Nagyon "baba" volt a gyógyulóban lévő elnök úr fehér otthonkájában. Már pettingelni is kedve lett volna, ha nem lett volna vele a primaDonna.
De a pacal még nem távozhatott teljesen a makroorganizmusból, ha felszólitotta az "ellenséget", hogy látogassák meg:-)))
Mindenesetre nyugdíjas éveimben lehet hogy írok egy értekezést a "Pacal eliminációja politikusainkból" címmel, csak a baj, hogy kettős vakpróba is kéne a stúdiumhoz.
Ha létezik bunkósági verseny, akkor ezt beküldeném. Forrás a NAPLÓ című dunántúli újság.
"A legjobb tréfa az lenne, ha egy női hang felhívná Torgyánt a kórházban, és azt mondaná: Én a fekete anngyal vagyok, ha panasza lenne a nővérekre, csak szóljon, megyek. Rám mindig számíthat! - válaszolta Nagy Bandó András humorista lapunk kérdésére április elsején."
Ez a f@sz már csak a HetiHetesbe és a Hócipőbe való!
azaz: szétmarakodja a 2 párt a húsosfazekat, aztán irány a kétpárti kánaán. Lesznek fideszcégek, mszpcégek, s épp amikor a "sajátpárt" van hatalmon, akkor prosperálnak.
Ijesztő, hogy milyen egyszerű. És ijesztő, hogy a poitika topicon mennyire nem látom jelen az ilyen témákat. (Nem vagyok rendszeres olvasó, de benézek, s sose akadok bele ilyenbe).
Ha megycsinálják a 2pártrendszert, akkor az "1." verzióm létjogosultságát veszti, mert nem lehet kibontani a hatalomból a bennlévőket. S mivel nem lehet kibontani, onnantól nem lehet demokráciának nevezni.:(
"Torgyán beteg???"
Az.
De az azért furcsa, hogy meglátogatja koaliciós partnere halottaskocsit imitáló szirénázó autóval, felvezető rendőrökkel, s alvásba menekül:-))))
Bár...a család megtiltotta a látogatást, politikusoknak.
Elképzelem, hogy mit hezitálhatott a fidesz PR csapata - OV családtag? Politikus?
Mi lesz ha nem látogatja meg?
Mi lesz ha meglátogatja?
Ha meglátogatja, mit vigyen a betegnek? "Miniszterelnök úr ha szabad tanácsot adnom ételt semi esetre sem!"...
Tudod, ezzel az egésszel semmi más baj nincs, csak az, hogy mi megválasztjuk őket, ők pedig a pártjukat képviselik a Parlamentben.
ToJó-ról. A Nagyon Pici Újság oldalán találtok egy levelet, Dr Boross Péter akkori belügyminiszter küldte Dr Antall József Miniszterelnöknek, ToJó pedig nem vette át. Nagyon érdekes.
Egyébként a házban a képviselők kb. december óta dugdosták egymás zsebébe.
ja, mukodesi mechanizmusat, a demokraciahoz valo viszonyat tekintve a ket Part egyre felelmetesebben hasonlit egymasra (parhuzamok, ha a vegtelenben talalkoznak) - meg a hangsuly es az intonacio terein kell jobban egyuttrezonalni, es nem lesz itten semmi baj
hala nekik, egy lozungokra es tekintelyelvre epulo szanalmas kis virtual-koztarsasag van itten kialakuloban...
Ma délelőt elment meglátogati Józsibácsit miniszterelnökünk. A Kossuth r. déli-krónika hírei szerint azonban nem tudott vele beszélni, mert éppen aludt.....
a legjobb kritika a "fantompárt". azok, akik nem választanak pártot.
A politika baja, az, hogy válaszút elé került: elfogyott a "rendszerváltozási ígéretcsomag". Azaz két út van:
1.
valóban elkezdeni érdemi politizálást, valódi értékek képviseletét, cserébe a nagyonnagy biznic helyett csak kisebb lesz (többet "visszaforgatni" a választókhoz)
2.
El kezdeni kőkeményen, agresszívan nyomni a másikat, hogy a szűkülő tortából minnél több maradjon. Egyre agresszívemm marketingdumával eteni a népet, mert a hagyományos blabla már hatástalan. ("még, még, pénzt ide")
Szerintem ma a 2. verzió játszik. Az 1. -t nem vállalja fel senki.:-(
Nem a Torgyánon múlott, hogy mégiscsak kiszivárgott! :-)))
Ismerve a viszonyukat (főleg a szakítás után), Torgyán nem tartotta meg jó emlékezetében az egykori miniszterelnököt.Nem is csodálom!:-)))
Én is szórakoztatónak találtam, egészen addig felhőtlenül kacagtam is rajta, míg Orbán be nem emelte a hatalomba. Akkor valahogy elfogyott a fogékonyságom a "humorára".
Tökéletesen egyetértek Veled!
Az is biztos azonban, hogy nem ülhetne ott egyetlen un. "taknyos" -alkalmatlan- képviselő sem. Ő megtörölné az orrukat!(Ha finoman is de megtenné). A TISZTELT HÁZ akkor még valahogy tiszteltebb volt....
Hááát...szeretni még nem szeretem a megboldogult Antallt, de a mostanság zajló események tükrében egészen máshogy tekintek rá.Volt benne némi fensőbbrendűség az biztos, tudott gúnyos is lenni (politikai mikiegerek), de azt azért nehezen tudnám elképzelni róla, hogy gátlástalanul a szemébe hazudott volna bárkinek.
Ami miatt szimpi lett, az egy konkrét mondata:"Amíg én a kezem emelni tudom, Jóska, te nem leszel kormánytag..."
Mekkora jelentőséggel bír ez manapság!