Keresés

Részletes keresés

Freakman Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1
Csak annyit mondok,HAJRÁ MINDENKI,sport- és olimpia kedvelők,gyűljenek a hozzászólások!!!!!!
Freakman Creative Commons License 2001.03.23 0 0 0
Nagyon nagy jelentőséget tulajdonítok az olimpiák történetének,ezzel a témával volt lehetőségem behatóbban foglalkozni,mind magyar,mind külföldi vonatkozásban,mind az olimpiai eszme fejlődésének szempontjából megközelítve a témát.
Érdekelnek külön az olimpiák és olimpikonok jellegzetességei,és bárki megoszthatja akár emlékeit is az olimpiákról,a sportolókról.
A magyar sport, sportágak helyzetének megvizsgálása is érdekes lehet:hol,miben vagyunk most a legerősebbek.

Freakman Creative Commons License 2001.03.23 0 0 topiknyitó
Várok ebbe a topicba mindenkit,akit érdekelnek az olimpiák úgy általában,ill. az olimpiák története,érdekességei,és persze azokat is akik már most várják az athéni 2004-es olimpiai játékokat,s meg akarják beszélni a legfontosabb aktualitásokat,a magyar sportolók esélyeit a játékokra való kijutásra.
Ne feledkezzünk el a téli olimpiákról sem,és minden bizonnyal az olimpizmus,a NOB és MOB híreivel,újdonságaival is lesz lehetőség foglalkozni.

Tisztában vagyok vele,hogy talán túl hamar nyitom meg ezt a topicot,de szerintem vagyunk annyian akiket érdekel ez a téma ,hogy már most is egy keresett hely lehet ez,ahol részletesen meg lehet beszélni az olimpiákkal,az olimpizmussal és általában a sporttal kapcsolatos legfontosabb dolgokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!