Sziasztok! Segítségeteket kérném. Sajnos a Wikipédián(és a neten sem nagyon) találok információkat a 47Vgy; a 83-as és a 87B buszokról. Tudnátok a következő infókra választ:
A villamosjárat hál'Istennek megvan, csak többször váltott számot, először az Árpádföldjr járó autóbusz kedvéért áldozta fel magát, azaz az önazonosságát.
Még nem jártam a fórumon, most találtam ide. Nagyon keresek valamit és segítséget kérnék.
Bemutatkozásul annyit, hogy 1973 óta voltam a BKV-nál villamosvezető, hév motorkocsi vezető, 1987-től pedig még sok mindenféle egészen a nyugdíjig. A jármű vezetés egészségügyi okból fejeződött be (orvos elvette a vezetői engedélyt).
Sokszor volt nehéz, de mégis szép időszak volt.
Végig olvastam a hozzászólásokat és sehol nem találok a FAÜ '60-as évekbeli gyári gyorsjáratairól semmit. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. Az útvonalak érdekelnének, mettől-meddig léteztek és ha lehet, a mai földrajzi adatokhoz való viszonyítás (mivel a legtöbb ipari létesítmény megszűnt és nem tudni mi van a helyén, esetleg utak, utcák is változhattak).
Annyit tudok jelenleg, hogy GY1-től GY14-ig voltak.
Amikor átadták a felújított szakaszokat és Közvágóhíd-Bécsi út közt újra járt az 1-es, akkor megint volt 1A. Ezt pontosan nem tudom mikor volt, de március 20-án üzemzáráskor szűnt meg véglegesen.