(jot szorakozom, de szerintem ne hallgass ra! ha latja, hogy szereted nezni a lanyokat meg a vegen felker, hogy szervezd be harmadiknak a baratnodet... :-)
Szia Hatsepszut!
Hogyha fiúkat nézegetni támad kedved, akkor pillants rá a gyűjteményemre:
http://kep.tar.hu/nsugi/
Ha bejött, akkor a 9. sorra lépj, ott vannak a pasik. B-)
Frodo is erre utalt neked!
Ha megnézted, akkor szavazz valamelyikükre, vagy ebbn a topikban, vagy a HUSZ-nak a ide vonatkozó topikjában (Frodo betette a cimét) [merthogy kiváncsi vagyok rá, hogy a lányok melyikre böknek rá, hogy gusztának tartják].
Nem gondolom éppen azt, hogy összehasonlít, de akkor sem esik igazán jól, hogy másokat bámulgat. Persze, mindenkiben van egy bizonyos fokú kíváncsiság a másik nem iránt, csakhogy kevés kép van hapsikról (vagyis én nem találtam). Pedig a lányok is szívesen nézegetnek ám kellemesen erotikus férfi aktokat!
A bosszantást úgy gondolom, hogy ha a barátnőm küld e-mailben egy ilyen képet, akkor a "Kedves" vérig van sértve, hogy biztosan össze fogom hasonlítani a képen látható fickóval, stb, mert ugyebár a hapsik csak az esztétika kedvéért nézik meg a női aktokat, meg erotikus képeket, a nők meg ki tudja, hogy miért.
Biztosan Te is jártál már úgy, hogy belépsz a szobába és életed párja a "Kedves", aki tetőtől talpig férfi, éppen belefeledkezve (komolyabb esetben nyálcsorgatva) mered a monitorra, amin éppen egy félig, vagy teljesen pucér hölgy mutogatja bájait, képen vagy éppen videón (ne adj isten webcam-on). Ugye, ez szerinte teljesen természetes, hiszen egy női test a természet legszebb alkotása, csupán esztétikai értékét veszi figyelembe, meg a felnőtt egészséges férfi természetes kíváncsisága, bla-bla-bla. És, amikor véletlenül azt mered mondani, hogy zavar, akkkor visszavág, hogy te miért nem nézegetsz hasonló képeket a teremtés koronáiról. Hát én ezen felbuzdulva megpróbáltam keresni a neten férfiakról képeket, de sajnos nem találtam (kivéve olyanokat, ahol férfi-férfival...).
Szóval, gyűjtsük össze azokat a linkeket vagy képeket, amelyekkel hasonlóan "bosszantani" tudjuk őket. Ha tudsz az interneten olyan helyet, ahol ízléses, csábos, erotikus és nem feltétlenül meztelen hapsik képei lelhetők fel, írd meg!