Kedves Feltalalotarsak!
ismet itt vagyok. Egy het(vagy tobb) tavollet utan meg mindig papir+toll fazisnal jarok a hiperhajtomu kifejleszteseben, de ez csak egy miatt lehet: mindig mason jar az agyam. Peldaul az instant Celebrity maganyos alakok reszere, avagy a motoros falovat(trojai hosok reszere) :)))
Meg mindig izgatja a fantaziam a kensavas kuka(kukazobiztos), nameg az univerzalis elektromos szerzetes :)) tudom tudom, ez nem az en otletem, de meg senki nem talalta fol igazabol, talan en leszek az elso... :)))
Eppen dolgoztam az lcd-s konyven, amikor az Intel illuzioromolo talalmannyal jott elo: az lcd-s konyvel. A fene. Errol is lemondhatlan. Almatlan ejszakak teltek el folosleges fejlesztesekkel...
De miutan egy baratom "overlock"-olta a szamitogepet, es itt verte magat egesz nap, elhataroztam, hogy en, mint tehetseges feltalalo es filozofus, tulteszek rajta overlock gyanan... szoval sikeresen overlockoltam a hangkartyam, de ugy belejottem, hogy sorrendben overlockoltam mindent, ami a kezem ugyebe kerult: az egeret, majd a kutyam, kesobb az egesz hazat is. Azonban legnagyobb erofesziteseim ellenere sem sikerult overlockolni az eletem, nameg a kocsim se :(
Ido kozben az overlockolt hangkartyam segitsegevel sikeresen eloallitottam a Bach-Moczart Club Mixet, amivel oriasi sikert arattam... a szomszedok szo szerint eltek-haltak a zenemert...
Egyebkent elarulom, hogy elozo feltalalmanyom George Walker Bush volt... Kicsit felresikerult... Majd meg javitok rajta... Mindenki hibazhat. Bill se sikerult tokeletesre.
Itt persze emlitest kell tennem "nem tul sikeres talalmanyaimrol" is. Mint kezdo feltalalo, en talaltam fel a kotel nelkuli Bungee-jumpingot, nameg az indexet az ursiklokra... Egyik se jutott tul a teszteken :(