Keresés

Részletes keresés

psycho-pata Creative Commons License 2001.04.05 0 0 98
Nagyon "baba" volt a gyógyulóban lévő elnök úr fehér otthonkájában. Már pettingelni is kedve lett volna, ha nem lett volna vele a primaDonna.
De a pacal még nem távozhatott teljesen a makroorganizmusból, ha felszólitotta az "ellenséget", hogy látogassák meg:-)))
Mindenesetre nyugdíjas éveimben lehet hogy írok egy értekezést a "Pacal eliminációja politikusainkból" címmel, csak a baj, hogy kettős vakpróba is kéne a stúdiumhoz.

pp

Daemon Creative Commons License 2001.04.04 0 0 97
Remélem! Más sem hiányozna nekünk, mint még egy Torgyán Attila :-)
Előzmény: M_Árpi (96)
M_Árpi Creative Commons License 2001.04.04 0 0 96
Gumival csinálják?
Előzmény: Daemon (95)
Daemon Creative Commons License 2001.04.04 0 0 95
T.J. magához rendelte a kórházba Kiszely Katalint. Érdekes, nem?
Daemon Creative Commons License 2001.04.03 0 0 94
"A férjem valószínűleg még a héten kijön a kórházból "

Csak az a kérdés, miben?

Előzmény: Törölt nick (92)
fanyűvő Creative Commons License 2001.04.02 0 0 93
Ha létezik bunkósági verseny, akkor ezt beküldeném. Forrás a NAPLÓ című dunántúli újság.

"A legjobb tréfa az lenne, ha egy női hang felhívná Torgyánt a kórházban, és azt mondaná: Én a fekete anngyal vagyok, ha panasza lenne a nővérekre, csak szóljon, megyek. Rám mindig számíthat! - válaszolta Nagy Bandó András humorista lapunk kérdésére április elsején."

Ez a f@sz már csak a HetiHetesbe és a Hócipőbe való!

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 91
ja ne. nem lehet ezt a pasast likvidálni? természetesen vituálisan.
Előzmény: Munchausen (90)
Munchausen Creative Commons License 2001.04.02 0 0 90
Akinek halálhírét keltik...

Ma este az M1-en megnézheted, újúlt erővel tér vissza a közéletbe, és szenté avatja a Gézut.

Előzmény: Törölt nick (88)
evangeline Creative Commons License 2001.04.02 0 0 89
Pedig Mariska szerint a héten már munkába is áll! Igaz, azt nem tette hozzá, hogy hol :-)))
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 88
higgyétek el, már nem él a öreg!
névtelen Creative Commons License 2001.04.02 0 0 87
Az belefér szerintem a 2. verzióba...

azaz: szétmarakodja a 2 párt a húsosfazekat, aztán irány a kétpárti kánaán. Lesznek fideszcégek, mszpcégek, s épp amikor a "sajátpárt" van hatalmon, akkor prosperálnak.

Ijesztő, hogy milyen egyszerű. És ijesztő, hogy a poitika topicon mennyire nem látom jelen az ilyen témákat. (Nem vagyok rendszeres olvasó, de benézek, s sose akadok bele ilyenbe).

Ha megycsinálják a 2pártrendszert, akkor az "1." verzióm létjogosultságát veszti, mert nem lehet kibontani a hatalomból a bennlévőket. S mivel nem lehet kibontani, onnantól nem lehet demokráciának nevezni.:(

Előzmény: texaner (81)
psycho-pata Creative Commons License 2001.04.01 0 0 86
"Torgyán beteg???"
Az.
De az azért furcsa, hogy meglátogatja koaliciós partnere halottaskocsit imitáló szirénázó autóval, felvezető rendőrökkel, s alvásba menekül:-))))
Bár...a család megtiltotta a látogatást, politikusoknak.

Elképzelem, hogy mit hezitálhatott a fidesz PR csapata - OV családtag? Politikus?

Mi lesz ha nem látogatja meg?
Mi lesz ha meglátogatja?
Ha meglátogatja, mit vigyen a betegnek? "Miniszterelnök úr ha szabad tanácsot adnom ételt semi esetre sem!"...

pp

Mr Slowhand Creative Commons License 2001.03.31 0 0 85
Tudod, ezzel az egésszel semmi más baj nincs, csak az, hogy mi megválasztjuk őket, ők pedig a pártjukat képviselik a Parlamentben.
ToJó-ról. A Nagyon Pici Újság oldalán találtok egy levelet, Dr Boross Péter akkori belügyminiszter küldte Dr Antall József Miniszterelnöknek, ToJó pedig nem vette át. Nagyon érdekes.
Egyébként a házban a képviselők kb. december óta dugdosták egymás zsebébe.
Előzmény: Daemon (75)
szaki2 Creative Commons License 2001.03.31 0 0 84
Igen ! Elmebeteg !
saafi Creative Commons License 2001.03.30 0 0 82
ja, mukodesi mechanizmusat, a demokraciahoz valo viszonyat tekintve a ket Part egyre felelmetesebben hasonlit egymasra (parhuzamok, ha a vegtelenben talalkoznak) - meg a hangsuly es az intonacio terein kell jobban egyuttrezonalni, es nem lesz itten semmi baj

hala nekik, egy lozungokra es tekintelyelvre epulo szanalmas kis virtual-koztarsasag van itten kialakuloban...

Előzmény: texaner (81)
texaner Creative Commons License 2001.03.30 0 0 81
Tévedsz a harmadik verzió játszik! A szinfalak megetti egyezkedés és a hatalom bebetonozása. Minden a 2002 évi NAGY kolaliciót vetiti előre!
Előzmény: névtelen (77)
Daemon Creative Commons License 2001.03.30 0 0 80
vagy csak úgy csinált
Előzmény: MORPHEUSZ (79)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2001.03.30 0 0 79
Ma délelőt elment meglátogati Józsibácsit miniszterelnökünk. A Kossuth r. déli-krónika hírei szerint azonban nem tudott vele beszélni, mert éppen aludt.....
Daemon Creative Commons License 2001.03.30 0 0 78
Az 1. verzió ugyanis nem érdeke senkinek. A választókon kívül persze
Előzmény: névtelen (77)
névtelen Creative Commons License 2001.03.30 0 0 77
a legjobb kritika a "fantompárt". azok, akik nem választanak pártot.

A politika baja, az, hogy válaszút elé került: elfogyott a "rendszerváltozási ígéretcsomag". Azaz két út van:

1.
valóban elkezdeni érdemi politizálást, valódi értékek képviseletét, cserébe a nagyonnagy biznic helyett csak kisebb lesz (többet "visszaforgatni" a választókhoz)

2.
El kezdeni kőkeményen, agresszívan nyomni a másikat, hogy a szűkülő tortából minnél több maradjon. Egyre agresszívemm marketingdumával eteni a népet, mert a hagyományos blabla már hatástalan. ("még, még, pénzt ide")

Szerintem ma a 2. verzió játszik. Az 1. -t nem vállalja fel senki.:-(

Előzmény: Daemon (75)
evangeline Creative Commons License 2001.03.30 0 0 76
Nem a Torgyánon múlott, hogy mégiscsak kiszivárgott! :-)))
Ismerve a viszonyukat (főleg a szakítás után), Torgyán nem tartotta meg jó emlékezetében az egykori miniszterelnököt.Nem is csodálom!:-)))
Előzmény: Nilpeter (74)
Daemon Creative Commons License 2001.03.30 0 0 75
"Hogy legyen becsületes egy állampolgár, ha az ellenoldalon nyíltan nem azok?

Ezért van a köztudatban a becsületesség=pancserág????"

És ezért van az, hogy az állampolgár ellenoldalnak tartja saját maga által megválasztott képviselőit. Mikor lesz már rend ebben az országban?

Félre ne értsd! Ez helyeslés volt!

Előzmény: névtelen (73)
Nilpeter Creative Commons License 2001.03.30 0 0 74
Ezt még nem hallottam, de ha ezt tényleg mondta, akkor ezért posztumusz gratuláció jár neki!
Előzmény: evangeline (69)
névtelen Creative Commons License 2001.03.30 0 0 73
Nem tudom, hogy hova tart az ország, ha állami szinten is nyíltan elfogadott a törvényszegés. Mit várnak az állampolgároktól?

Hogy legyen becsületes egy állampolgár, ha az ellenoldalon nyíltan nem azok?

Ezért van a köztudatban a becsületesség=pancserág????

Előzmény: Daemon (67)
Nilpeter Creative Commons License 2001.03.30 0 0 72
Én is szórakoztatónak találtam, egészen addig felhőtlenül kacagtam is rajta, míg Orbán be nem emelte a hatalomba. Akkor valahogy elfogyott a fogékonyságom a "humorára".
Előzmény: psycho-pata (48)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2001.03.30 0 0 71
Tökéletesen egyetértek Veled!
Az is biztos azonban, hogy nem ülhetne ott egyetlen un. "taknyos" -alkalmatlan- képviselő sem. Ő megtörölné az orrukat!(Ha finoman is de megtenné). A TISZTELT HÁZ akkor még valahogy tiszteltebb volt....
Előzmény: evangeline (69)
kukucsi Creative Commons License 2001.03.30 0 0 70
Nem, ezt úgy hívják, hogy "szükség törvényt bont".

evangeline Creative Commons License 2001.03.30 0 0 69
Hááát...szeretni még nem szeretem a megboldogult Antallt, de a mostanság zajló események tükrében egészen máshogy tekintek rá.Volt benne némi fensőbbrendűség az biztos, tudott gúnyos is lenni (politikai mikiegerek), de azt azért nehezen tudnám elképzelni róla, hogy gátlástalanul a szemébe hazudott volna bárkinek.
Ami miatt szimpi lett, az egy konkrét mondata:"Amíg én a kezem emelni tudom, Jóska, te nem leszel kormánytag..."
Mekkora jelentőséggel bír ez manapság!
Előzmény: Nilpeter (43)
CsabA Creative Commons License 2001.03.30 0 0 68
NEM!! Ezt "becsületes" fidesz politikának hívják!!!!!!!
Daemon Creative Commons License 2001.03.30 0 0 67
"Azért nem semmi, hogy már tavaly tudtak a FIDESZ-ben a kazettáról, de szépen jegelték, "

javítsatok ki, ha tévedek, de nem ezt hívják bűnpártolásnak (vagy bűnrészességnek)?

Előzmény: Hendrix59 (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!