Keresés

Részletes keresés

kategorikusnem Creative Commons License 2015.12.04 0 0 4

Sok időnek kell még eltelni különösen itt kelet európában, amig levetkőzzük a mozgássérültekkel sőt általában minden fogyatékossal, hátrányos helyzetűvel szemben meglevő (talán tájékozatlanságunkból eredő) sutaságunkat. Igenis egy beszédhibás is lehet csaló, egy mozgássérült is lehet gyilkos! Az álszemérem a rosszul értelmezett "PC korrekt beszéd"  nagyon is félre visz!

Előzmény: joskabarat (3)
joskabarat Creative Commons License 2015.12.04 0 0 3

Mert az elsőfokon eljáró bíróság lévén egy mozgássérült volt a vádlott nem mert jogszerű itéletet hozni. Lássuk meg a cseppben a tengert. Ha valaki mozgássérült, akkor már tilos őt akár kritizálni is!

Előzmény: joskabarat (2)
joskabarat Creative Commons License 2015.12.04 0 0 2

Váratlan és megdöbbentő fordulat Oscar Pistorius ügyében: a bíróság úgy ítélte meg, hogy a sportoló megölte a barátnőjét!

 

 

29spotty Creative Commons License 2011.12.13 0 0 1

Milyen hülye cím ez? Az meg hogy a sok tapló csal, az elég szormorú.

Veszett Kutya Creative Commons License 2001.03.27 0 0 0
Ez a topic hülyeség. 0 véleményem van erről az egészről.
Előzmény: Macika (-)
Macika Creative Commons License 2001.03.27 0 0 topiknyitó
Ma este 20 percet kellett várnom valakire a Skála Metrónál. Ültem az autómban és nézegettem az embereket. Előttem (már tilosban) egy mozgássérült logót viselő autó állt. Egyszer csak jön szaladva a tulaj (bevásárolt) és sietve távozott autójával.
Nem telt bele 2 perc, jött egy másik - mit tesz Isten - szintén mozgássérült-cédulás Trabant-kombi, tele áruval. Vezető fickósan ki, be valamelyik üzletbe. Semmi nyoma annak, hogy mozgásában korlátozott lenne.
Több ismerősöm is van, akinek fénymásolt mozgássérült igazolványa van, és nyugodtan parkolnak bárhol, úgysem viszik el az autójukat.

Mi a véleményetek erről?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!