Keresés

Részletes keresés

Metalhead Creative Commons License 2001.03.25 0 0 3
En is a Metal-os Exciter-re ugrottam bele egybol ebbe a topic-ba, akik szerintem nem egy nagy durranasu kozepminosegu Metal banda volt.
Nem hiszem valakinek is a kedvence volt valaha,...csak ugy beugrottak a 80-as evek beli hosszu haj, par kemeny riff-es vagonba. Csak utasok voltak a vonaton, sose vettek at a mozdonyvezeto szerepet...
Viszont Csuki nagyon jol elemezi ezt a Depeche Mode albumot ami nekem nincs meg (de nem azt jelenti hogy nem erdekel, mert minden zenet meghallgatok, foleg olyanokat akik mar regota egyutt vannak es "legenda"-nak szamitanak)
En nagyon is elismerem a Depeche Mode-ot. Talan a leg kiralyabb a mufajaban, de bocs Csuki ehhez az "Exciter" albumhoz nem tudok hozzaszolni...
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.24 0 0 2
Egy cseppet elkéstél:
Exciter Topic
:-)
Előzmény: Csuki (1)
Csuki Creative Commons License 2001.03.24 0 0 1
lehet, de ez egy depeche mode album amiről én beszélek...

üdv.
.csuki

Előzmény: Ayreon (0)
Ayreon Creative Commons License 2001.03.24 0 0 0
off???

Volt egy ilyen nevű kanadai thrash/heavy banda a 80-as évek közepén!!!!!!!!

Csuki Creative Commons License 2001.03.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok! - gondoltam akkor megér egy új témát!

1., Dream On - 93-ban az I Feel You, 97-ben a Barrel Of a Gun, 01-ben Én a Dead Of Night-al vezettem volna be az Excitert, de ez nem azt jelenti, hogy a Dream On rossz. És a Maxi az kimondottan a legjobbak között van, de szívem szerint mindegyik első!...
2., Shine - én csak Replay üzemmódban hallgatom, ilyenkor a többi számtól elveszi a prioritást a többitől...:)))
3., The Sweetest Condition - Ő a legnagyobb kellemes csalódásom. A 47 ms alapján nem tetszett, sőt.... Talán mert nem a legjobb részt vágták ki.
4., When The Body Speaks - ;(((( csak sírni tudok, de nem azért mert rossz!!!!! Mert megható és igazi értékessége Dave hangjában rejlik.
5., The Dead Of Night - Ő az akivel egyenlőre nem tudok mit kezdeni, a vége meg az elje nem tetszik, de ez csak ideglenes állapot..
6., Lovetheme - nyugis kellemes szám, igazi bevezető a Freelove-hoz.
7., Freelove - :))) Minden Free-vel kezdődő Depeche számra jellemző, hogy jó.::))) de hogy miért pont ez a szám az amelyik minden helyen megállja a helyét azt kérdezzétek Martin-tól...:))) Nekem azt mondta, hogy csak ilyen "szar" számokat tud írni..:) ezért bocsánatot is kért minden rajongótól.
8., Comatose - ezért hát igen is kérjen bocsánatot!! Ha nem is mindenkitől, de tőem igen!!!! Ő a fekete bárány.... Erről a számról a Black Day jut eszembe....
9., I Feel Loved - Minden helyen, minden időben hallgatható zene... Szerintem sláger lesz, főleg, ha valami brutális mixelés áldozata lesz, de így is maga a tökéletesség.
10., Breathe - Gone után ez a 2. kedvenc Martin számom.
11., Easy Tiger - Na hát ha valaki hallgatta a Dream On maxi-CD-t mindenki rájön, hogy míg az albumon ott lappang a sok jó szám között, itt mindenféleképpen veri a pálmát.
12., I Am You - Dallam a dallam hátán... No, No, No... vedd ki a CD-lejátsszóból..
13., Goodnight Lovers - Ha igazán kellemesen akarsz aludni, tekerd ide a CD-det. Nagyon jó a végén az a kis vocal....

Szép álmokat!

.csuki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!