Keresés

Részletes keresés

Gai-luron Creative Commons License 2001.03.26 0 1 17
Ilyen nőket néz a pasid?
Előzmény: Hatsepszut (-)
Purusa Creative Commons License 2001.03.26 0 0 16
Öööö... én nem vagyok ilyen helyzetben vérig sértve, sőt: elmondom a véleményem a pasiról a barátnőmnek... akkor most perverz vagyok? :)

[De komolyan: eddig azt hittem ez a normális..]

Hmmmm Creative Commons License 2001.03.26 0 0 15
Hahhha! :-D

(jot szorakozom, de szerintem ne hallgass ra! ha latja, hogy szereted nezni a lanyokat meg a vegen felker, hogy szervezd be harmadiknak a baratnodet... :-)

Előzmény: Psyche (11)
Hmmmm Creative Commons License 2001.03.26 0 0 14
Megy is ki hatterkepnek? :-)

Vagy esetleg egybol poszter lesz belole az agy fole? :-))

Ez a rovat eredeti, meg kell mondjam! :-)
Ha valahol ratalalok a Cola Light-os hirdetesekre (ha erted mire gondolok) igerem elkuldom.

Előzmény: Hatsepszut (13)
Hatsepszut Creative Commons License 2001.03.25 0 0 13
Sziasztok Igus és Frodo!

Belepillantottam a képgyűjteménybe, tényleg tuti, pont ilyenekre gondoltam. Most visszamegyek, és jobban átnézem. Majd jövök vissza szavazni.

Előzmény: igus (12)
igus Creative Commons License 2001.03.25 0 0 12
Szia Hatsepszut!
Hogyha fiúkat nézegetni támad kedved, akkor pillants rá a gyűjteményemre:

http://kep.tar.hu/nsugi/

Ha bejött, akkor a 9. sorra lépj, ott vannak a pasik. B-)
Frodo is erre utalt neked!
Ha megnézted, akkor szavazz valamelyikükre, vagy ebbn a topikban, vagy a HUSZ-nak a ide vonatkozó topikjában (Frodo betette a cimét) [merthogy kiváncsi vagyok rá, hogy a lányok melyikre böknek rá, hogy gusztának tartják].

Psyche Creative Commons License 2001.03.25 0 0 11
Szerintem ilyen szituációban ülj le a pasid mellé, te is bámuld a meztelen csajszikat, és csorgasd a nyálad.
tracy Creative Commons License 2001.03.25 0 0 10
Láttunk már perverzebbet is. Ez nem is rossz.
Előzmény: digitális pillangó (8)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 9
süllyed a magyar morál!! kár ezen siránkozni :)

valéptech

Előzmény: digitális pillangó (8)
digitális pillangó Creative Commons License 2001.03.25 0 0 8
Ez 1 perverz topik. Nem igaz, hogy már ilyenek lepik el az indexet.
Előzmény: Hatsepszut (6)
FRODO Creative Commons License 2001.03.25 0 0 7
De jó, hogy a címet meg be sem raktam! Szóval ez az:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9033115&uq=18

Jó szórakozást!

:)))

Előzmény: FRODO (3)
Hatsepszut Creative Commons License 2001.03.25 0 0 6
Nem gondolom éppen azt, hogy összehasonlít, de akkor sem esik igazán jól, hogy másokat bámulgat. Persze, mindenkiben van egy bizonyos fokú kíváncsiság a másik nem iránt, csakhogy kevés kép van hapsikról (vagyis én nem találtam). Pedig a lányok is szívesen nézegetnek ám kellemesen erotikus férfi aktokat!
Előzmény: ABSENT (4)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.25 0 0 5
na ja, mi az esztétikum miatt nézzük, ti meg csak azért, hogy minket bosszantsatok
:-P

valéptech

Előzmény: Hatsepszut (2)
ABSENT Creative Commons License 2001.03.25 0 0 4
mér', te asziszed, ha egy ilyen csajszit néz meg a pasid, akkor összehasonlít vele?
Előzmény: Hatsepszut (2)
FRODO Creative Commons License 2001.03.25 0 0 3
Ez egy HUSZ-os topik, amiben perpill 2 kép van, de van néhány link is. Ha gondolod, nézd meg!
Hatsepszut Creative Commons License 2001.03.25 0 0 2
A bosszantást úgy gondolom, hogy ha a barátnőm küld e-mailben egy ilyen képet, akkor a "Kedves" vérig van sértve, hogy biztosan össze fogom hasonlítani a képen látható fickóval, stb, mert ugyebár a hapsik csak az esztétika kedvéért nézik meg a női aktokat, meg erotikus képeket, a nők meg ki tudja, hogy miért.
Előzmény: Gai-luron (1)
Gai-luron Creative Commons License 2001.03.25 0 0 1
Bosszantani?
ABSENT Creative Commons License 2001.03.25 0 0 0
0
Hatsepszut Creative Commons License 2001.03.25 0 0 topiknyitó
Biztosan Te is jártál már úgy, hogy belépsz a szobába és életed párja a "Kedves", aki tetőtől talpig férfi, éppen belefeledkezve (komolyabb esetben nyálcsorgatva) mered a monitorra, amin éppen egy félig, vagy teljesen pucér hölgy mutogatja bájait, képen vagy éppen videón (ne adj isten webcam-on). Ugye, ez szerinte teljesen természetes, hiszen egy női test a természet legszebb alkotása, csupán esztétikai értékét veszi figyelembe, meg a felnőtt egészséges férfi természetes kíváncsisága, bla-bla-bla. És, amikor véletlenül azt mered mondani, hogy zavar, akkkor visszavág, hogy te miért nem nézegetsz hasonló képeket a teremtés koronáiról. Hát én ezen felbuzdulva megpróbáltam keresni a neten férfiakról képeket, de sajnos nem találtam (kivéve olyanokat, ahol férfi-férfival...).
Szóval, gyűjtsük össze azokat a linkeket vagy képeket, amelyekkel hasonlóan "bosszantani" tudjuk őket. Ha tudsz az interneten olyan helyet, ahol ízléses, csábos, erotikus és nem feltétlenül meztelen hapsik képei lelhetők fel, írd meg!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!