátságnak is lőttek, amiből még lehet más is...

hc

Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 6
Tehát. Én lassan 21, ő meg lassan 20. Kb négy évig jártam vele egy középsuliba, de valahogy mindig elsiklott mellette a tekintetem. Most , talán egy hónapja volt szerencsém végigbeszélgetni vele egy egész estét, és nagyon jól éreztük magunkat. Ez még csak a "bemelegítés" volt, azóta is össze-összejárunk délutánonként, ha időnk engedi. Viszont a kezdeményezésemre nem igazán akar - vagy tud, kituggya - reagálni. Szóval valahogy így áll a dolog és már nagyon idegesít.
Előzmény: ghosttface (5)
ghosttface Creative Commons License 2001.03.28 0 0 5
6 perce indult a topic. Nem fog 10 perc alatt megoldódni a világ. Amúgy szépen lassan majd úgyis átpakolnak a HUSZ-ba, és ott az erre specializálódott szakemberek fognak tudni Neked segíteni (ha akarnak). Miért van az, hogy a csaj látszólag nem csinál semmit? Így nem tudok segíteni. Nem tudom a szituáció körülményeit, az életkorotokat, semmit. Így sajna nekem nem megy...
Előzmény: Nagybivaly (4)
Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 4
De tényleg. Nincs valakinek épkézláb ötlete?
Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 3
Tartsd meg magadnak. 000000h, jaj. :)
Előzmény: hc (0)
ghosttface Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2
Basszus. Nyertél. Ejj. Kiestem. Hol a hangszóróm. Ez már a vég. :(
Előzmény: hc (0)
ghosttface Creative Commons License 2001.03.28 0 0 1
0 odafigyeléssel bírsz. Már van egy ilyen topic valahol... :)
Előzmény: Nagybivaly (-)
hc Creative Commons License 2001.03.28 0 0 0
A nagy Ő-ről kiderül, hogy nincs rajta ékezet, vagyis nagy 0.

hc

Nagybivaly Creative Commons License 2001.03.28 0 0 topiknyitó
Na ilyenkor mi van? Ha Te közelednél hozzá és mindig kitér a "komolyabb" szituk elől, pedig bevallotta, hogy Te is tetszel Neki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!