Keresés

Részletes keresés

Aksi Creative Commons License 2001.05.03 0 0 9
Sajnos ez meg Nyugat-Europaban is igy van; sot annyival rosszabb volt a helyzet hogy meg sem tudtak mondani, hogy milyen feltetelek mellett ervenyes a hirdetett jegyar - es ez foleg nem a nyelvi nehezsegek miatt tortent igy.
Előzmény: Remetix (4)
kriszta101 Creative Commons License 2001.04.06 0 0 8
Sziasztok!
A repülőjáratok fel vannak osztva különböző osztályokra. A legolcsóbb jegyek korlátozott számban vannak, amikor betelik a legalacsonyabb osztály, már nem tudnak ilyen áron adni arra a járatra jegyet, csak drágábban. A legolcsóbb jegyekre vonatkoznak a legszigorúbb feltételek pld. nem lehet módosítani a kiadott jegyet.
Ez a menetrendszerinti járatokra vonatkozik.
Nyilván a legolcsóbb jegyeket fogják reklámozni, még ha nem is biztos, hogy tudnak helyet biztosítani, hiszen a világon mindenhonnan adnak el jegyeket. Lehet, hogy az egyik percben még van, de mire lefoglalná a repülőjegyes, már elvitték a helyeket.

A charter persze más tészta.
Ha az utolsó négy helyet drágábban akarja adni (amúgy valszeg duma, hogy utsó négy hely...), az simán nyerészkedés. Vagy még volt az apartmanban lekötött garanciális helye (amit így is-úgy is ki kell fizetnie az irodának), és el tudta volna adni a 4 megmaradt hellyel a repülőjegyet, így nem bukná el a szállás árát, így ezt akarta veled kifizettetni.

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 7
GO TO vásárlók könyve.
Előzmény: Remetix (-)
noidea Creative Commons License 2001.03.30 0 0 5
Általános olyan kis ügyeskedős irodáknál, azt el is tudom hinni. De azért a Vista nem ez a kategória, legalábbis már nem. Szerintem.
Előzmény: Remetix (4)
Remetix Creative Commons License 2001.03.29 0 0 4
Nem. Azota beszeltem ismerosokkel, es azt mondtak, hogy ez teljesen altalanos. Szinte mindenutt "akcios" aron vannak kiirva a repulojegyek, csak az akcio sosem vonatkozik arra aki eppen vasarol. Vagy csak nekunk nem volt szerencsenk.
Előzmény: noidea (3)
noidea Creative Commons License 2001.03.29 0 0 3
Nekem is csak jó tapasztalatom van a Vistával, repülőjegyek terén is. Lehet, hogy már túristaidény lett, és az korábban volt? Vagy kedves topicnyitó valamely konkurrenciához tartozna? ;-)
Gotfroa Creative Commons License 2001.03.28 0 0 2
0 rossz tapasztalad eddig a Vistaval!
Kenderice Ákos Creative Commons License 2001.03.27 0 0 0
A Fogyasztó megtévesztése=>Fogyasztóvédelmi Felügyelőség.
Előzmény: Remetix (-)
Remetix Creative Commons License 2001.03.27 0 0 topiknyitó
Vista utazasi iroda.
Budapest-Los Angeles repulojegyet 86500 Forintert (a repteri illetek, ami kb 20000 Ft, termeszetesen nincs ebben benne) hirdetnek, az uzletuknek a kirakataban is ez van kiirva. Ismeros akart egyet venni, kiderult, hogy 170400 Forint. Arra a kerdesre, hogy milyen feltetelekkel ervenyes a kedvezmenyes ar, az a valasz, hogy jelenleg az akcio nem ervenyes.

Csak veletlenul kint felejtettek a tablat, vagy ez egy vevocsalogato trukk; ha mar raszanja magat az ember, hogy vesz jegyet (annal az irodanal, akinel legolcsobban latta) es ezutan kiderul, hogy dragabb, akkor mar nem megy el mashova keresgelni olcsobbat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!