Keresés

Részletes keresés

Pivovar Creative Commons License 2001.11.06 0 0 52
Meg a biciklinél :-)
Pivovar Creative Commons License 2001.10.19 0 0 51
Autók esetén meg a gumik kéntartalma okozta heveny allergia lehet végzetes...
Pivovar Creative Commons License 2001.06.29 0 0 50
-JA és ugyanez villamosra is... ;-)
Pivovar Creative Commons License 2001.06.26 0 0 49
Irgalmatlan nagy felfedezés!

Mint tudjuk, a villanymozdony az áramot a felsővezetéken keresztül kapja, és a kerekeken át a síneken keresztül záródik az áramkör. Namármost.
Ha valakin átmegy a mozdony, akkor tehát a kerék és a sín közé kerülve az áram keresztülmegy rajta, és így menthetetlenül belepusztul az áramütésbe. Több megtörtént baleset végzetes kimenetele igazolja a fenti teóriát.

bélla Creative Commons License 2001.05.22 0 0 48
Feltaláltam a Titanic topicot.
Előzmény: bélla (47)
bélla Creative Commons License 2001.04.24 0 0 47
Feltaláltam a madzagon függő iránytűt, ami megbízhatóan mutatja az északi, és déli irányokon kívül a fönt, és lent irányokat is.
bélla Creative Commons License 2001.04.23 0 0 46
A szívlapát mintájára a léplapátot.
Előzmény: Pivovar (45)
Pivovar Creative Commons License 2001.04.22 0 0 45
Na jó, akkor a fekete fényű zseblámpa, amivel ha rávilágítasz valamire, az nem látszik ;-)
Pivovar Creative Commons License 2001.04.22 0 0 44
És ugyanerre persze a szobai verzió: akkor lesz sötét, ha felkapcsolod a villanyt. ;-)
Előzmény: Pivovar (43)
Pivovar Creative Commons License 2001.04.22 0 0 43
Na jó, akkor a fekete fényű zseblámpa, amivel ha rávilágítasz valamire, az nem látszik ;-)
bélla Creative Commons License 2001.04.20 0 0 42
Feltaláltam a fekete cukorgolyót tej ízesítésére.
bélla Creative Commons License 2001.04.19 0 0 41
Ez is egy ilyen topic. Predátor találta föl.
Előzmény: nobodybuilder (40)
nobodybuilder Creative Commons License 2001.04.18 0 0 40
ilyen topic már van. tudni kéne használni a keresőt. :-|
Predator Senator Creative Commons License 2001.04.18 0 0 39
Ez az: sisakra szerelheto napelemes lampa banyaszok reszere - micsoda otlet...
Előzmény: Pivovar (37)
bélla Creative Commons License 2001.04.15 0 0 38
A katapult helikopterre már régi muzsika.
Előzmény: Pivovar (37)
Pivovar Creative Commons License 2001.04.14 0 0 37
Sajnos, a napelemes zseblámpát már lőtték, a Conrad-nál rendelhető,
de itt van még a golyós Chemotox, meg a katapult helikopterre.
bélla Creative Commons License 2001.04.14 0 0 36
Feltaláltam a szöges kotont téli pályához.
Predator Senator Creative Commons License 2001.04.11 0 0 35
Akarhogyis idokozben foltalaltuk a ganymedeszi csigakat...
bélla Creative Commons License 2001.04.06 0 0 34
Ma kimondottan biológiai témájú feltalálást követtem el. Feltaláltam azt a pókfajtát, amelyik vadászat után összeszedi a hálóját. A háziasszonyok legnagyobb örömére. Annyi bibije van a dolognak, hogy csupán 1 pédány létezik, és az is steril.
bélla Creative Commons License 2001.04.05 0 0 33
Ma szerettem volna feltalálni az ihatatlan vizet, de megelőztek.
Előzmény: Predator Senator (32)
Predator Senator Creative Commons License 2001.04.05 0 0 32
Kedves Feltalalotarsak!

ismet itt vagyok. Egy het(vagy tobb) tavollet utan meg mindig papir+toll fazisnal jarok a hiperhajtomu kifejleszteseben, de ez csak egy miatt lehet: mindig mason jar az agyam. Peldaul az instant Celebrity maganyos alakok reszere, avagy a motoros falovat(trojai hosok reszere) :)))

Meg mindig izgatja a fantaziam a kensavas kuka(kukazobiztos), nameg az univerzalis elektromos szerzetes :)) tudom tudom, ez nem az en otletem, de meg senki nem talalta fol igazabol, talan en leszek az elso... :)))

Eppen dolgoztam az lcd-s konyven, amikor az Intel illuzioromolo talalmannyal jott elo: az lcd-s konyvel. A fene. Errol is lemondhatlan. Almatlan ejszakak teltek el folosleges fejlesztesekkel...

De miutan egy baratom "overlock"-olta a szamitogepet, es itt verte magat egesz nap, elhataroztam, hogy en, mint tehetseges feltalalo es filozofus, tulteszek rajta overlock gyanan... szoval sikeresen overlockoltam a hangkartyam, de ugy belejottem, hogy sorrendben overlockoltam mindent, ami a kezem ugyebe kerult: az egeret, majd a kutyam, kesobb az egesz hazat is. Azonban legnagyobb erofesziteseim ellenere sem sikerult overlockolni az eletem, nameg a kocsim se :(

Ido kozben az overlockolt hangkartyam segitsegevel sikeresen eloallitottam a Bach-Moczart Club Mixet, amivel oriasi sikert arattam... a szomszedok szo szerint eltek-haltak a zenemert...

Egyebkent elarulom, hogy elozo feltalalmanyom George Walker Bush volt... Kicsit felresikerult... Majd meg javitok rajta... Mindenki hibazhat. Bill se sikerult tokeletesre.

Itt persze emlitest kell tennem "nem tul sikeres talalmanyaimrol" is. Mint kezdo feltalalo, en talaltam fel a kotel nelkuli Bungee-jumpingot, nameg az indexet az ursiklokra... Egyik se jutott tul a teszteken :(

bélla Creative Commons License 2001.04.02 0 0 31
Az egyik megszállott barátom részére fejlesztettem ki a nyerőautomata mintájára a vesztőautomatát. Felfoghatatlan, hogy miért nem tudom elhelyezni egyik játékbarlangban sem.
Előzmény: vismaior (30)
vismaior Creative Commons License 2001.04.02 0 0 30
Egyetlen találmányom a zsebtolvajlást megakadályozó zárszerkezet: a ZSEB-RETESZ...

:)

üdv, vis

bélla Creative Commons License 2001.04.02 0 0 22
Föltaláltam az önkioldó patkószöget önjelölt messiásoknak.
bélla Creative Commons License 2001.03.31 0 0 21
Ma nam érek rá feltalálni.
Előzmény: bélla (20)
bélla Creative Commons License 2001.03.30 0 0 20
Mai találmányom a széklethomogenizáló berendezés. Ipari hasznosítása még nem tisztázott.
bélla Creative Commons License 2001.03.29 0 0 19
Nem az én találmányom ugyan, de az alkalmazás újítása tőlem ered: Dombormintás térkép vak tályfutók részére.
bélla Creative Commons License 2001.03.28 0 0 18
Koppenhágában 7. díjat kaptam a fokhagyma-szagú szájsprével. Ugyanebben a kategóriában 114. (utólsó előtti) lett a fing-szagú hónaljspré. Ezért még csak oklevelet se kaptam. Hálátlanok.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.28 0 0 17
Ez a valós idejű sakk nem is rossz ötlet! Bár számítógépen szerintem first person shooterként jobb lenne.Gondolj bele lehtne nyomulni a királlyal és lővöldözni vele.
Előzmény: Predator Senator (16)
Predator Senator Creative Commons License 2001.03.28 0 0 16
Valos ideju sakkot :)
Na most pihentetem egy kicsit az agyam, meg jovelek, hogy megbeszeljuk, vegulis mik lesznek a jovo hasznalati targyai...
bye now

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!