Keresés

Részletes keresés

Ádrienneee Creative Commons License 2018.02.06 -1 0 14

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.

 

3 hete Noszvajon nyaraltunk a párommal és a gyerekkel az indulás napján még semmi baja nem volt, estére úgy éreztem mintha felment volna a láza. Kértem ott a hotelben a recepciós segítségét mert persze erre nem voltunk felkészülve. Azonnal adtak nekünk lázmérőt mindenben segítettek, kérdezték hogy allergiás-e valamire a kicsi. Végül lehet hogy csak felfújtuk a dolgot, mert a gyereknek azóta sincs baja, de a reakció példaértékű volt!!! Itt többet is megtudhattok róluk: gyermekbarát hotel.

szusza123 Creative Commons License 2008.02.23 0 0 13
Egyes patikában a patikussal meg lehet beszélni, hogy keverje ki kúpban az antibiotikumot. Nem mindegyik félét lehet így, de van olyan amit igen. Biztos járható út ez, mert egy ismerősömnél hasonló a helyzet, és ők ilyenkor kúpban kérik a gyógyszert.
Előzmény: belphnaque (11)
piglet Creative Commons License 2008.02.23 0 0 12
Kérjetek neki szirupot. NEm is értem, hogy a dokinak miért nem jutott eszébe. Hány éves amúgy?
Előzmény: belphnaque (11)
belphnaque Creative Commons License 2008.02.23 0 0 11

Sziasztok !

 

Segítsetek !

A kislányom lázas egy hete, és az antibiotikumot képtelenek vagyunk beadni neki.

Baromi keserű tabletta, amitől hány. Mást sem vesz be, most ez az utolsó variáns.

Ha beletesszük nutellába, hány tőle.

Nem a hatásától, az ízétől.

Birokra kelünk vele, és nem tudjuk mégsem letolni a torkán.

 

Van valamilyen humánus megoldásotok esetleg ?

Hogyan lehetne rávenni, hogy tablettaként vagy ahogyan ajánlották, vízben feloldva lenyelje (ilyenkor keserű) ?

 

Köszönök minden tanácsot !

 

Belph.

mammarosa Creative Commons License 2001.04.03 0 0 10
Mandulagyulladása volt egyébként Milánnak, most nekem van ...hónapok óta adjuk, kapjuk egymásnak, és egymástól..
mammarosa Creative Commons License 2001.04.03 0 0 9
Engedtem oviba Milánt...2 napig járt.Eredmény 38,5 a láz...teljesen ki vagyok borulva ..tényleg csak a homeopátia segíthet.17.-ére be vagyunk jelentkezve egy homeopata orvoshoz.Nagyon sokat remélek ettől.(...3 üveg Zinnat-ot ivott meg, mire legyűrtük a betegséget)
bigabatka Creative Commons License 2001.03.31 0 0 8
Mámi: épp az elöbb olvastam egy másik topicban

Jancsó Virág honlapja/homeoterápia
http://www.tvp.hu/virag/

Kérdezd Pigletet ő is tud segíteni.

bigacsiga Kata

Előzmény: Mámi (4)
hc Creative Commons License 2001.03.28 0 0 7
Lujzi:
A csemete 4 hónaposan fulladt be először. Anyjától kapott bárányhimlőt, fogzani kezdett és egyebek. Az eredmény tüdőgyuszi és a bárányhimlő a tüdejére húzódott és így alakult ki egy allergiás asztmája, amit néha kruppal diszített.
Nekünk sikerült nagyon rendes dokit kifognunk. Képes volt fél éjszaka nálunk lenni, hogy figyelje a szuri hatását. Amikor elment sielni, akkor az ügyeletes rendőrt akart hívni, hogy nem akarjuk bevinni a gyereket a kórházba és fel akarta jelenteni a dokit, hogy ilyen injekciót be mert otthon adni.
Sajnos sokáig nálunk is fogyott rendesen az antibigyó, de sikerült egy tünetmentes időszak után kiüríteni a manót. Fluimucilt, köptetőt szinte folyamatosan kapta és amikor tudtunk elhúztunk Sopronba. Az ottani levegő jót mindig jót tett. Volt, hogy annyira hirtelen szakadt fel a váladék, hogy orvoshoz kellett vigyük a gyereket.
Azóta túl vagyunk két mandula műtéten, két parkettázáson (költöztünk) és csak a terheltség (izgalom) alatti lihegése mutatja a csemetének, hogy valami gondja lehetett.
Amikor az iskola alkalmassági vizsgálatot csinálta a doki, akkor mondta meg, hogy akkoriban nem sok esélyt adott a gyereknek. :-(

hc

Lujza71 Creative Commons License 2001.03.27 0 0 6
Ezt ird le egy kicsit részletesebben légyszives.
Vajon az alergiás leányomon is segit?
Már 2* voltunk tüdögyuszival kórházban.

Lujzi

Előzmény: hc (5)
hc Creative Commons License 2001.03.27 0 0 5
mammarosa:
Vágd ki az ablakon azt a felcsert, aki teletömte antibigyóval a lurkót. Az első nyavalyát eléggé meg fogjátok szenvedni, de utána könnyebb lesz. Rengeteg vitamin és ha betegedik, akkor tüneti kezelés: lázcsillapító, fájdalomcsillapító, köptető, stb.
A kisebbik fiam évekig - muszályból - volt antibigyózva, de ahhoz képest, hogy kicsiként asztmás volt és négyéves koráig nem javasolták a közösséget neki, most ott tartunk, hogy három év alatt talán összesen egy hetet nem ment suliba.

hc

Mámi Creative Commons License 2001.03.27 0 0 4
Kedves sófelhsználó, tudnál bővebb infót a homeopátiáról?
Előzmény: sófelhasználó (2)
bokor Creative Commons License 2001.03.23 0 0 3
Kedves mammarosa, az, hogy "nem engedtem télen oviba, nehogy elkapjon valamit", azt jelenti, hogy igazán nem is volt beteg, csak te aggódtál? Mert ha így van, akkor teljesen természetes, hogy az első adandó nyavalyát elkapja. Nálunk van az ismeretségi körben olyan gyerek, akit négy éves létére nem visznek oviba, csak valami mamás játszóházba hetente egyszer, nehogy elkapjon valamit a többi gyerektől, ennek az a következménye, hogy állandóan beteg... Ha persze nálatok nem ez az ok, csak én értettem félre, ne haragudj.
Nekünk különben az segített, hogy a doktor nénink javasolt egy immunerősítő kúrát, amit minden nyár végén végigcsinálunk, aztán tulajdonképpen betegség nélkül csináljuk végig a telet (az az izé asszem a Bronchovaxom, lehet, hogy nem ez a pontos neve, de én nem tudok gyógyszerneveket megjegyezni...)
Kedves sófelhasználó, ez a homeotpátia engem nagyon érdekelne, kellene nyitni róla egy külön topikot, bár mintha lett volna ilyen régen, megkeresem és felhozom...
Előzmény: mammarosa (1)
sófelhasználó Creative Commons License 2001.03.23 0 0 2
Próbáljátok meg a homeopátiát!Az én fiam csak egy szimpla influenza elleni bogyót szedett, semmi baja nem volt egész télen (ellenétben a korábbi telekkel), és (nem tudom, ezért-e), még a bárányhimlőt sem kapta el...
És nagyon sokat mozogjatok, levegőzzetek télen is!
Előzmény: mammarosa (1)
mammarosa Creative Commons License 2001.03.23 0 0 1
Imád óvodába járni...ma sírt, hogy nem mehet, mert beteg.Állítólag kiscsoportban sokan mennek ezen keresztül,csak az a baj, hogy annyi antibiotikumot kapott a gyerek,hogy már nincs immunrendszere.
Nála biztos, hogy nem lelki eredetű.3 hónapot otthon volt, nem engedtem télen oviba,nehogy elkapjon valamit.Ő könyörgött, hogy menni akar, én húztam volna még áprilisig...Most aztán tényleg április lesz belőle
Lujza71 Creative Commons License 2001.03.23 0 0 0
Nálunk kiscsoportban voltak ilyen tünetek .
Igazából lelki eredetüek,tehát ha beteg vagyok otthon vagyok a mamával.
Szerencsére elmúltak egy óvónéni váltás után,de nagyon odafigyelek,hogy néha csak úgy otthon lehesen.
Probálj beszélni vele.
Bocs csak most kérdezem Szeret óviba járni?
A Béres csepp kitünő immunrendszer erősitésre,de nagyon hizlal.

Lujzi

mammarosa Creative Commons License 2001.03.23 0 0 topiknyitó
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én kezdem úgy érezni, hogy a gyerek lassan nem áll másból, mint gyerekbetegségekből. egyikből a másikba esünk.3 hónap óvodaszünet után 2 napra bevittem, most 39 fokos láza van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!